Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene oyun tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar AMD Athlon 64 3000 1 gb ram ve 7600 GS li sistemim var.Şöyle oynanabilecek oyun tavsiyesi istiyorum sizden.RPG,action(ama hikaye sarsın),strateji oynayabileceğim oyunlar.FPS kesinlikle hazzetmem.Tek hazzettiğim FPS Borderlands mesela.Önerilere açığım ama eski klasik(BG 2 yok Planescape vs) oyunları önermeyin pls.
Mesaj tarihi:
Alpha protoculü çalıştırırmış system requirements laba göre fakat windows7 olduğu için bende 2 gb ram olması gerekiyomuş.Windows XP olsa 1 gb ramle oynarmışım.Xp mi yüklicem şimdi :(
Mesaj tarihi:
m&b mutlaka oyna. multisi olsun singleı olsun her türlüsü.
strateji olarak world in conflict öneririm ama sistem nası tepki verir tam bilemedim şimdi =) resident evil 5 olabilir.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Alpha protoculü çalıştırırmış system requirements laba göre fakat windows7 olduğu için bende 2 gb ram olması gerekiyomuş.Windows XP olsa 1 gb ramle oynarmışım.Xp mi yüklicem şimdi :(

yok ya oynarsın gene ama yükleme süreleri uzar sadece.
Mesaj tarihi:
o zaman problem yok :) kasmasını göze alıyosan açmama gibi bir durum olmaz. ayrıca çok farketmiyo ram xp ile win 7 arasında. Bende eskiden xp vardı şimdi win 7 var aynı ramde oyunlar gene hızında fark göremedim hatta win 7 de daha hızlı bile diyebilirim.
  • Yeni Oluştur...