wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya bunun neresi gariptir abi! tv de çıakr insanlar gorur taklit eder bu herşeyde olan birşey.. vizonteleden sonra 3284 tane deli emin gibi gülen insan gördüm .. bunun neresi acayiptir allahım ya.. bu kadar taklit edilen şeyden cy mı battı..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Ouz_UFO, 08 Ağustos 2004 00:33 tarihinde demiş ki: işte aynen karafatmanın dediği gibi oluyo reklam aklımızda kalıyo ama ürünle alakamız yok (en azından çevremin) tamam abi bişey demiyorum =) bu reklamların genel mantıgıyla ilgilidir bu konuyla bi ilgisi yok yani.. reklam sana hitap etmediği için almıyosun.. konuyla alakasız..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mantığa bak şimdi .. Yılmaz Erdoğanın her lafına her yerde huahua zauhau diye gülmüyorlar.. CY'de işliyor bu.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: wildpervert, 08 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ya bunun neresi gariptir abi! tv de çıakr insanlar gorur taklit eder bu herşeyde olan birşey.. vizonteleden sonra 3284 tane deli emin gibi gülen insan gördüm .. bunun neresi acayiptir allahım ya.. bu kadar taklit edilen şeyden cy mı battı.. Açıkçası bana bu aralar CY taklitleri daha çok batıyor. CY ile alakası yok. Aynı şeyi (ve taklitlerini :-P) binlerce kez görmekten bıkmamla alakası var[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Ağustos 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Herkesn cevresı farklıdır....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Kalhiae, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Mantığa bak şimdi .. Yılmaz Erdoğanın her lafına her yerde huahua zauhau diye gülmüyorlar.. CY'de işliyor bu. şu sölediklerine gülüyorum artık konu nerelere geldi yani direk bi cy düşmanlığı var demekki.. cy da işliyomuş yılmaz erdoğanda işlemiyomuş ahahh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: fizban, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: eraq; eleştirene laf yok, ama "bir tek sen gülüyorsun, bu reklam olmamışşş hııı, ben bilirim kötü bu reklam, diğerleri iyiydi ama. siz de salak mısınız bunların hepsini izliyosunuz kaka insanlar !" demek ve eleştirmek farklı şeyler. Haklısın da ben hemen zeytinyağı olayım: Ben öyle bir şey demedim ki. (Alınganım işte napiim :-)) Yani diğer reklamlarını daha çok beğendim de gülen gülsün yani. Zevk meselesi.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Ağustos 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bak bu da bir insanın artık son çırpınışları demek. ''Şu söylediklerine gülüyorum.'' Anlamıyor ki kişi.. CY'nin taklidi bin tane insan var.. Ama yılmaz erdoğanın ona kıyasla 10 ya da 5 tane..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: fizban, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: cy'de tip var !?!?!?^?'^!^!?#>£@€? cy yakışıklı demedim. cy sempatik dedim. ha, cem yılmaz sempatik değilse, erdil yaşaroğlu veya memo tembelçizer mi sempatik?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Bonecrusher, 08 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki: said: fizban, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: cy'de tip var !?!?!?^?'^!^!?#>£@€? cy yakışıklı demedim. cy sempatik dedim. ha, cem yılmaz sempatik değilse, erdil yaşaroğlu veya memo tembelçizer mi sempatik? aynen ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hey allam konu demekki başlaymış ben yeni anladım.. konu reklamın kötülüğü değil etraflarında cy taklidi yapan insanlarmış.. o zaman kardeşim topici bole açmıcan.. cy taklidi yapan insnalardan nefret ediyorum diye açıcan[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Adam anlamıyor ya bu akdar da balık hafıza olamaz takip de edemiyor postları.. Sen dedin ya güzel akrdeşim neden deli emin değil de cem yılmaz.. senin bi garezin var adama di mi?? diye.. Bunları yazmamın nedeni budur işte wildpervert bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tamam daha fazla post atmaya gerek yok ben fikrimi fazlasıyla belirttim iş artık kavgaya gidecek.. neyse bence güzel reklam.. benim fikrim bu..