hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Steam'e eklenmemesini istiyorum aslında bende geçen internet gitti offline mod'da daha önce açmış olmama rağmen açamadım bazı oyunları resmen parayla rezil oldum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 geçenlerde bende de net kesildi öyle bir sorun olmadı gerçi. fizban said: bu tip oyunların mp'ı nasıl oluyor da oluyor, merak etmiştim hep. açıklayabilecek var mı ? günler, hatta haftalar sürüyor hergün toplanılmıyorsa. en yavaş hızlarda oynanıyor. fena değil herkes tanıdıksa ama insanların devamlılığı sorun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 en yavaş hızda da çekilmez be abi ÇOOOK uzun sürer en ufaktan bir şeyin olması bile saatler alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bu oyunda sıkıntı olmaz. Çünkü ağır bi diplomasi yapmak gerekcek suikastler evlendirmek için arayışlar fln sürekli profil gezmek gerekcek bazen ne oluyo ne bitiyo bile farkına varamayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hız yavaşlığı daha ziyade aysnc sorunları çıkması diye zaten, en yavaştan bir hızlıda oynanıyordu genelde. yeni oyunlarda belki daha düzeltmişlerdir. bu arada oyun bir paradox oyunu için ilk defa steam drm kullanıyor görünen o ki. achievements falan verseydi ya bari meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 İlk oyunda sağlam birileriyle evlenmek bu kadar kolay değil di sanki ben mi yanlış hatırlıyorum? Direk dandirik bi kont iken fransa prensesi ile evlenip her dandik savaşımda yanımda 6000lik fransız ordusu ile meydana çıkmam biraz OP oldu mesela demoda :D ama aynı hanedan ve uzak akraba vs ally olma olayı çooook çok şık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Eu 4 gelsin artık bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 aslında ben 475-1066 arasını kapsayan yeni bir seriye başlasınlar istiyorum ondan önce ama v2 ve ck2 arka arkaya geldi ya, kısa vadede herşeye tamamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Eu 3 e ek paket yeni geldi ben Eu 4 şu anda yapmaları taraftarı değilim. Sengoku ile değişik bi dönem denediler pek olmadı. Bakalım Eu Rome 2 gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 malum bi yerde gördüm oyunu ama ? legitse eğer pazar günüm şenlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sam said: geçenlerde bende de net kesildi öyle bir sorun olmadı gerçi. fizban said: bu tip oyunların mp'ı nasıl oluyor da oluyor, merak etmiştim hep. açıklayabilecek var mı ? günler, hatta haftalar sürüyor hergün toplanılmıyorsa. en yavaş hızlarda oynanıyor. fena değil herkes tanıdıksa ama insanların devamlılığı sorun genelde.en yavaş hız derken hız = turn length dimi ? yani bir turn'ün timespan'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 turn derken? real-time oyun, zamanın hızı sonraki güne geçişin kaç saniye sürdüğünü belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 oyuna dair olan bilgimin ne kadar düşük düzeyde olduğunu bununla ispatladım. ben hep civ5'e benzetmiştim paradox oyunlarını. o yüzden "civ 5 oynarım dahai yi" diyodum. bi deniim bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ck oynamadım ama hearts of iron la başlasan aslında geçiş kolay olur gibime geliyor. en azından diğer oyunlarına nazaran daha basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 fizban said: oyuna dair olan bilgimin ne kadar düşük düzeyde olduğunu bununla ispatladım. ben hep civ5'e benzetmiştim paradox oyunlarını. o yüzden "civ 5 oynarım dahai yi" diyodum. bi deniim bunu =) Hocam bu oyunlarda mutlaka Tutorialın hepsini oyna, yoksa oyunda sınava çalışmamış öğrenci gibi kalıyor insan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 badboy olmaması çok iyi olmuş ya akıyor oyun tıkanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oyuna Norveç'in vassalı olarak başladım onca prestige kastım 5 yıl sonra kral hakkı rahmetine kavuştu tüm prestige puanlarım gitti.Tuto oynamadan direk başlamak hata,bu arada elin kıçı kırık vassalına koskoca germen imparatoru nasıl kız verir arkadaş,madem ettin bir hayır,birde üstüne bir toprak parçasını çeyiz verseydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 norway ilk on yılda ingiltereyi ele geçirdi bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sadece eu3 oynamış biri olaraktan victoria ve bunun konularına baktım biraz. Divine wind eu3 mu oynasam bunlardan birini mi oynamayı denesem acaba. Crusader kingsle eu3 arasında oynanan zaman dışında ne farklar var genel olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Crusader Kings daha cok karakterlere odakli bir oyun. Butun aile uyeleri, danismanlar, generaller vs. kendi amaclari, kisilikleri olan karakterler ve oyun buyuk oranda bunlarin etkilesimi uzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 hamsilipilav said: norway ilk on yılda ingiltereyi ele geçirdi bende lol kültürümü norwegian yaptım. 1 ay sonra ingiltere geri aldı. ingilize geri aldım gitti 100 prestij :( paparnoz ölen hükümdarların pretijleri senin oyun sonu skorunu belirliyor. ps: bide biri açıklasın çocuk yapıyorum dynasty heir değil bu diye game over veriyor. bide kral ölüyor 1 ay sonra hükümdarın annesi evlenmek istiyor. vurun kafasını koymamışlar bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ne yapsın kadıncağız, gencecik evlendiriyorlar zaten eli kolu tutmayan moruklarla. onların da canı var, evlendiriyorum ben hemen isteyince. :/ matrilineal evlilik yapmışsındır, o zaman annenin soyuna geçiyor çocuk. evlenirken dikkat edin ona heh. ve evet ölünce prestij çöpe gitmiyor, skora ekleniyor ki oyunu 'kazanma' kısmı zaten o skora bağlı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 4 hükümdarım oldu şuana kadar leinster kontluğuyla başladım üçü 3er 5er yıl biri 40 küsür yıl hüküm sürdü adam tek başıan 2 countyden ireland kingdom + ispanyada toprak topladı 2500 skorun 2000ini topladı adam tek başına sdfsdfs 70-80 yaşında çocuk doğurttu lan adam eski topraklar böyle oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 heh benimki 60ında evlendi , çocuk cıkmadan kaç kere ill oldu toparladı fala.. bide başladım 3. aya öldüm bu random factor olmamış o kadar abuk olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mercler op olmuş biraz hele pietyniz iyiyse direk templar falan tutup rahatça yardırabiliyorsunz müslümlere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar