KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Babamın HP laptop'ına çöktüm. baktım laptop gayet iyi corei7 230m ekran kartı sora gittim grid race driver'ı kurdum. süper full+fullda kasmadan çalışıyor. ta ki 10dk ya kadar.(şimdi sinirlendim çıktım ya max10dk.) 10dk sora eğer gündüzse hava da sıcaksa cayır cayır yanıyor laptop un altı ve ekran kaymaya başlıyor kasmaya başlıyor vs vs oynanmaz hale geliyor oyun. ilk defa laptopta adamakıllı oyun oynamaya çalışıyorum; -bu ısınma sorunu sadece HP'lerde mi bu kadar fazla yoksa hepsinde aynı mı? -iyi bi laptop altlığı alsam ne kadar faydası olur? -Su soğutmalı laptop altlığı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 1- hp'lerde genel olarak ciddi bi ısınma sorunu mevcut, evet. 2- epey faydası olur. 3- hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Logitech Laptop Soğutucusu buna bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benim eski masaüstü bilgisayarımda yazın kastırıcı oyunlar oynayamıyordum mesela, ısınıp uçuyordu alet. Kışın mis gibi oynanıyordu ama :D . Ekran kartım sorunlu çıkmıştı aldığım yerden gidip değiştirince sorun düzelmişti. Sonuç olarak, soğutabilirsen kurtulursun bence. Ama altlıkla maltlıkla olur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya ısınan, yani fan olan yer; altının sol üst kısmı. logitech'in ürününe baktımda.. bakalm bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 laptopta oyun oynayanlar böyle alttan soğutma filan kullanıyor genelde diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hp'lerde değil bazı modellerde oluyor bu sorun, laptoptan bağımsız. iki tane hp laptop var, ikisinde de oyun oynadım böyle zorlayıcı şeyleri, hiç "daha fazla ısınma ve oyunlarda kasma" problemi yaşamadım. ama bazı laptoplarda karşılaşılan sorunlar olabiliyor. en sık pil sorunu çıkıyor, adamlar pilleri geri çağırıyor, iade ediyorsun, ısınmayanları veriyor. benim modellerde olmadı o. su soğutma değil de normal fanlı altlıklar var, onlar da yeter diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Aynı sorunu MSI notebookta yaşadım ve bu arkadaş sorunumu tamamen çözdü. Ultra sessiz. http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-r14pf04-nbcool-t500-12-15-80mmx2-fanli-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=34117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 you has outburst (buna uygun capture bulamadım kusura kalmayın heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 samsung leptap var ısınıyor fakat oyunu kesinlikle etkilemiyor. masanın üzerinde çok rahat oyun oynanabilio. grid full oynuyorum tık demiyor. zamzung (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben 4(ya da kıtlık varsa 3 de kurtarabilir) tane bira ya da kola kutusu üzerine koyup leptapı öyle oyun oynuyordum, anca öyle kapanmıyordu oyun oynarken. benimki de hp idi. sora fanını çektim güçlü bi elektrikli süpürgeyle, biraz işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 laptop yeni ya daha 6 aydır evde yatıodu. 3 haftadır kullanıyorum. budur: http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vy657ea-dv6-2065et-core-i7-720qm-1.6ghz-4096mb-500gb-1024mb-gt230m-15,6-bt-dvdrw-w7p/productdetails.aspx?I_ID=40222 su soğutmalı bişi şart gibi duruyor ama alcam en yakın zamanda bitane altlık. logitech düşünüyorum şimdilik ama.. thermaltake 80mm fanlar ilgimi çekmedi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.enacayip.com/2009/06/sogutmali-dizustu-bilgisayar-masasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok artık ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 3 bin tl lik aletmiş bide oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar