Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

corn flakes


reyou

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

duz cornflakes işte en guzeli. bide bi ara bole ufak ekmekler şeklinde uzerinde çikolata tozu tarzı bişi olan bi tane vardı o guzeldi.


yalniz bu sutun icine attikdan 2 dakka sonra resmen mama kivamini aliyo,
hayatta yiyemiyom o dakkadan sonra,

corn flakes dedigin sutun icinde 5-10 dakka bile olsa kitir kitir kalacak arkadas!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/FB423012BD609_250.jpg


hepsini tokatlar


evet ya, muthis bir mamul bu

senelerce hep bulundu evlerimde, bir sure uzak kalmistik, son zamanlarda kizim dolayisiyla yine basladim almaya turkiyede oldukca, bolca tuketiyorum ben de

corn flakes en guzel balikla oluyor kanimca. tavukla da iyi ama balik bomba. yoksa kahvaltida yemem pek

misal corn flakesli balik;

4 parca beyaz balik filetosu -mezgit falan olur, ne seviyorsaniz olur esasen
1 bardak kadar sut
1 bardak kadar az ufalanmis corn flakes
4 - 5 y.kasigi tereyagi

sute 1 tatli kasigi falan tuz atin kafaniza gore, baliklari batirip iyice yedirin sutu. corn flakese bulayin, tepsiye yerlestirip uzerlerine tereyagi gezdirin. baligin cinsine ve kalinligina gore 10 - 15 dakika 200 derecede bisirin kizarsin

mis

tavuk versiyonuna usendim ama ozetle bol krema kullanin sut yerine, daha kisik ateste daha uzun pisirin kemiksiz tavuk etlerini
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fede muhtesem oluyor

kendi kendine bir halta benzemeyen baliklar icin en ideal tarif, ustelik cok kolay


bi de sutu niye garipsedin ki, zaten kullanilir sut krema falan bir suru balik yimeginde

corn flakesi de galeta unu gibi dusun

dene pisman olmazsin

edik; baligi sute batirip ustune yag gezdirmenin mantigi yanmamasini saglamak zaten. baktin cok kuru kaldi, kalan sutu gezdir tepsideyken ustlerine, kizarinca cikar firindan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...