RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Arkadaşlar AMD Athlon 64 3000 1 gb ram ve 7600 GS li sistemim var.Şöyle oynanabilecek oyun tavsiyesi istiyorum sizden.RPG,action(ama hikaye sarsın),strateji oynayabileceğim oyunlar.FPS kesinlikle hazzetmem.Tek hazzettiğim FPS Borderlands mesela.Önerilere açığım ama eski klasik(BG 2 yok Planescape vs) oyunları önermeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Transformers yeni çıkan güzel aksiyon oyunlarından. Sistemleri ne derece kasar bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Alpha Protocol Tropico 3 Mount & Blade Warband tabii önce bir gereksinimleri kontrol et, tutturamamış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Tropico 3 ü oynadım.Alpha protocol çalışırsa hemen yükleyeyim ama çalışmaz diye bakmadım bile.Mount&Blade nasıldır bilmiyourm onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Alpha protoculü çalıştırırmış system requirements laba göre fakat windows7 olduğu için bende 2 gb ram olması gerekiyomuş.Windows XP olsa 1 gb ramle oynarmışım.Xp mi yüklicem şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 m&b mutlaka oyna. multisi olsun singleı olsun her türlüsü. strateji olarak world in conflict öneririm ama sistem nası tepki verir tam bilemedim şimdi =) resident evil 5 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Offtopic ama eski bilgisayarım ile neredeyse aynı konfigurasyon. Ahh ahh 7600GS :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 RamsesII said: Alpha protoculü çalıştırırmış system requirements laba göre fakat windows7 olduğu için bende 2 gb ram olması gerekiyomuş.Windows XP olsa 1 gb ramle oynarmışım.Xp mi yüklicem şimdi :( yok ya oynarsın gene ama yükleme süreleri uzar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 uzarsa uzasın abi o problem değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o zaman problem yok :) kasmasını göze alıyosan açmama gibi bir durum olmaz. ayrıca çok farketmiyo ram xp ile win 7 arasında. Bende eskiden xp vardı şimdi win 7 var aynı ramde oyunlar gene hızında fark göremedim hatta win 7 de daha hızlı bile diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 M&B hiç oynamadıysan o epey oyalar zaten. Expansionı stand alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi alpha protocolü çok merak ediyorum çıldırıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Pirates! varmış bi de çok güzel oyun diyorlar 2005 yapımı sanırım,biraz eski mi kaçar yoksa oynamaya değer mi hiç oynamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 direk söylüyorum knights of honor. tek sorun birliklerin küçük olması bir de büyük olsalarmış efsane olurmuş varsa öyle bir mod alayim hemen tavsiye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fm oyna, çok stratejik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar