Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray yeni forması : somon

Llama

Öne çıkan mesajlar

Pembe demek yanlış olur, Somon rengi olacak forma, belki aslan deseni olacak falan da pembe diyip barbie muamelesi yapmamak lazım :D Bir de açılmış topik var zaten yeni sezon formaları için genel olarak, somon formanın daha güzel phtosohop modellemeleri de var o başlıkta..

Çok mu üstüne geldim? :/ öyle olduysa pardon..
Sosyal ağlarda paylaş

baştan sona okumadım. hemide ilk defa sanırım; spor bölümünde başlık açtım.
hiç üstüme gelmedin. bende galatasaraylıyım. Forma da güzel olacak gibi geldi bana da en azından kafamda kurduğum o şekilde idi. Fakat yinede bayanlar için satışı arttırmak hedeflenmiş olabilir mi?!?! acaba diye düşündüm.

Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

FCNye de güvenilir blog demek komik olmuş

Ne bileyim çıkıyor çoğu şey..

Ayrıca sarı kırmızı'yı sildiğimiz yok ki. Kimlik bi yerde de takımın ruhudur. Bikaç maç üzerinde Mor forma olunca daha az Galatasaray olmuyor o takım. Sarı kırmızı da giyiliyor sonuçta ama belki bir taraftar olarak bunu söylemem garip de her maç sarı kırmızı her maç sarı kırmızı hem de hep aynı modeller yeter ya, arada başka renk de olsun böyle hoş oluyo bence..
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok sert yaklaşılıyor. her sene değişik forma olması gayet güzel ve satışı arttıran bişi. koleksiyonerler için de biçilmiş kaftan. geçen sene 3 büyükler içinde en çok satılan forma bizim mor formamızdı onu söyliyim. ikinci olan da fenerin armalı olanı. ordan anlayın artık alternatif formaların ne kadar çok sattığını
Sosyal ağlarda paylaş

bu formayı satın alan ya kadındır ya da kırıktır bence.

halısahada giysen ne dalga geçilirsin lan kafadan. zaten başka bi yerde giydiğin yok stada giderken de giyilmez ki bu

sadece kadın boyutlarında üretseler kadınlara satsalar anlarım da erkeğe pembenin en iğrenç tonlarından birisini satmak priceless
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...