Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Maedhros said:

bu dükler beni parçalıycak diye korkuyorum napsam heuhe

ilk sırada veliaht olan bütün çocukları kendiniz yetiştirin ki adam olsunlar. bir de düklüklerin tek elde toplanmasına müsaade etmeyin, ilk oyundan öğrendiğim çok kritik bir olay o. tek adamın elinde 3 dükalık filan toplanırsa çok ağlatır isyan bayrakları çekince yanına birini daha katıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sam bişey sorcam pek zaman ayıramadım oyuna esaslı bi şekilde oturmayı düşünüyorum bi countluktan. Herneyse oyunun msj sisteminde düzelme varmı yani demoda herkes olaylardan bihaber olmaktan şikayetçiydi. İşte vassallarımız topladığı dükalıkları fln oyun bize bildiriyomu yoksa takip etmek zorundamıyız. Önerdiğiniz message settings i varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

lol iyiymiş.

valla batuhan, ben default'ta bıraktım mesaj ayarlarını ama sanıyorum mesaj sistemini 1.03'de düzeltmişler gibi birşey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ama ben bilerek yüklemedim o truce ve kasıntı marriage olayından ötürü. istersen change log'una bir gözat.

yalnız long reign bonus da ne keyifli be, 63 yıldır sürüyor iktidar ve +52 veriyor kafadan. vasalların çoğu 100'e filan dayandığından orduları bir çağırınca dünyanın bütün geri kalanının çıkarabildiği kadar ordu çıkarıyorum. diplomacy stat eskisinden de önemli olmuş. bazı aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık event'lerde bile ekstra seçenek ekliyor tatlı dille ikna etmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

1.03b'yi yükledim de, yüklemek lazımmış. 1-2 kritik bug varmış çünkü 1.02b'de. 400 gemi çıkarabilirken 1200 gemi çıkarabilir oldum. gemi bonusu veren binalar çalışmıyormuş belli. napalım truce'lara alışırım artık.

savegame uyumlu, sorun olmadı bende.

lmao gamespot ancak 8.0 vermiş, anlaşıldı ki pazarlama bütçesi milyon dolarlar olmayan oyunlara artık 8.5 ve üzeri kapalı orada. tam komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

onu baştan install etmek lazım yazmış forumunda ama biri de şöyle bir çözüm yazmış, birazdan deneyeceğim:
said:
Find the coat_of_arms.txt,
Scroll down to texture = {
file = "gfxcoats_of_armsdynasties.tga"
size = { x = 16 y = 4 }

and change the size to
size = { x = 51 y = 1 }

şu dlc olayları tam kanser ya.

denedim, işe yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ögrenmek için(ki daha önce hiç bir paradox oyununu oynamadım sayılır)güzel bir kontluk filan arıyorum.Yada krallıkta olablir ama böyle devasa boyutlarda bişeyle oynamak istemiyorum basit mantıgını kavramam ilk önce.

Connacht la basladım irlandada fabricated claim yapıyorum saldırıyorum yanımdaki kontoluklardan birine adamın askerleri yeniyorum ama siege yıllarca sürüyor bitmiyor bir türlü yeni askerde çıkartamıyorum o sırada böyle salak saçma işler oluyor onları çözmem lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...