reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 a- curse of the golden flower gibi savaş&entrika&akıcılık&görsellik olsun b- the boat that rocked, little miss sunshine tadında eğlenceli film olsun çok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 "wuxia comedy" diye ara Google ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 savaş&entrika&akıcılık&görsellik diyince aklıma şunlar geldi: House Of The Flying Daggers: http://www.imdb.com/title/tt0385004/ Hero: http://www.imdb.com/title/tt0299977/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Komedi yok onlarda abi. Onlar direk wuxia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 wuxia dediğiniz a dakilere örnek değil mi ? wuxia comedy nedir heroyu izledim buarada güzeldi tabi. house of flying daggers i indiriyorum b dekilere örnek var mı aklınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Wuxia çin yapımı uçmalı mıçmalı kungfu filmleri. curse of the golden flower, kaplan ve ejderha gibi. Komedi olan wuxialar da var ama ben izlemiyorum onları. Ben hem b gibi komedi olsun hem a gibi wuxia olsun istiyorsun sandım, google ile "wuxia comedy" arat dedim. yoksa little miss sunshine gibi sarılalım sıkı sıkı filmlerini de pek izlemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 a ile b ayrı ayrı istiyor işte. b'yi anlamadım, o filmi izlememiştim de, a'ya örnek verdim bi tek. akıcılığı iyi midir beğenir misin bilmem ama görsellik olarak 300 ve beowulf filmleri vardı. görselliği çok iyi değil belki ama akıcılık olarak the forbidden kingdom diyebilirim: http://www.imdb.com/title/tt0865556/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 beowulf u beğenmiştim doğru mu yazdım bilmiyorum da, bazen animasyon olduğunu unutuyorsun izlerken (: yok öyle uçmalı kaçmalı çin filmlerini sevmem zaten curse of the golden flower de öyle değil. illah japon filmi olacak demiyorum da entrikalı çok sürükleyici ve döğüşlü olsun demek istemiştim a şıkkında (: b deki filmleri şöyle yorumliyim kendimce, çok sade ama güzel anlatılmış hiç sıkmayan eğlenceli filmler. konulu konusuz pek önemli değil diye de bu iki filmi örnek vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 otur rush hour izle ya; http://www.youtube.com/watch?v=dU4lYcN6zEY hahahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 (: eğlenceli filmlerde fazla hareket olmasa da olur yani. neyse böyle böyle çıkacak hadi lütfen yılmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 The Big Lebowski, Snatch, Lock Stock and Two Barrels, In Bruges sıkılmadan izlenebilecek filmin akışına kapılanabilecek güzel filmlerdir. İstediğin tarz gibi değiller ama akış olarak beğeneceğine eminim. edit : Savaş olarak aklıma Das Boot geldi. 3.5 saat civarı sürüyor ama inanılmaz sürükleyici. Denizaltı ilgini çekerse tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Pallando said: The Big Lebowski, Snatch, Lock Stock and Two Barrels, In Bruges sıkılmadan izlenebilecek filmin akışına kapılanabilecek güzel filmlerdir. İstediğin tarz gibi değiller ama akış olarak beğeneceğine eminim. edit : Savaş olarak aklıma Das Boot geldi. 3.5 saat civarı sürüyor ama inanılmaz sürükleyici. Denizaltı ilgini çekerse tavsiye ederim. The Big Lebowski, Snatch, In Bruges favorilerim arasındaydı, diğerlerini de hemen indiriyorum. Var mı başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 a şıkkına Red Cliff ve taegukgi b şıkkına Micheal Sera'nın filmlerinden gidebilirsin. 500 days of summer daha baya güzeldi. I am a cyborg but that is ok izle sımsıkı sarılırsın filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 reddiye said: Pallando said: The Big Lebowski, Snatch, Lock Stock and Two Barrels, In Bruges sıkılmadan izlenebilecek filmin akışına kapılanabilecek güzel filmlerdir. İstediğin tarz gibi değiller ama akış olarak beğeneceğine eminim. edit : Savaş olarak aklıma Das Boot geldi. 3.5 saat civarı sürüyor ama inanılmaz sürükleyici. Denizaltı ilgini çekerse tavsiye ederim. The Big Lebowski, Snatch, In Bruges favorilerim arasındaydı, diğerlerini de hemen indiriyorum. Var mı başka ? Askere gitmeden önce zombielandi izlemiştim keyifliydi. Dog day afternoon Al Pacino'nun banka soygununu anlatan bir filmi çok keyiflidir ve sürükleyici. Scarface efsanesini izlemediysen kesin izle. Aklıma şuan çok tanınanlar geliyor ama kıyıda köşede kalmış olanları düşünücem. Saydıklarımın hepsi sürükleyicidir.(bana göre tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 elazulruby said: a şıkkına Red Cliff ve taegukgi b şıkkına Micheal Sera'nın filmlerinden gidebilirsin. 500 days of summer daha baya güzeldi. I am a cyborg but that is ok izle sımsıkı sarılırsın filme. tmmdır ama michael cera nın bikaç en iyisini isim vererek önersen sevinrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu tam senlik Volcano High http://forum.paticik.com/read.php?11,4135381,4135381#msg-4135381 ve bir de bu tabiki: Kung Fu Hustle http://www.imdb.com/title/tt0373074/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 a şıkkına 14 Blades i izle derim, hero vs kadar iyi olmasada bayağı başarılı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hepsini indiriyorum daha lütfen yaz uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eğlence istiyorsan: Zohana Bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lock stock çok şişirilmiş bir film ya snatch ve rocknrolla cok daha iyi bence o filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Red said: lock stock çok şişirilmiş bir film ya snatch ve rocknrolla cok daha iyi bence o filmden (tu) Micheal Sera'nın Youth in Revolt ve Juno izleyebilirsin. Bir de geçen gün 99 f'i izledim, mutlaka izle. Gerçi biraz moralini bozabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://img717.imageshack.us/img717/8616/pulpfictionb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar