Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hocam dışarda mis gibin dolu fırtınası gök gürültüsü falan karanlıkımsı güzel bi atmosfer renkler falan 10 numara dragon ageimi açtım mcdonaldsımı söyledim AKIYORUM
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 off valla ne dragon age oynanırdı şimdi, ama bi kere bitirdikten sonra çok da tadı kalmıyor :/
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 of mallar ya bi big mac menu bide mc nuggets istedim nuggetlarım yok... yemeksepetine söledim yollasınlar hemen
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 MC'in kendi sitesinden sipariş yokmu ? Bizim burda burger var, tıklagelsin'i var internetten, hiç yemeksepetiyle uğraşmıyorum. Bi kere denedim yanlış geldi çünkü.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Farinal said: evet aynen.küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz.o yüzden sordum.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 cemss said: Farinal said: evet aynen.küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz.o yüzden sordum. halbuysa çoğu insan kompileks yapar kendine, ne mutlu cemss :)
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Farinal said: hocam dışarda mis gibin dolu fırtınası gök gürültüsü falan karanlıkımsı güzel bi atmosfer renkler falan 10 numara dragon ageimi açtım mcdonaldsımı söyledim AKIYORUM u mad?
Öne çıkan mesajlar