Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nefret etmezdim. hiçbir hayvandan nefret etmem ben. pek hoşlanmazdım ama hoşlanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya bırak politik cevapları. en tatlı kediye bile igrenc diyodun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nasıl bir insan kedilerden nefret eder ya. sonra da gosteris icin barınaktan al diyor. bizim gibi gercek hayvan severler bunları yutmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 boş boş konuşcağına git ders çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ne dersi, ders ne arar la erasmusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bella said: nefret etmezdim. hiçbir hayvandan nefret etmem ben. pek hoşlanmazdım ama hoşlanıyorum artık. Fare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 komiklikler yaşandı bitti saygısızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bol bol sut icir, ozellikle gunluk sise sutlerden uykusu gelir gider zibarir bi kosede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aslan sütü? sızdırır direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Benimde 5 aylık bir kedim var , sizinkine göre daha çok ufak kedim ama benimkide benzer davranışlarda bulunuyor.Onunla oynamadığım , oyuncaklarıyla falan koşturmadığım zaman enerji dolu oluyor sağa sola saldırmaya başlıyor.Biraz onu yorunca hemen uysallaşıyor gelip kucağımda saatlerce yatıyor, kendini sevdiriyor vs. onun dışında elime ve koluma bir köpek gibi saldırdığını falan biliyorum :) Ayrıca ne yaparsak yapalım kedilerin ısırma huyunu tamamen engelleyemezmişiz veterinerlerin dediğine göre , onların yaşam stili bu :) reyou said: bol bol sut icir, ozellikle gunluk sise sutlerden uykusu gelir gider zibarir bi kosede. Süte fazla alışık olmayan kediler ( genellikle ev kedileri) aşırı miktarda sütü iyi hazmediyorlar. 3-4 günde bir suyla karıştırıp vermek gerekiyor yoksa hemen mideleri bozulabiliyor çoğu kedinin.İshal olmuş bir kediye inanki sahip olmak istemezsiniz ,resmen 2 gece ha kakasını yaptı ha yapıcak diye uyanık bekledim sağa solu mahvetmesin diye böyle bir iğrençlik olamaz =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Liebe said: Benimde 5 aylık bir kedim var , sizinkine göre daha çok ufak kedim ama benimkide benzer davranışlarda bulunuyor.Onunla oynamadığım , oyuncaklarıyla falan koşturmadığım zaman enerji dolu oluyor sağa sola saldırmaya başlıyor.Biraz onu yorunca hemen uysallaşıyor gelip kucağımda saatlerce yatıyor, kendini sevdiriyor vs. onun dışında elime ve koluma bir köpek gibi saldırdığını falan biliyorum :) Ayrıca ne yaparsak yapalım kedilerin ısırma huyunu tamamen engelleyemezmişiz veterinerlerin dediğine göre , onların yaşam stili bu :) reyou said: bol bol sut icir, ozellikle gunluk sise sutlerden uykusu gelir gider zibarir bi kosede. Süte fazla alışık olmayan kediler ( genellikle ev kedileri) aşırı miktarda sütü iyi hazmediyorlar. 3-4 günde bir suyla karıştırıp vermek gerekiyor yoksa hemen mideleri bozulabiliyor çoğu kedinin.İshal olmuş bir kediye inanki sahip olmak istemezsiniz ,resmen 2 gece ha kakasını yaptı ha yapıcak diye uyanık bekledim sağa solu mahvetmesin diye böyle bir iğrençlik olamaz =))) abi sute sokak kedilerimi alisik :) sut birikintileri icindemi yuzuyo hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 reyou said: Liebe said: Benimde 5 aylık bir kedim var , sizinkine göre daha çok ufak kedim ama benimkide benzer davranışlarda bulunuyor.Onunla oynamadığım , oyuncaklarıyla falan koşturmadığım zaman enerji dolu oluyor sağa sola saldırmaya başlıyor.Biraz onu yorunca hemen uysallaşıyor gelip kucağımda saatlerce yatıyor, kendini sevdiriyor vs. onun dışında elime ve koluma bir köpek gibi saldırdığını falan biliyorum :) Ayrıca ne yaparsak yapalım kedilerin ısırma huyunu tamamen engelleyemezmişiz veterinerlerin dediğine göre , onların yaşam stili bu :) reyou said: bol bol sut icir, ozellikle gunluk sise sutlerden uykusu gelir gider zibarir bi kosede. Süte fazla alışık olmayan kediler ( genellikle ev kedileri) aşırı miktarda sütü iyi hazmediyorlar. 3-4 günde bir suyla karıştırıp vermek gerekiyor yoksa hemen mideleri bozulabiliyor çoğu kedinin.İshal olmuş bir kediye inanki sahip olmak istemezsiniz ,resmen 2 gece ha kakasını yaptı ha yapıcak diye uyanık bekledim sağa solu mahvetmesin diye böyle bir iğrençlik olamaz =))) abi sute sokak kedilerimi alisik :) sut birikintileri icindemi yuzuyo hayvanlar süt değil aslında olay , sokak kedilerinin mideleri çoğu şeye daha dayanıklı oluyor ne bulurlarsa yedikleri için , ev kedileri için aynı şey geçerli değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 konu kedi olunca nası yavsıo la topiğler .. bu arada at o kediyi yenisini al hakkaten , kedimi yok sokakta değerini bilsin it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kedidir kedi demiş veteriner ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 öncelikle kedinin adını liliş koyma. anam babam adımı canişko falan koyaydı yumruk atardım 7 yaşıma bastığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar