Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardcore Türk Guildleri ve LK


Absolut

Öne çıkan mesajlar

1. hardcore olmakla "yetenekli" olmak wow için aynı şey değil. hardcore dediğin guildler haftada 5-6 gün raid yapacak adam arıyor. haliyle araya yeto insanlar da kaynıyor. bir sürü çok iyi oyuncu da haliyle işi gücü olduğu için casual guildlerde takılıyor.

2. en iyi 25 türk wow oyuncusu (ahah) nu toplasan zaten (ki bunu paragon yapıyor mesela) top10'a bile girilir zannımca.

3. türk insanı kendini beğenmiş ve egoist , o saydığın 4 guildde de bir sürü bu şekil officer-gleader vs oldugu için çoğu insan birbirini sevmiyor, birleşip daha büyük bişey yapma girişimleri başarısız oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O adamların latency problemi yok, netleri kesilmiyor, pc leri sürekli upgrade, mouselarını bıraksan kendi oynayacak nerdeyse, klavyeleri yaprak bile sarıyomuş vs... Bunları geçtim, gavurların bizdeki gibi hayatlarını kazanma korkusu yok.
Türk oyuncu haftaya sınavım var der raid falan gg, e adam haklı naapsın yani babasından bağ bahçe kalmıyosa okuması,çalışması, survive etmesi lazım.
Bi de 3-5 gear yapıp karakterini satıp kar etmek isteyenler var. Nasılsa guild elimin altında, 2 aya yenisini yaparım vs.
Setup desen öyle aman aman dikkat edilmiyor, işte ancak bi şehir efsanesi "lk fightına retri pala şart!" falan yayılacak da, yıllar yılı hor görülen, şu an çoğu tank/holy olan retridin oyuncularına gün doğacak.Hatır gönül gözeten milletiz, şimdi sen guildin 5 yıllık druidine nası spot vermeyeceksin? Çiğ çiğ yerler adamı.Bizde profesyonellik bi yere kadar, o da hatır gönüle takılır. Ha bu kötü mü, varsın LK da inmesin, vefalı milletiz vesselam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:



3. türk insanı kendini beğenmiş ve egoist , o saydığın 4 guildde de bir sürü bu şekil officer-gleader vs oldugu için çoğu insan birbirini sevmiyor, birleşip daha büyük bişey yapma girişimleri başarısız oluyor


Şu yorumu yapabilmek için o guildlerden birinde oynamış olman gerekiyor daha önce, baya bi ön yargılı yazmışsın.

CATASTROPHE adına konuşayım, yaz dönemi dolayısıyla raider kadroda daralma olduğu için progressimiz duraksadı diyebilirim ama kış döneminde FK'lar gene bizim tarafımızdan yapılacak emin olabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben türk oyunculara bakış açımı söyleyeyim ve tecrübelerimden örnek vereyim.

Birkaç türk guildinden gelen trialları hatırlıyorum 28dklık raid sonrası kicklediğimiz vardı mesela yok öyle bir oynayış stili ebayer falandır umarım (rekor 17dk sonunda kicklenen prieste ait belth hiç acımazdı bunlara).

Bir başka hunter 2 raid sonrası fail üzerine fail olunca çuvçuvlanmıştı. Bir shaman vardı encounter için yerini kaybedince sürekli dert ağlıyordu bana ya da officerlara haliyle adamları sürekli rahatsız edersen barınamazsın. Öte yandan çok alıngan oluyorlar iki espri yap g.chatte ağlayıp emo quit yapar offline olur ya da sebepsiz yere dalaşır birilerine.

Yani her manada o seviye için adapte olamamak gibi sorunları var. Çok soru soruyorlar vanilladan beri oynadığını belirten ama habire her farklı durum için soru soran adam vardı. Bu tip oyuncular farklı durumların hepsini tecrübe edip ancak o şekilde mükemmel oynayabiliyor. Söylenenleri dikkate alıp önceden düşünmüyor haliyle böyle adamlar top guild seviyesinde barınamazlar ya da bunların oluşturduğu guild diğerleriyle yarışamaz.

Öte yandan türk guildi vs diye pek fazla takmamak lazım çok çirkef tipler var bunların oluşturduğu guild çok zor ayakta durur, zor yani o iş draması bol olur.

Latency diye birşey kalmadı artık o bahaneyi kimse yemez, zaman sorunumuz var olayı içinde aynısı geçerli. Wotlk ile beraber artık çok feci hardcore olmak gerekmiyor oldukça takdir ettiğim casual gibi takılan bir guild var haftada 2 gün raid yapıyor ve top 100 içerisinde yer alıyorlar. Bir de güya hardcore guildler var 6 gün raid yapıyor ama 400e bile giremiyor, durum bundan ibaret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son dönemdeki Türk oyuncu deneyimim 15-16 tne felan Türk var 2 farklı gurup kuruluyor icc10 güzel süper seri progress yapiliyor arthasa geliniyor 40%lara 30% lara felan gelininiyor biraz daha ıkınsalar buffsuz kesecekler sonra bişi oluyor iki gurupda kendi içinde kavgalara başlıyor sonuçda iki gurupda guildden çıkıyor/oyunu bırakıyor ninja migrate ediyorlar kendi içlerinde kavga ettikleri için kabak guilde patlıyor 25 lik adam çıkaramıyorsun 2-3 ay adam bulana kadar :>
daha icc bufu yok kesmişsin güzel güzel bossları hem 10 hemde 25de çok affedersin kıçı kırık 10 man için kavga edip guildi düdüklemenin anlamı neki anlamıyorum :>
ha bi kaç taneside ilk king slayeri neden biz almadık diyerek çıkıyor sanki ömründe bi kere kesiceksin bi dahaki hafta gir al işte titleni hayret bişi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...