robinson Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tamer guildimiz var AoR adında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bende tailorum zaten.param kalmadı sinir oldum.guilde alında bari ztn az bişi oynicam tek kalmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Cystein said: ya şu başlığı her gördüğümde uoda yerine uo da yazılması gerektiğini farkedip sinirleniyorum... world of uoda serverın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Beyler bende başladım nick "masakari" warrior um. Oynayan varsa takılak beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ya ne saçma bir shardmış burası. ultima oynayasım geldi kurdum, üye olayım dedim runuo severim. üye oldum 1 hafta oldu aktivasyon gelmedi, sitelerinde 1 tane iletişim linki yok. aktivasyon sistemleri bozuk manuel onaylayan yok. admin@ hede diye mail yazmışlar öyle bir mail yok. foruma login olmak mümkün değil. hevesliydim balık baştan kokar izlenimi verdi ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Astral said: ya ne saçma bir shardmış burası. Emek olan şey saçma değildir, çünkü emek değerlidir. Bahsettiğin admin@ olan mail ve msn adresi diğer yönetimdeki arkadaşa ait, o fazla sunucuya giremiyor işlerinden dolayı. Ama yine aynı sitede bir Bağlantı Sorunları ve Yardım bölümü olduğunu, ek olarak orada [email protected] olarak kendi MSN adresimi paylaştığımı gözden kaçırmış olmalısın. Ek olarak aktivasyon maili ulaşmayan nadir oyuncu ile karşılaşıyoruz, bunlar da bize ulaştığına aktif ediyoruz. Basit bir aktivasyon diyip geçmeyin, bu sizin hesabınızın anahtarı olan e-mail kaydınızdır, özeldir. Hack durumunda ancak ona bakarak karar veriyoruz. Bu kadar ek bilgiden sonra şunu söyleyim, bence Nebula iyi bir sunucu, Dargath'da da güzel çalışmalar var. Sonuçta bir emek var. Gerçekten ben Nebula'da oynamak isteseydim önce ön yargılardan kendimi arındırırdım, foruma bile giriş yapamamışken saçma diye nitelendirmezdim. Bize katılan arkadaşlara teşekkürler. Her türlü görüşe saygım var, her ultima sunucusuna ve oyuncusuna da saygım var. Aynısını sizlerden beklemek hakkım diye düşünüyorum ^^ Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Ben memnunum gayet, kayda geçsin; bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 siteleri acayip itici be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 saygısızlık değil benimki eleştri. tabi ki emeğiniz vardır, saçma olan kısmı web sitesi basit bir aktivasyon işlemi diyp geçmeyinlik bir olayı yok, sizin forumda kullandığınız smtp server düzgün çalışmıyor demek ki. e tamam hadi olabilir.. şimdi gelmişim sitenize, potansiyel yeni playerım; - üye oldum, aktivasyon maili yok - yeniden üye oldum başka emailimle gene yok - forumları aradım taradım göremedim - siteyi inceledim iletişim sayfası var mı diye yok - forumlarda arattım aktivasyon diye oraya yazılan adrese email attım öyle bir adres yok, msnde de öyle bir kişi yok. - forumda iletişim diye arattım bir şey yok - sizin paypal accountın emailini msne ekledim tesadüfi belki ulaşırım diye, muratvs@hotmail idi, e o da yok foruma giriş yapamamak benim kabahatim değil yırtınmışım resmen gelip sizle oynayayım diye değil mi? ben sphere zaten oynamam gelir gene sizinle oynarım güzel bir runuo serverda oynamak idi amacım. scriptlere de uğraşılmış belli. e saçma diye ifade edilince de hiç kızmayın, dışardan gelen birisi nasıl iletişim kuracak? haksız mıyım? web laz işi olmuş. bir iletişim sayfası ekleyin WP'inize. 5 dk sürmez? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ayrıca hala; "Hatalı ya da aktif edilmemiş bir kullanıcı adı veya yanlış bir şifre girdiniz Tekrar denemek için buraya tıklayın" said: bu kadar yazı yazdınız da bir de onaylayaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oynuyorum shard güzel. tek şey hoşuma gitmedi crafter kendi kendine para kazanamıyor. para kazanmak için ilk önce tamer kasmak zorundasın gibi bir şey diretilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Maden kaz sat ironın tanesi 6gpden satarsın çok rahat forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 server hala 350+ online ile ayakta , 6. ayını kutlayacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 runodan haz alaydım keşke ama artifactler newbie silahlar fln bana göre degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oynasak mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sphere olsa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 toggie said: sphere olsa gelirdim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Güzel server, akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 arkadaşım o imza ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bağa mı didin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar