KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 müthiş arkadaşlar sonunda yapmışlar http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 MS size bir yaranamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cok guzel olmus iyide olmus taaammi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 anlama kıtlığı çekenlere ... ben kötüleşmiyim msn'i ? sonunda hak ettiği gibi olmuş.. ne cins türevi insanlar var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ashfu beni sana rage yapmadim bastan diyimde, kendi nacizhane yorumum, hatta yorumum bile degil alinti diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 türkçeyi nerden öğrendiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 neler yeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nası yukluyoruz bunu ya? ben yuklemeye çalıştım hata verdi. get windows platform update diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nasıl bir sinir akıyor topicte baştan aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mokoko said: nası yukluyoruz bunu ya? ben yuklemeye çalıştım hata verdi. get windows platform update diyo. win7 ve vista'da çalışıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vista var ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 HEPIZIN ALLAH BELASINI VERSIN edit: bende de hata verdi W7 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Phyx said: HEPIZIN ALLAH BELASINI VERSIN edit: bende de hata verdi W7 var kurulumdan sonraki adımda hata verdiyse geç veya pass bir seçenek vardı atlıya atlıya git. eğer normalde hata verdiyse ilk başta bende de verdi 2. de kurdu. bu arada bing bar ekliyor onu tek olarak silebiliyorsunuz, bence silin zaten hayvan gibi yer kaplıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben kurdum ah keşke facebook'um olsa baya güzel işler yapmşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şekil şemal değişmiş mi messenger ekranında? baktım bi ekran görüntüsü göremedim adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ss atardım da baya sansür yapmam gerekçek üşendim asfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 KillerLord said: anlama kıtlığı çekenlere ... ben kötüleşmiyim msn'i ? sonunda hak ettiği gibi olmuş.. ne cins türevi insanlar var.... o değilde ne atarlanıyorsun? sensin cins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bela okuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ünlem koyma lan !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yalnız beyler kimse bana yazamıyor şuan, ben de kimseye mesaj atamıyorum. FAK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 KillerLord said: MS sana yaramamış. ATARLANAN sensin. Akıllı ol snaa cevap versim durum farklı boyutlara gidicek. Git kardeşim okuma eğer benim linkimden bunu yükleydiysen allah belanı versin. Size haber vermek yaramıyor. oha :D akıllı mı olayım? komik misin arkadaşım? ben sana niye atarlanayım asdasd ms size yaranamıyor dedim ne var bunda? ne bela okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi nasıl bir sinir bu? dönüş yok filminin başındaki adamın rage'i geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ms beta testeri olarak alpha-beta versiyonunu kullanıyordum Takılmalar mevcuttu beğenmedim ve birçok özellik çalışmıyordu. Sanırım bi 45 Bug reportum olmuştu en son iyi gibi duruodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar