Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 old gods hariç herşeyde %75 indirim var steam'de bugün, bilginize arzolunur. norse portraits nasıl? tam emin olamadım gördüklerimden. bir de mediterrenean alsam mı dedim ama o facia sanırım ya, pişman olacakmışım gibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bu oyuna direniş pack gelir mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bu arada gamestop'ta old gods 7,5$ şu an indirimde. steam istiyor diyor ama tam emin olamadım key mi veriyor gmg gibi diye, bilen var mı? "Sorry, your cart contains an item which you cannot purchase at your location. Please remove the item to checkout." doh! şunu alabilen birisi varsa istedikleri 7,5$'lık oyunu alıp takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sam said: old gods hariç herşeyde %75 indirim var steam'de bugün, bilginize arzolunur. norse portraits nasıl? tam emin olamadım gördüklerimden. bir de mediterrenean alsam mı dedim ama o facia sanırım ya, pişman olacakmışım gibi. :/ güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Karea said: bu oyuna direniş pack gelir mi ki ? "grand strategy'i sizden ögrenecek degiliz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Karea said: bu oyuna direniş pack gelir mi ki ? gelirse pipini eline verip yollar ama bizanslılar. canım sıkıldıkça iki haneli mahkumu castrate edip duruyorum piety hep -'lerde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sam said: old gods hariç herşeyde %75 indirim var steam'de bugün, bilginize arzolunur. norse portraits nasıl? tam emin olamadım gördüklerimden. bir de mediterrenean alsam mı dedim ama o facia sanırım ya, pişman olacakmışım gibi. :/ Norse gayet iyi. Ben mediterreneanı da sevdim, ama onu beğenmeyen çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 evet aldım hepsini %75 indirimdeyken ama akdeniz yüz paketi pişman etti tahmin ettiğim gibi. nasıl o kadar hem kötü hem alakasız yapabilmişler cidden hayretler içerisindeyim. bu arada şu gamestop'tan old gods alabilecek amerika'da oturan bir arkadaş varsa 8-10$'lık filan oyun takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 uğraşma ya 'murican direk vpn falan takıl. [hr] o değilde hamsilipilavında boş olduğu bir vakit multi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şimdi bende: -swords of islam -african unit pack -mongol grap. pack ve 1,2 tane daha dlc var. Dlc paketini alsam bunları otomatik cıkarıyor mu steam.Cıkarmıyorsa 2 tane olanlar noluyor,gift e falanmı donusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Promenader said: uğraşma ya 'murican direk vpn falan takıl. [hr] o değilde hamsilipilavında boş olduğu bir vakit multi atalım ? geçen attım ben 3 kişi çok zevkli oldu valla. atılabilir. eksik 3-5 dlc vardı bende de müzik tüy kıl gibi hepsini aldım iyi oldu. aslında got modunu multi atsak tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Promenader said: uğraşma ya 'murican direk vpn falan takıl. [hr] o değilde hamsilipilavında boş olduğu bir vakit multi atalım ? vpn denemişler işlememiş, müşteri hizmetlerinden adam gelmiş iptal etmiş lol. geçti galiba zamanı meh, bir murican çıkmadı vefalı forumda. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 önemli olan key değil mi abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 yok daha cart'a eklerken müsaade etmiyor, uyarı veriyor. da geçti zaten neyse artık meh.. which face packs are worth getting benim gibi med face alma yanılgısına düşmeyin diye ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hahaha çok iyi magicka indirime girdi bu bitince oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aldım ya dün medi'de ben. full tüm dlclere sahibim artık yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 dayanamadım aldım artık old gods'ı, helali hoş olsun. mediterrenean face pack'i öğürttüğü insanlardan biriyseniz benim gibi, şöyle çok iyi bir mod buldum. bayağı insana benzediler şimdi. bütün milletlerden yüzleri gruplayıp normalleştiriyor. türklerin bile ayrı yüzleri var, fix arap yüzü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hamsilipilav said: Promenader said: uğraşma ya 'murican direk vpn falan takıl. [hr] o değilde hamsilipilavında boş olduğu bir vakit multi atalım ? geçen attım ben 3 kişi çok zevkli oldu valla. atılabilir. eksik 3-5 dlc vardı bende de müzik tüy kıl gibi hepsini aldım iyi oldu. aslında got modunu multi atsak tadından yenmez ben daha got modunda robertin isyanından sonra bi olay olduğuna tanık olmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ben genelde a clash of kings yada feast for crows da oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ekledilermi onların zaman dilimlerinide? bilmiyodum. onlar zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 old gods cidden süpermiş. orduların taşıyabildiği ganimetin sınırı mı var? 100g lootlamış olmam lazım ama eve dönünce sadece 20 filan veriyor. asker sayısıyla mı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 normal sınır yağması yapıyosan emin değilim ama gemiyle yapıyosan gemi sayısı x 10 gibi bişi olması lazım maksimum taşınabilen gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 evet gemiyle yapıyordum, gemi sayısında cimrilik yapıyordum upkeep yememek için. kaz gelecek yerden tavuk esirgemem şimdi. (:P) ok olayı geç farkettim, mesele o değilmiş. yağmalama esnasında gemilerin yağmalanan yerin kıyısında durması lazımmış ganimeti yüklemeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Şu an yağmalardan 1500 gold bir o kadar prestige ile geri dönüyorum her seferinde. Republicler,papalık ve akdeniz ülkeleri bol para getiriyor. Oyunun başında İngiltere'yi yağmalıyordum ancak şu an ada tamamiyle viking kontrolünde. İstanbul bile şu an viking kontrolünde artık siz düşünün 12 lvl fortress seviyesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 867 yılından başlayınca Karling hanedanı çok fena genişliyor oyunda. Fransa, kutsal roma german, italya hep adamların elinde. ayrı ülkeler de olsalar aynı hanedan yönettiğinden birine savaş açınca ally olarak diğerleri de dahil oluyor savaşa. Magyar olarak başlayınca da oyun çok kolaylaşıyor. Başlangıçta elimizde upkeepi olmayan bir ordu var. Macaristanı kurmaya çalışıyoruz. Kurunca 7-8k lık beleş bir ordu daha veriyor. Sonra çevredeki küçük devletleri feth etmek çocuk oyuncağı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar