Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 geçen senelerdede çıkmamışmıydı bu penbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Pembe demek yanlış olur, Somon rengi olacak forma, belki aslan deseni olacak falan da pembe diyip barbie muamelesi yapmamak lazım :D Bir de açılmış topik var zaten yeni sezon formaları için genel olarak, somon formanın daha güzel phtosohop modellemeleri de var o başlıkta.. Çok mu üstüne geldim? :/ öyle olduysa pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gecen sene fiorentinaydik bu sene palermo olduk bakalim gelecek sezon hangi italyan takimina ozencekler. Bu haber kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bir çok güvenilir bloga göre, ki FCN başta geliyor, kesin haber.. Ayrıca çok güzel bir şey bence, devam etsin her sene. Bir GS'li olarak hiç rahatsız olmuyorum hatta takdir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 baştan sona okumadım. hemide ilk defa sanırım; spor bölümünde başlık açtım. hiç üstüme gelmedin. bende galatasaraylıyım. Forma da güzel olacak gibi geldi bana da en azından kafamda kurduğum o şekilde idi. Fakat yinede bayanlar için satışı arttırmak hedeflenmiş olabilir mi?!?! acaba diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Somon rengi daha çok erkekler giyiyo ya, en azından buralarda öyle yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 FCNye de güvenilir blog demek komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi bizim formamız rengimiz bellidir ya zırt pırt şu renklerle oynanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben bir gs li olarak fazlasıyla rahatsız oluyorum. forma takımın kimliğidir. forma satış arttırmak istiyorlarsa daha güzel mat renkler kullanıp kurumsal kimlik renklerini korusunlar. mor nedir, ten rengi nedir abi? hadi mora bir bakım çokta kötü değil dedik ama somon nedir cidden rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mordan sonra pembe yakışır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gilean said: FCNye de güvenilir blog demek komik olmuş Ne bileyim çıkıyor çoğu şey.. Ayrıca sarı kırmızı'yı sildiğimiz yok ki. Kimlik bi yerde de takımın ruhudur. Bikaç maç üzerinde Mor forma olunca daha az Galatasaray olmuyor o takım. Sarı kırmızı da giyiliyor sonuçta ama belki bir taraftar olarak bunu söylemem garip de her maç sarı kırmızı her maç sarı kırmızı hem de hep aynı modeller yeter ya, arada başka renk de olsun böyle hoş oluyo bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bence çok sert yaklaşılıyor. her sene değişik forma olması gayet güzel ve satışı arttıran bişi. koleksiyonerler için de biçilmiş kaftan. geçen sene 3 büyükler içinde en çok satılan forma bizim mor formamızdı onu söyliyim. ikinci olan da fenerin armalı olanı. ordan anlayın artık alternatif formaların ne kadar çok sattığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahuahuahuahuhuahuahuahuauauhahuahua bazen şöle böle tasarımcılara rastgeliyor demek ki formalar.. bu ne olm! aruhauhauhauaahuhzuahuhuhudhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben alırım da giyerim de şahsen güzel forma olucak. nilepin de dediği gibi bi aslan amblemi bekliyorum ben de ya arma kenarlarına ya da daha çok geçen seneki fenerin armalı forması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Dz, tek renk formada böyle silik silik resim yada amblem oldu mu formayı kaplayan, çok şık duruyor bence ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 zuahahahahahhahahah süper olmus puahaaahahah cok da iyi oldu cok güzel oldu ;;; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bunu yazmak için üye olmuş gibi bi halin var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gayet güzel olmuş. 2 senedir Turuncu ve Mor formalar 3 büyük takımlar arasında en çok satışı gerçekleşen ürünler. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Nereden aldın bu bilgiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 öle deilde ölede olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Phyx said: yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bence gayet güzel olmuş koskoca galatasaray farklı renk forma yaptı diye sarı kırmızıdan vazgeçicek hali yok işte son dönemde beyaz sarı kırmızı parçalı ve böyle farklı bi renk forma piyasaya sürüyorlar ben alırım bunu güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu formayı satın alan ya kadındır ya da kırıktır bence. halısahada giysen ne dalga geçilirsin lan kafadan. zaten başka bi yerde giydiğin yok stada giderken de giyilmez ki bu sadece kadın boyutlarında üretseler kadınlara satsalar anlarım da erkeğe pembenin en iğrenç tonlarından birisini satmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar