sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahaha abi bu nedir http://www.sporxtv.com/digersporlar/pehlivan-tasci-ile-sumocu-akino-guresti-izleyinSXTVQ16880SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aahah bunlar o grup olmalı adamlar gelmiş 20 kişilik bi grup sumo güreşçişi 40 porsiyon kebap bitirmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 "ikisini de berabere ilan ediyoruz" ne demek şu ya? ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ahmet Taşçı japonyada sumo turnuvasına katılmışdı ve 3. olmuşdu. Buda herhalde rövanşı yağlı güreş. Ama taşçı pek sallamamış yoksa yerden yere çalar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 lütfen oturun basın arkadaşlardan sonra belgesel view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bizde de 1.90dan aşağısını güreşçi yapmasınlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 cemss said: aahah bunlar o grup olmalı adamlar gelmiş 20 kişilik bi grup sumo güreşçişi 40 porsiyon kebap bitirmiş adamlar. iyi de yani burda kassa 2 porsiyon kebap yiyebilecek bir çok insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ardeth said: bizde de 1.90dan aşağısını güreşçi yapmasınlar abi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ardeth said: bizde de 1.90dan aşağısını güreşçi yapmasınlar abi ama kısa olan avantajlı oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sumo guresi japonlar nasil icat etti acaba bunu, lan biz cucuk gibiyiz ya sismanlayalim sonra birbirimize toslayalim zevkli olur bence mi dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hayır, şişmanları topluma kazandırmak için başlatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 cemss said: aahah bunlar o grup olmalı adamlar gelmiş 20 kişilik bi grup sumo güreşçişi 40 porsiyon kebap bitirmiş adamlar. Benim bildiğim grup bu kadar. Yamağe 5-6 kişi gitmişler ve 4'ü sumocuymuş. Hatta foto vardı bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ee 20 kişilik bir grup dedin şimdi de 5-6 diyorsun anlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben mi dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ahaah super sempatik bi organizasyon lan helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 10 kişilik ekip 80 porsiyon ciğer 15 porsiyon da köfte yemiş edirneden canli yayina bağlandi hatta uğur dündar da benim asıl merak ettiğim mekanların kapısından nasıl geçtiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 cemss said: aahah bunlar o grup olmalı adamlar gelmiş 20 kişilik bi grup sumo güreşçişi 40 porsiyon kebap bitirmiş adamlar. he evet haberlerde cıkmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 çok göstermelik güreşmişler bence(sonunda kardeşlik kazansın kasıntısı yüzünden herhalde) ciddi ciddi güreşselerdi ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Vidar said: çok göstermelik güreşmişler bence(sonunda kardeşlik kazansın kasıntısı yüzünden herhalde) ciddi ciddi güreşselerdi ne vardı. aynen yalnız güresler cok zevkli izlenmesi gerek abi,dün macın devre arasında trt2 ya da 3 de idi güresler vardı lan dalmısım kendimi güresirken hayal ediodum ohh wait! oldum bi anda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar