sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Günün Sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2yaşından beri arkadaşım olan biri var ama çok samimi değiliz pek arkadaş denmez yani. O nedenle yazlıktan 6-7 yaşından beri arkadaş olduğum biri var.En samimi onlayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 halen sık sık görüştüğünüz dendiği için ortaokuldan diyorum. Ortaokul arkadaşlıklarının da çok çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Ortaokuldan sonra işe bi yapaylık bi çıkar ilişkisi girdi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 NETTEN AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hiç taşınmadığım için mahalleden doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mahalle lise aynı oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Turkceplease said: NETTEN AHAHHAHAH o zaman "arkadaşım yok" seçeneğini işaretlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayatımın farkl dönemlerinden gelip geçiyolar hep uu yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yane ilkokuldan arkadaslarim duruyoda gorusmuyorum en eski surekli gorustugum hatta en yakin arkadaslarimdan 3 u liseden kac sene ediyo lan 12 yasinda tanistik 14 sene peheheyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kemik 7 kişiyiz kıçımızda bezle fotomuz varken bugüne kadar işte. edit: ayara açık üzmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ARKADASIM ES ARKADASIM EK ARKADASIM ESEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 BonePART said: yane ilkokuldan arkadaslarim duruyoda gorusmuyorum en eski surekli gorustugum hatta en yakin arkadaslarimdan 3 u liseden kac sene ediyo lan 12 yasinda tanistik 14 sene peheheyy 12 yaşında lise? helaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 evet? 12 yasinda lise? haaaa lise diyince benim donemimdeki cogu insan icin ortaokul lise birlesik oldugundan ayni anlama geliyo orta hazirlikta tanistik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 spark bilmez o dönemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ortaokul dedim ama daha da eski olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 arkadaşlarımın %90'ı ilkokuldan. hepsiyle de nerdeyse hergün görüşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 anterograde amnesia var.. en eski arkadaşım 10dakikalık falan max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Olivies said: spark bilmez o dönemleri yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 beyler adam anketör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 babamız lise arkadaşı olduğu için doğduğumdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Facebookdan ilkokul arkadaşlarımdan davet geliyor, kabul ediyorum. Sonrasında ne bir sohbet nede birşey, adam sadece davet gönderiyor. Ulan merak edip iki çift laf etmeyeceksen ne deyu davet gönderiyon. Aradan 20 sene geçmiş, tam 20 sene davet atıyor. Hani bende davet gönderiyorum eski arkadaşlara ama soruyorum ne yaptın ne ettin diye arada muhabbet dönüyor. Aha yine davet geldi, hatun evlenmiş yavrusu olmuş, anne olmuş. Davet attı kabul ettim eeee ? Sokakta karşılaşsak selam vermez belki, ama burdan davet gönderiyorlar bende kabul ediyorum. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Arkadasim yok sanirim hicte olmayacak ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 @ Law kabul etme abi, bana öyle yapanları sexual harrasmenttan reportluyorum veya drug use. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 @ Law kabul etme abi, bana öyle yapanları sexual harrasmenttan reportluyorum veya drug use. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilkokuldan. en yakın arkadaşım kendisi ve 14 senelik arkadaşım. canım benim. diğer eskilerden, çok yakın 2 arkadaşım da liseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar