Castiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ara ara spor salonuna gidip vücut çalışıyordum ama bayıyordu beni genelde amacım formda kalmak olduğu için pek fazla abartmıyordum. Bir kız arkadaşım ve kuzenimin tavsiyesiyle pilates yapmaya başladım birkaç gün önce; ilk başta ulan çok gay birşey bu erkekler için adım gaye çıkacak diye düşünürken ortamları çok hoşuma gitti (fsd). İlk izlenimlerim süper. Hayatımda bu kadar eğlenceli ve keyif alınan bir spor görmedim. Vücudu disiplin etmenin bu denli keyifli olabileceğini düşünmüyordum, bundan sıkılacağımı hiç sanmıyorum. Bir diğer güzel yanı seanslar sona erip neyi nasıl ve ne zaman yapacağınızı kavradıktan sonra en fazla 200tl gibi bir rakama alınan pilates seti ile beraber kendi başınıza istediğiniz zaman yapabiliyor olmanız. Var mı aramızda başka pilates yapan pati ? Uzun sürede neler tecrübe edinmiş paylaşırsa sevinirim. ps: Topum bile var hemde 70 cm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bana çok saçma geliyor pilates falan. adında hayır yok yemek adı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 taytın da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gay olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ne taytı olm caprim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 top felan biraz kadınlar için, karın hareketleri gayet zor ve karın yapıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 baya başarılı bir olay herhalde ben de etrafımdakilerin konuşmalarına şahit oluyorum, insanlar mutlu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Pilates ne .....Git ordu jimnastiği hareketlerini yap 10 kez daha iyi. Götünü kaldıramayan ev kadınları için faydalı tabi de 20 li yaşlarda sağlıklı bir erkeğe hafif kaçar Not : özellikle karın kasları için etkili 3-5 hareket yok değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Spark pilates çemberi var böyle 30-40 cmlik birşey mesela onunla sağa sola yapılan hareketler yan karın kaslarının canına okuyor. Yanıyorsun resmen, hani uzaktan bakınca aa çok kolaymış ya bundan birşey olmaz denilen bir spor ama hareketleri uygulamaya kalkınca şaşırtıcı derecede etkili olduklarını görüyorsun. Pilates topu olmazsa olmaz birkaç hareket için o yüzden neden o kadınlar için dediğini anlamadım, amacı sadece destek vermek değil yani :p Ayrıca bantlar var 3-4 çeşit (seviye seviye gerginliğe sahip düşük seviye biraz yükseği orta seviye son seviye) hem kolu çalıştırmaya yarıyor hem bacakları hem de sırtı. Aynı hareket önden yapılınca göğüs kaslarınıda etkiliyor galiba ama onu denemediğimiz için tam emin değilim :) ps: Hoca faktöründen bahsettim mi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 top oynıcaksam halısahaya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 harika tabi kütür kütür hatunlarla top üstünde yuvarlanıyosun, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bende onu soracaktim @Castiel hatun durumlari nasil bize ekmek cikarmi ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Spor Genel lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pilatesi anca evde yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: harika tabi kütür kütür hatunlarla top üstünde yuvarlanıyosun, oh mis. pilates için en iyi yorum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pilates abs ler için bire bir zaten. herhangi bir yerde yapıyorsan kız kaldırma ihtimalin de yüksek. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kari kaldirmak icin yapmiyorsan gizli geysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kutur kutur top sektiririm pilateste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 senko said: kari kaldirmak icin yapmiyorsan gizli geysin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bansheee said: Pilates ne .....Git ordu jimnastiği hareketlerini yap 10 kez daha iyi... aquila said: harika tabi kütür kütür hatunlarla top üstünde yuvarlanıyosun, oh mis. işte bu yüzden ordu jimnastiği out, pilates in. adam laylon topla spor yapıyo, sen tüfeği nerden bulucan olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: harika tabi kütür kütür hatunlarla top üstünde yuvarlanıyosun, oh mis. Tek akıllı adam bu çıktı olm bak herif işi biliyor siz anca gay diye trolleyin, haha ^^ Şaka bi yana 15-20 kişi falan var 2 tanesi hariç hepsi gayet alımlı genelde seansları kadın erkek diye ayırmaya çalışıyorlar ama orada tanıdığınız varsa misal seansa dahil bir kız arkadaşınız (benim arkadaşım ve kuzenim mesela..) siz de gruba dahil olabiliyorsunuz (diğerleri bir sakınca görmezse ki görmüyorlar fsd) Türkiye'de erkeklerin pilatese pek fazla ilgi göstermemesini de hesaba katacak olursak kızlı erkekli gruplara düşmeniz ve azınlık olma ihtimaliniz çok yüksek. Tabi benim başım bağlı olduğu için sadece bu açıdan olayı değerlendiriyorum hatun kaldırmak için pilatese başlamadım ancak sporu kadınlarla beraber yapmak tabiki daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 haydi beyler pilatese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Güzel kas yaptırır mı cidden pilates? Şu aralar spor salonuna başlamak istiyorum, buda ilginç geldi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 da ayrı olacak. kas yapmaktan ziyade düzenli bir vücudun varsa şekillendirir genelde pilates yapan insanların vücudunda yağ diye birşey olmuyor (tabi insan gibi beslenmek şart) öte yandan vücudu oldukça esnek ve dinç kılmak gibi faydaları da var. birçok karın kasını çalıştıran hareket var. mekik çekince duyulan yanma hissini aşan bir his veriyor basit ama faydalı şekilde çalıştırıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 duzenli vucud sart tabi, baklavalari cikarmadan kizlarin yaninda mi yuvarlancan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar