SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ikea da allahtan düşük fiyat politikası, yok kendin taşı politikası falan benimsemiş. Yoksa ağzımıza edecekmiş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abvblizzard said: escape said: ne podu lan ben bişi demedimki of 5 haftadır düşünüyorum yeni anladım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 marifaritiko said: ahuaueghğsdufnskcmsdgksmnd on numara muhabbet dönmüş, özellikle ilk sayfadaki postları okurken monitöre tükürdüm gülmeyi bile beceremedim. :D aynen ya sitcom dizi yapsan böyle muhabbet dönmez. konuyu açandan da muhabbeti çevirenlerenede saygılarımı sunarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 escape said: ne podu lan ben bişi demedimki hufuıckygxdydklugfcrsxus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi koltuk alcagniza ev falan alsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 apartım var benim apart apart apaart sanırım uzun süredir mesajlarımda apart kelimesi geçmiyo apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 en güzeli çekyat ya. isteyince yatak isteyince koltuk oluyo. becerebilirsen duvara as iki ucundan al sana hamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Armut koltuk yine en iyi seçenek galiba. Ama bi ikea dolaşayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 vaniLLe said: Bittus said: bu bayağı iyi, elma armut filan yalan olur bunun yanında. çok da sağlam. off bu acaip rahat gözüküyo. oturduğum en rahatı. götüm says. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 vaniLLe said: ahah escape pod diyo. http://en.wikipedia.org/wiki/Escape_pod şu güzel ortamı bozuyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 çanak antenin içine yastık atın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben anladım dediğini de şimdi aramaya falan üşendim. armutla çok alakasız ama armuttan gitmeyin arkadaşlar. daha çok hamak sandalye karışımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sanırım şu poang dan alıcam. Kimin poposuna sorsam daha rahat şey görmemiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 http://www.funkythings.co.uk/productimages/2401459_01.jpg Eggchair geldiydi benim de aklıma. Rahatlığı tartışılır ama evimde bundan en az bir tane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şu dijitürk reklamında vardı ya bitane. koltuk, ayağını uzatma yeri var,tv direk karşında. ne önünden geçen,ne temizlik yaparken öteki odaya taşın diyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 SeaGle said: http://img444.imageshack.us/img444/8213/armutgibi.jpg böyle bişey hani hee biz aldık 3 tane balkonda oturmak için. adını bilmiyorum ama yataşta satıyolar eheh. http://www.yatas.com.tr/products/showproduct.aspx?depid=15&proid=1711 şunlardan işte. KOKO KOLTUK dfsjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sparkcaster said: vaniLLe said: ahah escape pod diyo. http://en.wikipedia.org/wiki/Escape_pod şu güzel ortamı bozuyosun ya hani nerde bozulmamis ki hiyar spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tamam tenk yu mr. obvious tadinda olmus ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 deliganlı adam koko koltuk adlı bişiye oturmaz arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 armuta oturuyon ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 sen oturuyon.. deliganlı adam kahve sandalyesine tüner sadece.. o da ancak 2oyun kadar.. sonra kalkıp mahallenin köşesindeki "mahalle koruma" görevine geri döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben bi şeye oturmam aga !1 yere çömerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 o şeher deliganlısı olamamışın demektir aga.. kusura bakma ama köy mü bura? su içergene elini gafanın üstüne goyuyondur sen şincik yaaa. köylü la bu.. köy mü la bura! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar