Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde bende de net kesildi öyle bir sorun olmadı gerçi.
fizban said:

bu tip oyunların mp'ı nasıl oluyor da oluyor, merak etmiştim hep. açıklayabilecek var mı ?

günler, hatta haftalar sürüyor hergün toplanılmıyorsa. en yavaş hızlarda oynanıyor. fena değil herkes tanıdıksa ama insanların devamlılığı sorun genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

hız yavaşlığı daha ziyade aysnc sorunları çıkması diye zaten, en yavaştan bir hızlıda oynanıyordu genelde. yeni oyunlarda belki daha düzeltmişlerdir.

bu arada oyun bir paradox oyunu için ilk defa steam drm kullanıyor görünen o ki. achievements falan verseydi ya bari meh..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyunda sağlam birileriyle evlenmek bu kadar kolay değil di sanki ben mi yanlış hatırlıyorum? Direk dandirik bi kont iken fransa prensesi ile evlenip her dandik savaşımda yanımda 6000lik fransız ordusu ile meydana çıkmam biraz OP oldu mesela demoda :D

ama aynı hanedan ve uzak akraba vs ally olma olayı çooook çok şık olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

geçenlerde bende de net kesildi öyle bir sorun olmadı gerçi.
fizban said:

bu tip oyunların mp'ı nasıl oluyor da oluyor, merak etmiştim hep. açıklayabilecek var mı ?

günler, hatta haftalar sürüyor hergün toplanılmıyorsa. en yavaş hızlarda oynanıyor. fena değil herkes tanıdıksa ama insanların devamlılığı sorun genelde.
en yavaş hız derken hız = turn length dimi ? yani bir turn'ün timespan'i ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

oyuna dair olan bilgimin ne kadar düşük düzeyde olduğunu bununla ispatladım. ben hep civ5'e benzetmiştim paradox oyunlarını. o yüzden "civ 5 oynarım dahai yi" diyodum. bi deniim bunu =)

Hocam bu oyunlarda mutlaka Tutorialın hepsini oyna, yoksa oyunda sınava çalışmamış öğrenci gibi kalıyor insan:D
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna Norveç'in vassalı olarak başladım onca prestige kastım 5 yıl sonra kral hakkı rahmetine kavuştu tüm prestige puanlarım gitti.Tuto oynamadan direk başlamak hata,bu arada elin kıçı kırık vassalına koskoca germen imparatoru nasıl kız verir arkadaş,madem ettin bir hayır,birde üstüne bir toprak parçasını çeyiz verseydi iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

norway ilk on yılda ingiltereyi ele geçirdi bende lol

kültürümü norwegian yaptım.
1 ay sonra ingiltere geri aldı. ingilize geri aldım
gitti 100 prestij :(

paparnoz ölen hükümdarların pretijleri senin oyun sonu skorunu belirliyor.

ps: bide biri açıklasın çocuk yapıyorum dynasty heir değil bu diye game over veriyor.

bide kral ölüyor 1 ay sonra hükümdarın annesi evlenmek istiyor. vurun kafasını koymamışlar bi türlü :(
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapsın kadıncağız, gencecik evlendiriyorlar zaten eli kolu tutmayan moruklarla. onların da canı var, evlendiriyorum ben hemen isteyince. :/

matrilineal evlilik yapmışsındır, o zaman annenin soyuna geçiyor çocuk. evlenirken dikkat edin ona heh.

ve evet ölünce prestij çöpe gitmiyor, skora ekleniyor ki oyunu 'kazanma' kısmı zaten o skora bağlı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

4 hükümdarım oldu şuana kadar leinster kontluğuyla başladım üçü 3er 5er yıl biri 40 küsür yıl hüküm sürdü adam tek başıan 2 countyden ireland kingdom + ispanyada toprak topladı 2500 skorun 2000ini topladı adam tek başına sdfsdfs 70-80 yaşında çocuk doğurttu lan adam eski topraklar böyle oluyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...