Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkadaslar kasamda cok fantastik olaylar oldu bu gectigimiz 2 ayda. bir gun hon sirasinda kasadan COTAAA diye bi ses geldi, vay canina dedim devam ettim 10 saniye sonra pc kapandi. actim kasayi bi baktim islemcinin fani ekran kartinin ustune dusmus. islemcinin fanini inceledigimde fani islemciye tutturma zimbirtilarinin kirilmis oldugunu farkettim. matkapla falan deldim anca oyle tutturabildim ama simdi de kasa dik dururken calistiramiyorum, yan yatmasi lazim =/. her neyse arkadaslar benim sorum su sizce islemciyi mi degistireyim yoksa islemciye yeni bi sogutucu mu alayim? eger 1. secenek ise islemci tavsiyesi(yeni bi islemciye ayirabilecegim max butce 150tl) 2.si ise sogutucu tavsiyesi anakart: M2N-SLI DELUXE AMD Socket AM2 CPU islemci: amd 3800+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 islemcin saglamsa, memnunsan da yeterliliğinden al bi fan koy iste mis gibi ucuza. ne gerek var para harcamaya. islemci mi degissem diye dusundugunde anakartı da aradan cıkartıyım. ya hadi ekran kartı da alayım almısken, sıkısır oderim ilerde filan oluyor. feci oluyor yani. al bi fan yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kasadan COTAAA sesi çıkması ve senin vay canına demen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şimdi fan yuvalarını matkapla mı deldin ? o zaman yeni fan alsan nası tutucak orda. PS: yazık değil mi lan alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 deligi anakartta degil fanin ustunde actim bi de 76derecede calisiyor su an islemci yarini gorurse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cus 76 derece ne ya.Windows acilmasını gectim post ekranı bile gelmemesi lazım o sıcaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o ses benden de cıkıyo. tekmeliyorum düzeliyo. ama bigün tekmeledikten sonra baya bi süre mavi ekrana baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tekmeleyince düzeliyorsa yağı azalmıştır fanın. yağla düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 başlık fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sıkışıcak bigün kasanın bi deliğine, sonra uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 normal sıvı yağ olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 olur da kısa sürede tekrar gider. git al bi silah yağı falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ince gres yada seramik gres yagi olacak. birde islemcini degistir gitsin, athlon x2 250 falan. eski islemcin cop olmus artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 am2 soket olarak bi bunu bulabildim Özellikler Karakteristik AMD ATHLON 64 5000 X2 DUAL CORE S940 AM2 İşlemci Modeli AMD ATHLON 64 X2 5000+ Soket Tipi Socket 940 CPU Hızı(MHZ) 2.2GHz Fan VAR Box/Oem BOX Veri Yolu Hızı(MHZ) 2000MHz Ön Bellek(Kb/mb) 2 X 512KB L2 Ek Özellikler WINDSOR ÇEKİRDEK KOD : ADA5000IAA5CU ÇİFT ÇEKİRDEKLİ HYPER THREADING 2000MHZ L1 TAMPON BELLEK : 128KB+128KB ÜRETİM TEKNOLOJİSİ : 90 NM VISTA HAZIR 64 BIT DESTEKLİ HYPER-TRANSPORT DESTEKLİ VIRTUALIZATION TEKNOLOJİ DESTEKLİ MMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! PROFESSIONAL DESTEKLİ VOLTAJ : 1.30 V/1.35 V benim anlamadgim benim islemci de 2ghz idi zaten, o 3800+ bu 5000+ aralarindaki tek vark 200mhz degildir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aquila said: sıkışıcak bigün kasanın bi deliğine, sonra uğraş dur. ahahahaha gözden kaçmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar