fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 beyler mjonse gelemiyomuş. ÇABUK ADAM BULUN +1+1+1+1+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Fede haklı. Ses verin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Aha! Satış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 DAYT! ses vermeyenin çükü düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ses vermiş olayım. bu ara her ne kadar bu maçın içinde olsam da istanbullu olarak organizasyonla dalga geçme hakkımı saklı tutuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ADAM BULUN ABİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 istanbuldan bi arkadaş geldiydi yeni onu bi arayım belki gelir. cıks gelemio Ben çıkıyorum abi 4ever la benim ufaklığı alıp geliyorum sahanın oraya görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sonunda iyi mücadele oldu. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Zevkli maçtı, iyi eğlendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Keyifli maç oldu, arada ezmiş de bulunduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hepinizi ayağına sağlık :D takımlarda bi dengezsizlik vardı gerçi ama genede iyi mucadele ettik . ezildik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Öncü ne diyosun, istanbul kadrosuyla maç yapıcak haldeler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yok ona daha var, mücadele falan baya azdı bizimkilere nispeten. Detaylı scouting report'u haftasonu maçta açıklarım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Kaspar İstanbul'a deplasmana gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Khelben said: Öncü ne diyosun, istanbul kadrosuyla maç yapıcak haldeler mi istanbulu yeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben tek siz hepiniz? kaleye öncü geçerse varım ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 defansa da ben tuna şükrü 3 lüsü forvette sen. yeteriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fatih gol attı abi.. Biz hükmen galibiz. ehauhaehua bi de istanbuldan konuşmayın nan ibibikliler madem çok biliyonuz gelin oynayalım eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ağlarsınız ki, forumu falan bırakırsınız. fizban kızar bize sonra niye topunuzla oynatmadınız çocuklara diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Abi dedik karışık olsun takımlar... neyse sonraki daha iyi olur umarım ... ya şu istanbul geyiğini bıraksak artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 her hafta yapalım falan diyoduk, düzenli hale getirsek şu maçları iyi olur harbi, her hafta kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kaç kaç bitti maç kim yendi kim kaybetti, bu arada ev bakıyorum 2 adım yanımda olmasına rağmen gelmedim maça ilerde bi gün bende oynarım belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şöyle bi 3-4 maç yaparsanız zaten bir yerden sorna ankaranın kemik kadrosu oluşur ama ankaradan ynei üyeler kazandırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 saymadık sonlara doğru, ben bilmiyorum kaç kaç bittiğini yani. hadi gençler, her hafta diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 benim sitedeki arkadaşlardan halısahaya gele gele bi 15-16 üye geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar