Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ultima online'a yeniden dönesim var ama karar veremedim. burada mı başlasam yoksa nebula'da mı başlasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bura runuo aos ora sphere 2 ayrı oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 aslında haklısın, bende mesaj attıktan sonra aklıma geldi. şimdiye kadar hep sphere cephesinde yol aldım ama run uo'ya da bir şans daha versem mi bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 valla şuan heves ettim, world of uo'daki kalabalık oyuncu sayısıda cezbetti. client'i indirip bir göz atıcam, sarmassa nebula'ya :) pati'den kaç kişi var? guild oluşumuna falan mı gitsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 uo'yu indirdim. razor ve client'inide indirdim. hesapta açtım, hazırım :) şimdi skill falan kasmaya başlıyacağım. böyle kolay kolay yapan programlar var mı run uo için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 aynı şkelde dün gece heves edip bizde 2 kişi bşladık ama ne olur halimiz bilinmez tbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 razorla genelde çogu şeyi kasabilirsin macros tabından ayarlayarak. daha komplike şeyler için easyuo scriptleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o zaman run uo'ya geçiş konusunda birazcık yardımınıza ihtiyacım olacak çünkü bayağı farklılıklar var. sphere'da fishing yada inscription ile çok rahat para kasılabiliyordu sanırım burada ikiside çok çok az kazandırıyor. animal taming'de iyi para var diyorlar ama hayatımda pek taming'de kasmadım açıkçası. tailor'da durum nedir? biraz bilgi alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Başlayacak arkadaşlara önerim Tamer (Hayvan Eğitmeni) açmanız, bu sayede oyunun başlangıcındaki para ihtiyacınızın bir çoğunu pvm yaparak kazanacaksınız. Sphere'deki gibi Inscription ve Fishing'den de para kazanılabilir ama pek fark edilir miktarlarda olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 dwinz ve bende başlamış bulunmaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Benim anlamadığım birşey var. Oyunun başlangıç kısmında tamer açarsanız eğer size inek , at , eşşek bilmem bilumum hayvan olan bir zone'a atıyor. Orda bi macro ; Peace - Musicianship - Lore -Tame 100. Sonra oyuna bi giriyosun herkes bard , dungeonlarda adım atıcak yer yok bardla :D Bence bu yanlış bir uygulama , tmm ok yeni başlıyan player için gerçekten çok faydalı oluyo para sıkıntısı çekmiyosun vs bardla ama herkesin bardı olması da bana garip geldi. Düşünsenize 300 kişi online 200'ü mob farmlıyo instancelarda :D Yarın düşünsenize bu adamların çıkarıp bankalarına koyduğu itemlerin serverda yaratacağı item sayısı sıkıntısını :D Şu an 10k item olsa yarın 100k .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende başladım ve dediğiniz gibi para yapabilmek için bard açtım. valla o taming için yapılan alan bayağı faydalıydı inkar edemem ama oyun dinamiklerine aykırı. oyunun ileride ekonomisi nasıl olur bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 uo yozlaştı artık türkiyede. gönül ister dolaşalım diyar diyar öyle kasalım ama bu seferde kendi kendimize oynamak zorunda kalıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gaza gelip başlıyorum! toplanak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nasıl gidiyor durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gelecek haftadan itibaren yoğun bir şekilde kasacağım ben de başta tamer olmak üzere, bugün açtım karakterimi, nick sasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Grey sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Valla DF fln kasıyorum ben güzel zevkli , bi pok düşmüyo o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 server runuo demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dfyle ilgili hatta world of uoyla ilgili bişey karar verdim. şanssız olan hiç başlamasın bu servera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya şu başlığı her gördüğümde uoda yerine uo da yazılması gerektiğini farkedip sinirleniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Merhaba, pagan'daki Alliance of Rangers'ı WOU'da açtık. Eğer tamer karakteri ile gelip muhabbetimize ortak olmak isteyen varsa bekleriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 varmı oynayan.guild muild öle girdim takılıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31fizban31 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ccc fizban sikik ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar