Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yalnız çok iyi yeni event'ler ve event serileri koymuşlar. 4 yaşında basilissa sarayda tahta atıyla koştururken balkonda korkuluğa yaslanmış regent'i görüyor. üstüne koşturursam balkondan atıp öldürme şansım var lol. her şekilde goty. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yalnız insan biraz fransaya çeki düzen verir. Her oyunda her dlc de eziliyor garipler. Ben ingilizler ile eziyorum. arkadan almanya eziyor. İsyanlar çıkıyor ülke parçalanıyor en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 cidden araplar dağıttı demin oyunda, fransa namına bir yer kalmadı. ama önceden de devamlı ispanya'yı yutuyorlardı. böyle daha iyi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Fransada çünkü 2-3 dük krallık claimiyle başlıyo artık.Bide aquitaine diye öküzümsü vassalı var adamların.Sırf o isyan etse yetiyo fransanın çökmesine. @sam Evet abi aynen zaten antakyadaki komnenoslarla oynuyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 birde bir türlü düzelmeyen bir şey var. Karakter portreleri bir noktadan sonra çok benziyor birbirine. Keşke onları fazlalaştırsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 oho her yere savaş açabiliyoruz yalnız bizans ile iyice suyu çıkmış, elin avrupasında tek countluk için casus belli mücadelesi vereyim, fabricate claim'i yıllarca bekleyeyim elin zırtapoz doğu roma'sı her yere savaş açsın, tamam roma'nın mirası dedikte böyle dengeler iyice altüst oldu herhalde ulan ettik bir şey bari faction'da getirelim de dengeyi tutturalım demişler ama kazın ayağı öyle değil. Doğu Roma zaten çok güçlüydü şimdi imba 100 yıla tüm dünyayı alırım üstüne her kralı kendi hanedanlık mensuplarımdan atar kendi kendime savaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sam said: yalnız çok iyi yeni event'ler ve event serileri koymuşlar. 4 yaşında basilissa sarayda tahta atıyla koştururken balkonda korkuluğa yaslanmış regent'i görüyor. üstüne koşturursam balkondan atıp öldürme şansım var lol. her şekilde goty. (tu) bu bende ingilteredeyken de çıkmıştı. Ne olacak diye üstüne koşturma seçenegini seçtim benim salak cocuk aşagı düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 valla ben kendi hanedanımdan kimseye toprak vermiyorum, assasination'larla kendi soyumuz kurur başka şeye yaramaz onu öğrendim. oğluma bile toprak vermiyorum. yalnız prestij öyle bir akıyor ki benim 1 yaşında tahta geçen basilissa 16'sına vardığı gibi TEH GREAT ünvanı aldı ahah. ama haketti de, 15 yılda 5 ülkeyle savaşıp hepsini yendi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sam kadın heir gösterirken elective çok zorlamıyomu ya? Hani çünkü anten dükün teki kendine verse oyu birinci olmasa bile claim alıyo sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Oyunun müzikleri zaten şahaneydi. Yeni eklenenlerle aşmış resmen. İnanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BlackSheep said: Sam kadın heir gösterirken elective çok zorlamıyomu ya? Hani çünkü anten dükün teki kendine verse oyu birinci olmasa bile claim alıyo sanırım? valla eskiden zorlamıyordu, deneyebilince söylerim. 100 yıl geçti hala elective yapamadım. ama tabii ilişkileriniz hep yüksek olacak, böyle erdem timsali seçeceksiniz devamlı +10 +10 ilişkiye bonusları dizen. şimdi şansım yaver gitti, 20dk deha koca aradım (dahiler hep müslüman nedense meh) ve ilk doğan kız çocuk cinyıs oldu. onu seçtirmeye çalışacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bilmiyorum valla benim gözüm yemedi şu faction olayı varken elective e geçmek.Millet kendini geçirtmek için başa iş karıştırır falan. Buarada savaştıkları için crown authority arttıramıyosan millete krallık falan verirsen onun altındaki dükler kontlar savaşıyo olsada engel olmuyo senin authority arttırmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 neyse hallettim geçtim de dünden beri oynama fırsatım olmadı, bayram için de misafir gelecek gerçi ama yazarım ne oldu elective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 isveç ile çok sağlam dünya savaşı çıkarttım sanırım, katolik ilhanlılar-isveç-fransa vs golden horde gerçi 101k yı nereye yeneceksek fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ok denedim, 1 yaşında kızı aday gösterdim ve çoğunluğu sağladım ama gene relation önemli. relation'u düşük veya ekside olanlar başka adaylar gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Oynadığınız adam depresyona girince intihar etme seçeneği çıkıyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Election hep en iyi ya onun sayesinde kac tane toprak aldim oglumu unvan sahibi kadinlarla evlendirip onlarin cocugunu heir yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çok fena ters köşe yaptı paradox: yeni dlc: http://www.paradoxplaza.com/press/2012/10/crusader-kings-ii-sunset-invasion-announced SUNSET INVASION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 artık mö 3000 den başlayıp günümüze kadar gelecek bi oyun yapmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.504144686270711.120967.131237343561449&type=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 takvime baktım. 1 nisan değil. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/169/007/Maybetroll.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aztec ne ya ahah. Doğu sürekli baskına uğruyor. Batı neden rahat diye düşünmüşler sanırım. Benim hoşuma gitti ya. Fransa ve HRE'ye uğraş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi bence eğlenceli olur ya ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 of nasıl bombalıyoruz resmi forumda var ya. moğollar ve paganlar dururken şuna vakit ayırmaları küfür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bence de güzel bir eklenti, almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar