hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 alamazsın. heir'ın kadınsa ve normal şekilde evlenirse başkasıyla onların çocukları kocasının hanedanına yazılır sana avucunu yalamak düşer. ama matrilinial evlenirlerse o zaman damadının heir'ı ile senin heir'ın aynı kişiyse evet sana kalırdı imparatorluk. ama yüksek mevkili kişiler o şekilde matrilinal evlenmez ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 heir hatun olsa derken imparatorun heiri demek istedim tek çocuk bu kalmış bu da gider yakında zaten benim heir in erkek cocuğuyla evlendirip konacaktım imparatorluğa işte üfff şansa bak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 HRE elective değil mi ya? imparatorun çocukları tahta geçecek diye bi kaide yok yani. Heirları kadınsa da AI salak değil matrilinial evlendiriyor kendisini o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya bi sn holy roman ın heiri bu velet benim regent olduğum e oy hakkımda var ya bi şekilde bişeyler olurmu koca imparatorluğu rüşvete falan boğsam ? elective sonuçta bunlar , paso bişeyleri oyluyoruz benim de oy hakkım var falan hımm dur çok katakulli yapmak lazım edit:aynı anda atmışız herhalde lol, dur bi bakiim oy hakkı olanları falan görebiliyormuyuz son özet geçiiym hre heir ine ben regent oldum kendi courtuma torunum olan kızlardan birini çağırıp evlendirebiliyorum bu heir le ( matri diil ama ) bi şekil alırmıyım imparatorluğu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahaha ne biçim oyun lan ufacık ülkeyi kuramadık daha imparatorluk hayalleri kuruyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adam batiatus çıktı rıza baba I WILL SEE THIS HOUSE FUCKING ELEVATED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi vekilsin sen,birak boromir triplerini,vatana hizmet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 herşey vatan için işte ama daha büyük vatan için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hırslı regentlerin sonu iyi değil, bırak bu hevesleri. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m85iudlYoK1ryc3zao1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151545111539575.554696.166743484574&type=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hala old gods ile ilgili bi dev diary yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi bu retinue ile levy arasındaki temel fark teoride çok güzel pratikte ise tam işe yaradığına tanık olmadım ya,cidden hele de iç savaş değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 republici begenmedim ben. alıpta kurdugum dlc ler arasında en bayıgı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 pronoit said: abi bu retinue ile levy arasındaki temel fark teoride çok güzel pratikte ise tam işe yaradığına tanık olmadım ya,cidden hele de iç savaş değilse. retinue olunca kuğul oluyo ya. insan bi gaza geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dosta güven düşmana korku verio retunie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 En başta cumhuriyetler retinue'ye dayanıyor. İkincisi iyice genişledin mi, levyler çok kullanışsız hale geliyor. Bir uçtan bir uca getirmek zaman alıyor, - relation yiyorsun ve stack yaptın mı eriyip gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 retinue normal şartlarda benim de işime yaramıyor ama kara gün dostu. birşeyler ters giderse daima güvenebileceğim bir güç. dönemin durumunu çok güzel simgeliyor aslında. tımarlılar gelmek istemeyince yeniçerilere bel bağlamak hesabı. http://i46.photobucket.com/albums/f149/Nyrath/Edit1VinlandSagaChapter5Page13.jpg JOMSVIKINGS STYLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Retinuelar çok yararlı. Normal orduları istediğimiz gibi şekillendiremiyoruz(gerçi bazı bina tiplerini yapmayarak mümkün ama o da pek akıllıca değil). Retinuelarda ise ordu dağılımını ayarlayarak savaş performansını çok arttırabiliyoruz. Bu arada kültürel retinue dışındakilere dokunmanızı tavsıye etmem. Başına koyduğunuz komutan da kendi kültürünüzden olsun. Bence en iyisi Bizanslılardaki Cataphract, ama pikemen ve knight retinuelar da iyi iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 light infantrynin oyundaki işlevi ne ki ? ben hep retinue'de abanıyorum heavylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Light infantry'nin temel avantajı sayı fazlalığı. Assault yapmadan beklerken kuşatmanın hızlı ilerlemesi için sayının fazlalığı etkili; haliyle light infantrylerin katkısı diğelim ki heavy cavalrylerden daha fazla oluyor. Bir de assault yaparken her birimin skirmish değerine bakılıyor, yine o noktada light infantry nispeten avantajlı. Retinuelarda kültürel retinue(listenin en altındaki) çok avantajlı, çünkü o kültüre has binanın en son aşaması yapılmış gibi bonus alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 light infantry upkeep ve build çok ucuz, kuru kalabalık. http://s03.mpcdn.net/manga/p/1080/404070/20.jpg üstte: light infantry altta: heavy infantry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Az ve öz olmak lazım :P [hr] mevcut ceneviz oyunumdan ne zaman başlasam venedik neredeyse çok hızlı bir şekilde ya bizansa yada hre'ye embargo savaşı açtırıyor. ne yapmam lazım bunu engellemek için ? -25 opinionu umursamayıp kafasına kafasına vurayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 off çok geride kaldım ya. retinue'dir bu republic seçenekleridir hiçbişey bilmiyorum. wiki'ye takılıyorum biraz da şu not dikkatimi çekti: said: Cultural Retinues Note: there is no Kurdish cultural retinue. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 PKK var işte benim bizansı kurduğum türk hanedanımda mesela horse archerlar var ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ya cultural retinue kompozisyonunu etkiliyor bildiğim ama hepsi o kadar, heavy infantry retinue'nun da housecarl retinue'dan kötü olmaması lazım bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar