Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film önerin lütfen ama şöyle olsun

reddiye

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Wuxia çin yapımı uçmalı mıçmalı kungfu filmleri. curse of the golden flower, kaplan ve ejderha gibi. Komedi olan wuxialar da var ama ben izlemiyorum onları.

Ben hem b gibi komedi olsun hem a gibi wuxia olsun istiyorsun sandım, google ile "wuxia comedy" arat dedim. yoksa little miss sunshine gibi sarılalım sıkı sıkı filmlerini de pek izlemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

a ile b ayrı ayrı istiyor işte.

b'yi anlamadım, o filmi izlememiştim de, a'ya örnek verdim bi tek.

akıcılığı iyi midir beğenir misin bilmem ama görsellik olarak 300 ve beowulf filmleri vardı.
görselliği çok iyi değil belki ama akıcılık olarak the forbidden kingdom diyebilirim: http://www.imdb.com/title/tt0865556/
Sosyal ağlarda paylaş

beowulf u beğenmiştim doğru mu yazdım bilmiyorum da, bazen animasyon olduğunu unutuyorsun izlerken (:
yok öyle uçmalı kaçmalı çin filmlerini sevmem zaten curse of the golden flower de öyle değil.
illah japon filmi olacak demiyorum da
entrikalı çok sürükleyici ve döğüşlü olsun demek istemiştim a şıkkında (:
b deki filmleri şöyle yorumliyim kendimce, çok sade ama güzel anlatılmış hiç sıkmayan eğlenceli filmler. konulu konusuz pek önemli değil diye de bu iki filmi örnek vermiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

The Big Lebowski, Snatch, Lock Stock and Two Barrels, In Bruges sıkılmadan izlenebilecek filmin akışına kapılanabilecek güzel filmlerdir. İstediğin tarz gibi değiller ama akış olarak beğeneceğine eminim.

edit : Savaş olarak aklıma Das Boot geldi. 3.5 saat civarı sürüyor ama inanılmaz sürükleyici. Denizaltı ilgini çekerse tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pallando said:

The Big Lebowski, Snatch, Lock Stock and Two Barrels, In Bruges sıkılmadan izlenebilecek filmin akışına kapılanabilecek güzel filmlerdir. İstediğin tarz gibi değiller ama akış olarak beğeneceğine eminim.

edit : Savaş olarak aklıma Das Boot geldi. 3.5 saat civarı sürüyor ama inanılmaz sürükleyici. Denizaltı ilgini çekerse tavsiye ederim.

The Big Lebowski, Snatch, In Bruges favorilerim arasındaydı, diğerlerini de hemen indiriyorum. Var mı başka ?
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

Pallando said:

The Big Lebowski, Snatch, In Bruges favorilerim arasındaydı, diğerlerini de hemen indiriyorum. Var mı başka ?

Askere gitmeden önce zombielandi izlemiştim keyifliydi. Dog day afternoon Al Pacino'nun banka soygununu anlatan bir filmi çok keyiflidir ve sürükleyici. Scarface efsanesini izlemediysen kesin izle. Aklıma şuan çok tanınanlar geliyor ama kıyıda köşede kalmış olanları düşünücem. Saydıklarımın hepsi sürükleyicidir.(bana göre tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

a şıkkına Red Cliff ve taegukgi
b şıkkına Micheal Sera'nın filmlerinden gidebilirsin. 500 days of summer daha baya güzeldi.
I am a cyborg but that is ok izle sımsıkı sarılırsın filme.

tmmdır ama michael cera nın bikaç en iyisini isim vererek önersen sevinrim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...