Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Türk Dili Dergisi'nde denk geldim. Dilbilimi bilimine girdiği için buraya koyuverdim. Hayatımda ilk kez görüyorum böyle bir şeyi. Garip. http://www.turkdilidergisi.com/028/basyazi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 mişli geçmiş neylerine yemiyormuş hazır gelinmişi var gelik yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 rezil bişi bence kullanımda olmamasına şaşmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bian düşündüm de: bozuk yırtık kırık s.kik :P fiilden ziyade -ik kullanınca sıfat oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hali hazırda gelmiş olan. i had been come geliğim şuanda. örneğin gelmek olması çok ince olmuş. türk dili dergisini kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 geliğim geliksin gelik geliğik, geliğiz geliksiniz gelikler bunlar ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 örnekte fail olmuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 OĞLUM NEZAMAN GELECEKSİN HOCAM ZATEN GELİĞİM leventte gelik diye restoran vardı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 geçmiş zamanla alakasız olmakta olanı söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 enektarla goltuun altında galık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 geliyik gidiyik sizi evde bulamiyik de niye bilim & teknik ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yazlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vaniLLe said: de niye bilim & teknik ki ? Dil bilim? Bilimin illa da fizik, biyoloji olması gerekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 di mi öyle bisi de var, okuyunca bana pek öyle gelmedi de =P. zaten yazmissin tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hem görülmeyi hem duyulmıyınca nası eylemin olduğu bilgisine ulaşılır ki, olsa olsa varsayım olur. "-ik eki" bildiğin var sayım gibi bişi olmuş ve gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 almanyada ilim bilim öğretmiyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Almanya'da bira bilimi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tam dalga geçmeye giriyordum ki kırık yırtık örneği tamamlıyor aslında yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: enektarla goltuun altında galık(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 görülmeyen ve başkasından duyulmayan bişeyi nasıl bilip iletebiliyoruz onun açıklaması varmı ben anlamadım da. edit : topiği okumamanın zararıymış ya tamam anladım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mesela diyelim ki gözün yırtıldı ama insan kendi gözünü göremez fakat yırtıldığından eminsin cörk diye bi kalem girdi mesela o zaman gözüm yırtık diyeceksin gözüm yırtıldı demeyeceksin. tabi daha alternatif olarak bizzat eylemin olma anına şahitlik etmeyip de sonra görme durumlarında da kullanılıyor sanırım. mesela sen geliyorsun bi bakıyorsun adam ölü. O zaman adam ölük diyorsun çünkü ölmüş dersen başkasından duymuş olman lazım, öldü demen için de bizzat öldüğünü görmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar