Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.beyazgazete.com/video/2010/06/28/inonu-de-metallica-firtinasi-atv.html METALLİCA GÜZEL Bİ SANATÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bak cok feci malzeme olan konuyu boş geçiyorsunuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 çok konu dışına sürükledin hacı ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 03:23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pis fakirler ya beleş tepeden izlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 vay be insanlar konsere gidiyor lan. güzel şeyler bunlar tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 metalika rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 izlerken biseye takildim bolee metalikaa diye bagiran metal rulz diyen tipleri onlar mi bulmuslar yoksa sansa mi denk gelmis. bi tane adam gibi yorum yapan insan cikmadi. ps: lafim ustteki arkadasada deil, yanlis anlasilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şansa bulma değil abi sonuçta çoluk çocuk veleti de gidiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 çok velet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi haber hoşuma gitti ya ordayken böyle garip duygular hissetmemiştim gittim izledim çıktım döndüm basit bi şekilde falan ama şimdi bu tip haberleri izleyince i was there duygusunu hissediyorum hoşuma gidiyor ne kadar ilginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 senko said: izlerken biseye takildim bolee metalikaa diye bagiran metal rulz diyen tipleri onlar mi bulmuslar yoksa sansa mi denk gelmis. bi tane adam gibi yorum yapan insan cikmadi. kasten yapmışlardır belki de, birisi de "ohemci vi lav mitelika for dı vin roful" felan diycek diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zenci ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi sanki sadece metallica çıkmış gibi hey allahım.big 4 ulan! sıleyaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 festivalle ilgili adam gibi tek program/haber şuydu heralde http://www.facebook.com/video/video.php?v=409467926131&ref=mf diğer kanallar boş beleş işler yapmışlar apaçi aramışlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 metallica cok iyiydi be cidden. seneyede bonjovi geliomus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olum haberleri mi yok anlamadım ki rammstein la manowar da çıktı? çıkmadı mı lan ben mi hayal gördüm alla alla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 delimanyakcapkin said: metallica cok iyiydi be cidden. seneyede bonjovi geliomus galiba bonjovi de iyide metallica kadar olamaz seneye yine gelir metallica belki türkiye'ye adamlar alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ablaze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yav said: festivalle ilgili adam gibi tek program/haber şuydu heralde http://www.facebook.com/video/video.php?v=409467926131&ref=mf diğer kanallar boş beleş işler yapmışlar apaçi aramışlar felan (tu) ntv her sene güzl haberler yaynlıyor konserlerle ilgli,özellikle gece gündüz programı en azından bana fazlasıyla hitap edeck şekilde yaklaşıyor,sadce metallica yoktu orda hemen hemen tüm kanallrda gösterilen bu metallica hayran kitlesine de pek akıl erdiremedm bi manowarın es geçilmesine akıl erdiremediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 khalad said: delimanyakcapkin said: metallica cok iyiydi be cidden. seneyede bonjovi geliomus galiba bonjovi de iyide metallica kadar olamaz seneye yine gelir metallica belki türkiye'ye adamlar alıştı. abi her konser sonrasi very soon very soon diolarda bence bi 3 4 sene sonra gelirler birdaha. gerci hersene gelsin hatta haftaya bidaha gelsin ben giderim herturlu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar