Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world of uoda açılıomuş.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
aslında haklısın, bende mesaj attıktan sonra aklıma geldi. şimdiye kadar hep sphere cephesinde yol aldım ama run uo'ya da bir şans daha versem mi bilemedim :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
valla şuan heves ettim, world of uo'daki kalabalık oyuncu sayısıda cezbetti. client'i indirip bir göz atıcam, sarmassa nebula'ya :)
pati'den kaç kişi var? guild oluşumuna falan mı gitsek :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
uo'yu indirdim. razor ve client'inide indirdim. hesapta açtım, hazırım :)
şimdi skill falan kasmaya başlıyacağım. böyle kolay kolay yapan programlar var mı run uo için?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
o zaman run uo'ya geçiş konusunda birazcık yardımınıza ihtiyacım olacak çünkü bayağı farklılıklar var. sphere'da fishing yada inscription ile çok rahat para kasılabiliyordu sanırım burada ikiside çok çok az kazandırıyor. animal taming'de iyi para var diyorlar ama hayatımda pek taming'de kasmadım açıkçası. tailor'da durum nedir? biraz bilgi alayım :)
Mesaj tarihi:
Başlayacak arkadaşlara önerim Tamer (Hayvan Eğitmeni) açmanız, bu sayede oyunun başlangıcındaki para ihtiyacınızın bir çoğunu pvm yaparak kazanacaksınız.

Sphere'deki gibi Inscription ve Fishing'den de para kazanılabilir ama pek fark edilir miktarlarda olmuyor :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım birşey var. Oyunun başlangıç kısmında tamer açarsanız eğer size inek , at , eşşek bilmem bilumum hayvan olan bir zone'a atıyor. Orda bi macro ; Peace - Musicianship - Lore -Tame 100. Sonra oyuna bi giriyosun herkes bard , dungeonlarda adım atıcak yer yok bardla :D
Bence bu yanlış bir uygulama , tmm ok yeni başlıyan player için gerçekten çok faydalı oluyo para sıkıntısı çekmiyosun vs bardla ama herkesin bardı olması da bana garip geldi. Düşünsenize 300 kişi online 200'ü mob farmlıyo instancelarda :D
Yarın düşünsenize bu adamların çıkarıp bankalarına koyduğu itemlerin serverda yaratacağı item sayısı sıkıntısını :D Şu an 10k item olsa yarın 100k ..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende başladım ve dediğiniz gibi para yapabilmek için bard açtım. valla o taming için yapılan alan bayağı faydalıydı inkar edemem ama oyun dinamiklerine aykırı. oyunun ileride ekonomisi nasıl olur bilemiyorum :)
  • Yeni Oluştur...