Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasamla fantastik geceler

Phyx

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar kasamda cok fantastik olaylar oldu bu gectigimiz 2 ayda. bir gun hon sirasinda kasadan COTAAA diye bi ses geldi, vay canina dedim devam ettim 10 saniye sonra pc kapandi. actim kasayi bi baktim islemcinin fani ekran kartinin ustune dusmus. islemcinin fanini inceledigimde fani islemciye tutturma zimbirtilarinin kirilmis oldugunu farkettim. matkapla falan deldim anca oyle tutturabildim ama simdi de kasa dik dururken calistiramiyorum, yan yatmasi lazim =/.

her neyse arkadaslar benim sorum su sizce islemciyi mi degistireyim yoksa islemciye yeni bi sogutucu mu alayim?

eger 1. secenek ise islemci tavsiyesi(yeni bi islemciye ayirabilecegim max butce 150tl)
2.si ise sogutucu tavsiyesi

anakart:
M2N-SLI DELUXE
AMD Socket AM2 CPU

islemci:
amd 3800+
Sosyal ağlarda paylaş

islemcin saglamsa, memnunsan da yeterliliğinden al bi fan koy iste mis gibi ucuza. ne gerek var para harcamaya.

islemci mi degissem diye dusundugunde anakartı da aradan cıkartıyım. ya hadi ekran kartı da alayım almısken, sıkısır oderim ilerde filan oluyor. feci oluyor yani.

al bi fan yeter bence
Sosyal ağlarda paylaş

am2 soket olarak bi bunu bulabildim

Özellikler

Karakteristik AMD ATHLON 64 5000 X2 DUAL CORE S940 AM2
İşlemci Modeli AMD ATHLON 64 X2 5000+
Soket Tipi Socket 940
CPU Hızı(MHZ) 2.2GHz
Fan VAR
Box/Oem BOX
Veri Yolu Hızı(MHZ) 2000MHz
Ön Bellek(Kb/mb) 2 X 512KB L2
Ek Özellikler WINDSOR ÇEKİRDEK
KOD : ADA5000IAA5CU
ÇİFT ÇEKİRDEKLİ
HYPER THREADING 2000MHZ
L1 TAMPON BELLEK : 128KB+128KB
ÜRETİM TEKNOLOJİSİ : 90 NM
VISTA HAZIR
64 BIT DESTEKLİ
HYPER-TRANSPORT DESTEKLİ
VIRTUALIZATION TEKNOLOJİ DESTEKLİ
MMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! PROFESSIONAL DESTEKLİ
VOLTAJ : 1.30 V/1.35 V

benim anlamadgim benim islemci de 2ghz idi zaten, o 3800+ bu 5000+ aralarindaki tek vark 200mhz degildir di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...