hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ulan adamlar her dlc çıktığında tüm title artı dlcleri falan yüzde bilmem kaç indiriyorlar sırf ben 5 kere falan yüzde 80 indirimli gördüm oyunu. paradox'a destek beyler LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 lanet ossun ki kredi kartım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ulan wallachia kurayım diye aldım yerleri falan dükalığımla. wallachia için özel kültür lazımmış abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 neredeyse bütün ülkeler öyle. türklere bir ağız tadıyla imparatorluk kurdurtmadılar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bu sefer iyi ya oyunum 4 dukalığım falan var. cenubluk olmadan atlattık müslüman akınlarını çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 selçuklu-bizans kapışması nasıl oyun başındaki ? düzelmiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 daha iyi çünkü selçuklu ordusu mobilize başlıyor 15k filan, bizans toplanıp gelene kadar alabiliyor birkaç yer. ama ya selçuklu ya bizans oynadım yamadan beri, bir de üçüncü ülkelerle oynayıp öyle konuşmak lazım. ama selçuklu gene kendi başına dağılmaya çok eğilimli, alexiad (1081) ile başladım, 5 yılda suriye ve ırak'ı kaybetti selçuklu isyancılara. sonra da paso %100 decadence ama dağılmadılar henüz. fakat yapay zeka daha iyi decadence yönetiyor bariz, selçuklu oynarken yeğenler filan işsiz güçsüz idi paso, burada babaları sahip çıkıyor artık. ya hapisteler ya işte güçte. ama yine de kendi çocuklarınızı idare etmek yeterince kasınç büyük bir ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kıbrısla falan yapmak en mantıklısı gözlem. ama sonuçta ai'nin kuşatma sevdası falan attritiondan yine bizans alır gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Faction bölümünde vassallarım hep birleşip savaş açıyor bana.Özellikle independence için yapıyorlar. Kazanıyorum savaş bitiyor tekrar faction uyarısı ve yine aynı döngü. İçeride savaşmaktan genişleyemiyorum. Neler yapmak lazım bunun olmaması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ilişkileri iyi, levy gücünüzü yüksek tutun, bana daha bir kere savaş açmadılar faction'dakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bende faction lideri üye bulamıyor 30 yıldır yönetiyorum ülkeyi bir ağırlığım var, o yüzden kuruyor factionu yanına alabileceği adam yok, mutlak monarşi olmasına rağmen sistem çarklarını oturttum, imparatorluk içinde ki kralların hepsi akrabam, rüşveti eksik etmeyip bölgelerinde çıkan isyanları kendi elcağızımla bastırıyorum, diplomatı her yıl başka krallık ile ilişkimi kuvvetlendirmek için gönderiyorum, sıkıntı çıkmıyor. Arada bir çakal vassal bir başkasını dinden çıkartıyor bende papa ile haçlı seferine çıkmış dindar bir adamım yok öyle bir şey kaldır şu adamın kafirliğini diyorum, ikiletmiyor papa hazretleri de, yine artılar bana geliyor. Ancak diğer save de Bizans imparatoruydum, bu güncellemeden sonra doğan çocuklarım için born in purple zımbırtısı çıkıyor ve direk heir oluyorlar, diğer evlatlarım adeta yetim kalıyor, öksüz oluyor o save direk çöp oldu benim için. Onun dışında Benimde sıkıntılarım var mesela İngiltere Teokrasi ile yönetiliyor ne kimse ona savaş açıyor, ne de o savaş açıyor dejure sınırları içinde takılıyor bu sırada irlanda ile iskoçya birbirini yemek ile meşgul. Bazı dükalıklarda Republic oldu buradan - wrong government yiyorum aslında dükalık bana ait değil vassalın ama olan bana oluyor, rüşvet yediriyorum ama denk bütçeyi tutturmak sıkıntı salınca da isyan dükalığı ele geçirince yine wrong government, bu durumu bir türlü çözemedim yani bir çözümü var aslında dükalık başkentini eli yüzü düzgün kontluğa taşımak ancak koskoca imparatorum zırt pırt başkent değiştiremem. Bu tuhaf sorunu bir türlü çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 born in purple olmayan çocuğa sezar ünvanı verirsen taht sırasında birinciliğe geçiyor olması lazım. yalnız şu revoked title kini geçmek bilmiyor arkadaş. adama sicilya tacını verdim kral yaptım, onu unuttu ama arnavutluk köyünü elinden aldığımı unutmadı hala. iyilik yap denize at demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 1.07b çıkmış bu arada, bazı fix'ler var ama yeni oyuna başlamamı gerektirecek kadar önemli birşey göremedim. 1.07b notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ben bir sonraki patchi merak ediyorum. Kucuk bir sey olacak ama sasiracaksiniz dediler. Halloween patchi gibi bir sey degildir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu arada saçma bir durum var, bizans ile roma'yı ele geçirince katolikler ses seda etmiyor. Düzenlemerde ona baktım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 "abi sahibi geldi. abi sezar geldi." diyorlardır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sam said: "abi sahibi geldi. abi sezar geldi." diyorlardır. :p i'lold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 güldüm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 iki oyun oynadım patchden beri. biri kıbrıs dukasıyla öbürü de bulgaristan taraflarında. kıbrıs oyunumda selçuklu dağıldı direk ama fatımiler yunanistanı falan aldılar kıbrıs istanbul falan dahil. ikinci oyunumda bizans daha adam akıllı güçlü kaldı ama selçuklu da dağılmadı iyi gidiyor topraklarımız normal boyutunda bir iki yer hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sam said: "abi sahibi geldi. abi sezar geldi." diyorlardır. :p hehehe aynen öyle galiba :) ama çok rahat alınıyor roma, direk savaş aç ordunla git aha roma senin casus belli vs. hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Haçlı çıkınca yancılık yapmak lazım direk ya.Adamlar ankaraya kadar gelmişti Haçlılarla birlikte direk topladım çatır çatır giden toprakları.Ermenistan sonrada suriye kralı oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8c/Alexios_I_Komnenos.jpg/220px-Alexios_I_Komnenos.jpg tam alexios komnenos'luk yapmışsın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bu dlc ile bizans bir hayli toparlanmış. Bir önceki oyunumda İngiltere ile oynarken 1296 yılına geldigimde. Fatima devleti tüm anadoluyu, trakyayı ve sicilya ile italyanın bir kısmını elinde tutuyordu. Şimdi bu dlc ile sıfırdan bir oyun actım ingiltere ile takip ettigim kadarıyla bizans toprak kaybediyor gene ama eskisi kadar hızlı degil yer yer kazandıgı da oluyor. Faction olayı güzel olmuş. İngiltereyi işgal eden Williamın öldürdügü ingiliz kralının ogullarını başa geçirmek için ikide bir faction kuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yalnız faction olayı cidden güzel, çok rahat durumdayken bile yokluyor gerçek gücünüzü. büyüdükçe mücadele azalıyordu, şimdi daha iyi. bazilus 32 yaşında eceliyle öldü her nasılsa, 1 yaşında kıza kaldı taht savaşın ortasında. herkes isyan etti ahah. iyi oldu iyi. :p yalnız bu habire birbirine savaş açıp kanun değiştirtmeyen vassalları dövesim var. elective'e geçiremedim bir türlü, en son evladım her açıdan mükemmel yetişmişti, dandini olan ilkine kaldı, o da öldü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yeni dlcde Bizans'ta bi dükle başladım. Selçuklu çoştu. Anadolu'nun çoğunu ele geçirdi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar