Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3'te Oyun Yükleme

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Neden yok? Yani installing falan diyor da hikaye, devasa şehirler yapıyorlar ama o şehri yükleme seçeneği vermeyince sürekli şehrin kaplamalarını cd'den okumaya çalışıyor. Hızlı gidince GTA'larda kaplamalar gecikirdi mesela. Çok can sıkıcı bir durum. 250gb hard disk varken 25gb haritayı yükle de sürekli kaplamaları yüklemesin CD'den.. Korsancıların işi kolaylaşır ve kırmanın bir yolunu bulurlar diye mi canımızı sıkıyorlar? Sonuçta sürekli disc'ten bu derecede okuma yapmak hem makinenin hem de discin ömrünü kısaltmaz mı? Yoksa haksız mıyım, kaplamalar gecikse de olur blurayden sürekli okunmasında bir sakınca yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok GTA'larda da öyle olurdu, xbox 360'ta GTA4 oynadım onda da öyle oldu. Yani 250gb hard disk verip de oyun yükleme seçeneği vermemeleri yanlış değil mi?

Cidden cd'den oyun oynamaktan tek rahatsız olan ben miyim? İnanamıyorum yani bu konuda destek bulamayışıma, yükleyelim içindne okusun rahat rahat. PC'de de sinir olurum da en azından onda yüklüyor baya bir veriyi. Bunda o da yok :(

Şimdi beni sevmiyosunuz eyvallah da açıkça bir eksiklikken şu durum gelip de iyi ki AC2 kaplamaları gecikti demek de olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

xbox360'ta da aynı sorunu yaşadım o zamandan beri diyorum bunu zaten. Kaldı ki PS2'de oynadığım her gta oyununda aynı sorun vardı. Başka arkadaşlarımda oynarken de vardı bu sorun. Şimdi tekrar böyle bir şeyle karşılaşınca merak ettim kocaman hard disk koydukları halde neden yükleyemiyoruz diye. Üstüme gelmeniz anlamsız, yeni rahatsız olduğum bir konu da değil işte bilmeden laf etmeyin hemen
Sosyal ağlarda paylaş

gta 4 kaplamaları geciken bir oyundu ztn.blur mlur vardı.iki metre ötesini net göremiodun.grafikler sıkıntılıydı red dead gibi

fakat ac2de öyle birşey olmadı bende

ps3 e 250gb fazla ztn.ama eğer oyunları yukleseydin muhtemelen o bile yetmicekti.ortalama 15gb dan desek :)

benim 60 gb ps3.tombul versiyon

50 gb boş.bir oyunu takıncada 10dk da bir degiştirmiosun ztn.cdler ps3 ün yanında duruyor takması zor olmuyor.

hiç bir grafik problemi yaşamadım yaşayanda görmedim :)

bir uncharted 2 al mesela.ondada gecikme falan oluyorsa belki televizyondandır yada ps3ün içinde bi sıkıntı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Benim PS3 kapalı yerde olmasına rağmen ac2'de hiç sorun olmadı oynarken. Diğer birkaç oyunda da bu konuda sorun yaşamadım. Arkadaşlar da zaten yaşamamışlar. Ya senin makinede , ac2'de sorun var Ya da sen çok büyütüyorsun bu olayı bu üçünden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

E başkalarında da gördüm. Ha bir de xboxta gördüm tabi sdfsdf Fark etmez yani disc takıp sürekli ondan okutmak her türlü makinanın ömrünü kısaltmaz mı? O blu-ray driver kullandıkça eskimez mi? Harddiskten okusa daha kullanışlı olmaz mı? Bana mı öyle geliyor sadece? Herşeyin software olabildiği bu devirde hardware ile oyun oynanmasına karşı olmam çok mu anormal? Ühü :(
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru söylüyorsun ama yani elimizden bişey gelmez. Şehirleri yüklemesi 30 saniyeyi geçmiyor. Kaplama sorunu konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Eskitme meselesine gelincede ac2'yi max ne kadar oynayabilirsin?? 1 hafta 1.5 haftaya biter. O zamana kadar bozulmaz. PS3 eskir mi diyorsun? Hatırladığım kadarıyla 2-3 sene arasında bir garantisi var. Sorun yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer konudan anlamam bende ama garanti meselesi basittir yani o makine oynanmak için çıkmartılmıştır.Sen bulaşık makinesini günde 3 kez kullansan snr bozulsa gitsen garantisi var desen "Çok kullanmışsınız ondan bozuldu para iade etmiyoruz" vs derlerse mahkemeye verirsin. Yok öyle çok kullandın o yüzden garantisi gitti falan. Hele yani SONY bu konuda dünya lideri bir şirket. Onu diyemez. O yüzden bu konularda öyle bişey diyemezler sen rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...