fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 etkiler. ilişikin 0 sa hiç göndermiyosun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hacı adam 'göndermezsem bana uyuz olur mu' diyo . otomatik alıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ha evet. ben yanlış okumuşum. zoraki gönderiyosu doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 tamam otomatik aliyorda,birde bende raise edebiliyorum.ona gerek yok ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yasada senin levilerinin %100 ünü alabilir hükmü varsa opinion da 100 ise zaten bütün levilerini alıyor. sen çıkaramıyosun bidaha. 70 filansa opinion %30 u kalıyor onları çıkarabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 levy çubuğunun üzerine gelince tooltip çıkar kaç kişi çıkartılacağını ve bunun nasıl hesaplandığını gösteren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Oyunda şööle bi gariplik var, Leon kralı olarak açıyorum evlenecem tüm kızlar nefret ediyor kırmızı kırmızı:D tekrar start yapıyorum düzelmişler!? Saraya eleman alacam 3 altın diyor, tekrar start yapınca 7 altın oluyor bir daha start yapıyorum 4 altın oluyor, yahu ne oynak oyun bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 oyun gayet zevkli.. orjinal almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ilk onu düşündüm ben de ama param olmadığı aklıma geldi sonra lkjdsfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bu crown authority tam olarak ne işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "Tatar Ramazan" said: Oyunda şööle bi gariplik var, Leon kralı olarak açıyorum evlenecem tüm kızlar nefret ediyor kırmızı kırmızı:D tekrar start yapıyorum düzelmişler!? Saraya eleman alacam 3 altın diyor, tekrar start yapınca 7 altın oluyor bir daha start yapıyorum 4 altın oluyor, yahu ne oynak oyun bu lol Tatar reis ben genelde yazan'dan çok okucuyumdur, ve merak ımı mazur gör ama, skyrim , jagged alliance ve crusader kings 2 aktif tecrübe paylaşımı yapıyorsun, abi kaç oyunu aynı anda oynuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 massosoit said: bu crown authority tam olarak ne işe yarıyor. Her asamasinin etkisi degistirdigin ekranda tooltip olarak yaziyor. Genel olarak, otorite arttikca vassallarinin yetkisi kisitlaniyor. Kendi aralarinda savasamiyorlar, istedigin zaman unvanlarini alabiliyorsun, ordunun basindaki komutanlari sen belirleyebiliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben ingiliz kralına bağlı ingiliz earl üyüm.Ve kralın otoriteyi arttırmak istediğini belirten bir mesaj alıyorum,ya kabul edicem ya etmicem.herhangi bi etkisini gosteren açıklamada bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Herhangi bir ulkenin krali olarak girip Laws bolumune bakarsan orada en yukarida her asamanin etkisine bakabilirsin. Kral boyle bir yasayi gecirmeye calistiginda soylular oyluyor. Mesela sen kabul etmesen de yasa gecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 holy orderlar ne ara çıkıyorlar ? isveç kralıyım, crusade varken jerusalemi acre yi bastım, tapusunu aldım ama sürekli levy kaldırıp göndermek de olmuyor savunmak için. bir de demesne fazla büyüyünce kime veriyorsunuz toprakları ? kan bağı mı yoksa courtierler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "White Wolf" said: "Tatar Ramazan" said: Oyunda şööle bi gariplik var, Leon kralı olarak açıyorum evlenecem tüm kızlar nefret ediyor kırmızı kırmızı:D tekrar start yapıyorum düzelmişler!? Saraya eleman alacam 3 altın diyor, tekrar start yapınca 7 altın oluyor bir daha start yapıyorum 4 altın oluyor, yahu ne oynak oyun bu lol Tatar reis ben genelde yazan'dan çok okucuyumdur, ve merak ımı mazur gör ama, skyrim , jagged alliance ve crusader kings 2 aktif tecrübe paylaşımı yapıyorsun, abi kaç oyunu aynı anda oynuyorsun :D Valla kurulu oyunlar ama bitireceğimden değil yani, öyle kasıp bitireyim yapmıyorum. mesela bu Crusader'da hala öğrenme aşamasındayım aynı kralı tekrar startlatıyorum paso, Skyrim'de ise en çok 15lvl oldum lol Bi Jagged'a uzun zaman ayırdım haftasonu diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abysnissia oynayan mazolar varmı? varsa nası hayatta kalıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 massosoit said: bu crown authority tam olarak ne işe yarıyor. vassal'san artmasını istemezsin, kralsan artmasını istersin uzun lafın kısası ama laws'a bak dendiği gibi kralla oyunu açıp. :) Lancelion said: holy orderlar ne ara çıkıyorlar ? isveç kralıyım, crusade varken jerusalemi acre yi bastım, tapusunu aldım ama sürekli levy kaldırıp göndermek de olmuyor savunmak için. bir de demesne fazla büyüyünce kime veriyorsunuz toprakları ? kan bağı mı yoksa courtierler mi ? sanırım 1100'lerde çıkıyordu templar'lar, töton'lar 1200'lerde. aynı gerçek tarihler, wiki'den bakabilirsin kaç yıllarında çıkmışlar ilk. moğol istilaları, kara veba filan hepsi gerçek tarihlerde. kan bağı çok sıkıntıya yolaçtı, herkes birbirini kesti devamlı. şimdi great house olmayan, aynı kültür ve dinde, ismi "of" ile başlamayan birilerini arıyorum people menüsünden. halihazırda toprağı olan ailelere verirsen çok hızlı blob oluyorlar birbirlerini öldürüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 lowborn birine verin adam kendi hanedanını kursun sonra çıkıp onla oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İspanya'da başlamaya çalışıyorum da herkes akraba yahu 4-5 tane ufak krallık var, kralın biri benim kardeşim diğeri kuzenim bir başkası bacım falan ne biçim ilişkiler ağı vıcık vıcık tiskindim İspanyol olmaktan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ingiltereye independence war actim 2 eyaletle bağımsızlığımı aldım,şimdi bana limited crown teklif ediyor. kabul etsemmi.dayanabilirmiyim tek basima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 eğer sadece seninle savaşıyorsa ezer geçer direkt, sormaz bile. :p herkes aynı anda isyan ettiyse şansın olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 herkes ayni anda isyan etmisti,bende ettim :) bagımsızlıgımı aldım, barış imzaladım. hala isyanlarla ugraşıyor ama ben truce dan dolayı tekrar saldiramıyorum. Bana şimdi limited crown önerdi.bağımsız bağımsız idare edebilirmiyim yoksa kabulmü edim.limited crown teklifini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok ufaksan tek başına hayatta kalman zor, sağdan soldan birisi claim alıp ezebilir. ben o kadar küçük yerlerle oynamıyorum yani eğer büyütmeye fırsat veren bir mekan değilse ispanya veya doğu avrupa gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 fransaya katılsam,adada benim için avantaj olurmu.ingiltereye katılmasam da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar