Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 laptop ekranını kırdım, böyle tutacaklardan bir tanesi komple kırıldı, koptu. Birde tutacak bile ekran arasındaki monitör kenarı diyebileceğim kısım komple kırıldı işte bunu servise vs. versem tamir olur mu? Olursa tahminen ne kadar olur? Pahalıdır değil mi :(
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tutacak dedigin mentese ise 40 lira ya felan kadikoyde yapiyolar ekranin kendinde bi sorun war 100 250 lira arasi cikma takiyolar kadikoyde yazicioglu arkasinda sifir hata war ben hgayet memnunum garanti bile veriyolar urunlerine git bi bak
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/DSC_0002.jpg şöyle oldu işte lcd ekranda sorun yok görüldüğü üzere, sadece o menteşe ve bölge hasar gördü. Yani menteşe yapılıp eskisi gibi olacaksa ekran kenarlıklarının yapıştırıcı vs. ile bile tutturulmasına razıyım asdfasd ya da serviste ne kadar olur ? Komple değişsin 100-150TL birşey alınacaksa, saçma şeylere 400-500 tl fiyat çeken servisler buna ne kadar çeker diye korkuyorum çünkü
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 plastik kirilmis erkan calisiyor sanirim fazla tutmaz o zaman.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://lonelysavage.com/wp-content/uploads/2009/04/duct_tape.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi ekran kapanırken çatur çutur sesler geliyor, o sesler gelmese zaten koli bandını çoktan çekmiştim
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bugün gittim sıfır hata'ya, 12.15 gibi verdim laptopu yaparız vs. dediler 120TL fiyat çektiler. Neyse 5-6 gibi gelip alabilirsin ama 4 gibi biter, istersen uğrarsın vs. de dediler. Bekledik, 4'te gittik arkadaşlarla yeni başlıyorduk, 1 saat sonra gel al dediler, 1 saat kadar sonra kendileri aradı, kusura bakma elimizde bir menteşe varmış senin modele uygun o da bozukmuş, işe yaramaz takarsak bile, başka da yok gelip alabilirsin laptop'u dediler ... Beylikdüzü'nden gelip 5 saat boyunca orada bekledikten sonra parça yokmuş diye beni arayıp söylemeleri cidden çok sinirlendirdi. Yani durumumu ve nereden geldiğimi anlattım adamlara, daha dikkatli davranabilirlerdi. Üstüne üstlük bu bölgedeki her yeri arattık bulamadık, sende bulamazsın yani sorma tarzında konuşma çektiler. Neyse sinirli sinirli laptopu alıp eve dönerken İnci diye laptop servisi gördüm tam yazıcıoğlu'nun orada, nedense girip sorasım geldi ve yaparız, 2 saat sonra gelip alırsın parçalar vs. var herşey dediler. Her ne kadar yanımdaki arkadaşım oranın pek iyi bir yer olmadığını söylese ve ilk izlenimlerim benim de hoşuma gitmese de bıraktım laptop'u, yanımda gelen arkadaşları da bekletmemek adına bıraktım zaten ve döndüm. Yarın gidip alacam, zaten bugün o kadar güvensizlik ortamı oluştu ki 2 saat sonra da bana verileceine inanmıyordum laptop'un yani bir günüm böyle geçti... ciddi anlamda bu türde servis işlerinde ilk defa böylesine ağır bir sorumsuzlukla karşılaştım. Herkes memnun olabilir mekandan ki ilk girdiğimde gerçekten çok ilgilendiler ve ciddiydiler işlerdeki bende memnun olmuştum, fakat gün sonunda çok moralim bozuldu. Neyse bakalım, inci'ye güvenmesem de elden başka birşey gelmiyor şuan
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.andybrain.com/sciencelab/wp-content/uploads/2008/04/ice-water-volume.jpg
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben olsam hiç kasmazdım yav ekran dik durmuyor mu sonuçta? en olmadı güzelcene bantlanır açılıp kapanılabilirliği engellenmeyecek şekilde. çektiğin ağız kokusuna değmez yani parasını geçtim. zaten max. 2 sene sonra atacaksın. devir tüketim devri =p
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hp almiyosunuz hep basiniza ondan geliyo bunlar.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Notebooklardaki standart problem. Serviste süper para isterler. Sen iyisimi 2.el notebook satan tamir yapan yerlere götür. Dış kasa kapağı tamir olmasa da çıtasını yenilerler. Aklınızda bulunsun. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için her zaman ekranı ortasından kaldırarak açın. Kenarlardan değil.
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sevgilimin laptopunun aynısı la bu. Uyarıyım bari kendisini sakin taşısın
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hayda pardon abi. Ben onerdim benim sucum gibi hissettim resmen. Biraz sans isi sanirim ya. Ben bi adaptor aldim 3 defa degistirdi adamlar kablosunda sorun cikti felan gik demediler. Cok memnunum ben. Bole terbiyesizlik yapcaklarini tahmin edemedim.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 üzüldüm ya laptop ekranı kırılmış, bir türlü tamircide tamir ettirememiş felan.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 BonePART said: Hayda pardon abi. Ben onerdim benim sucum gibi hissettim resmen. Biraz sans isi sanirim ya. Ben bi adaptor aldim 3 defa degistirdi adamlar kablosunda sorun cikti felan gik demediler. Cok memnunum ben. Bole terbiyesizlik yapcaklarini tahmin edemedim. sfsdf yok abi ne suçu, yani eğer tamir edilseydi gösterilen ilgi, bilgilendirme vs. çok iyiydi. Lakin işte böyle olunca kötü oldu sdfsd işin kötüsü beylikdüzü'nde büyük bir laptop servisi varmış, boşuna gitmişim oralara. Adamların 3 katlı yeri var vs. neyse yaptırdım bu arada güzel oldu, hatta eskisinden daha iyi oldu diyebiliriz. Ekranda bi gidip gelme vs. vardı o da geçti menteşe değişince, hayat asdfsad
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bone said: koli mi bantlıyorsun dasaaa? lunar rover'ı bantlıyorum arada.. http://www.youtube.com/watch?v=ZzHEyUkyt9Y bazen de speed tape bulamadığımda ve uçak kanadında sorun olduğunda kullanıyorum..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 o menteşeyi nasıl kırdın ben onu merka ediyorum AHAHA ayrıca duck tape her tamir çantasında olması gereken süper bir tamir aracı
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dasaaa said: lunar rover'ı bantlıyorum arada.. In space no one can hear you scream. fakat dünyada çok ses çıkartır laptop.
Öne çıkan mesajlar