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hah işte benim fikrimde o kadar da komik değil. Niye her ağzından çıkan şeye gülüyorsunuz adamın bu herif nasıl olsa bunlar herşeye gülüyorlar diyerek adam gibi espri için kasmaz belki dimi ama :D[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Abi hiçmi başınıza gelmedi yaa. Okulda bazen ne yapsanız güldüremezsiniz milleti bazende peşpeşe bazen ortalama üstü bazen ortalama altı esprileri koyarsınız millet ne verseniz yarılır gülmekten. Önşartlanma ve psikolojiyle alakalı. Ama reklamlar berbat. Adamın bu tarzı eskidi artık. Ama ben cmylmz ın tüm dlerini almış hala 10 günde bi tüm cdlerini izleyen bi adamım. Adam hazırlanınca özel şovlarda falan kırıyo sizi. Ama dikkat edin bi teleizyon programına katılıyo ne deseler ohanda ne komik ahanda ne komik diye herkes bangır bangır gülüyo. Halbuki adam alişan yada ibrahim erkalın yapacağı tarza espriler yapıyo. Yani adam bi anda çıkaramıyo. ÖEEH.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 alişan mı ibrahim erkal mı hahaah :) Nerden geldi bunlar bu saatte aklına .. Hayırdır işalla.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Akşam oldu millet kafayı buldu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 en komik olmiycak yerde ben ihiihehe diye guldum kadin daha yeni sushi yedik ama bilmemki dedigi yer oda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gülücem dersen gülersin.kendimizi gülmeye şartlıyoruz bi şekilde.sırf cem yılmaz da değil.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Kalhiae, 07 Ağustos 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Bende bundan bahsediyorum . Cem yılmaz komiktir diye şartlandırırsanız kendinizi.. Her poka gülersiniz sende cem yılmaz aslında o kadar komik değil diye şartlandırırsan kendini hiç bi "poka" gülmezsin... said: Bonecrusher, 08 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki: yani demek istiyorum ki: cem yılmaz'ın ekstra bir ahım şahımlığı yoktur, normal leman karikatüristlerindendir. sempatikliğini iyi kullanır. ya espri olarak tabi mizah dergilerinde çok daha kral şeyler var belki ama cem yılmaz karikatür çizmiyorki artık, çıkıp esprileri söz ve hareketlerle anlatıyor ve bu şekilde daha etkileyici oluyor aslında komik olması sadece esprilerin güzel olması değil adamın onları anlatış tarzı ayrıca son reklamı ben çok sevdim özellikle şu kumsaldaki konuşma kısmını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O bahsettiğiniz karikatür dergilerindeki kaç "cem yılmazdan üstün" karikatürist sahneye çıkıp 2:30 saat aralıksız konuşup, seyirciyi aralıksız güldürür? Cem Yılmaz Türkiye'deki en büyük komedyendir, hatta dünya sıralamasına girecek kabiliyette bir adamdır. Kendini süreklide geliştiriyor. Reklamlarına gelince, acaip güldüm. Bütün kamera arkası videoları falan var, arasıra açıp izliyorum. 97 yılından itibaren takip ediyorum ve hiç sıkılmadım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben beğeniyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 biz burda kimseye bişey katmayacak bir şeyi tartışalım adam bizden kazandığı (dolaylı ya da dolaysız) parayla gidiyo Ferrari'ye Porsche'ye biniyo böhühüh :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Cem yılmaz komik de bu reklam komik olmamış.Bir komedyenin işi zordur.Durmadan değişik malzemeler kompozisyonlar bulmak zorundadırlar.Ve bişey soracağım Cem yılmaz tüm herşeyini buna mı bağlıyo.Yani başka bi işi yokmudur bu herifin?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Beğenmedim ya, güldüren birşey yoktu beni reklamda.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar