moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bugün başladım. allah belasını versin. ölüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Abi kilo vermek icin neden agırlık ile baslıyosunuz ki , beachbody nin tamamen yağ yakmak amaclı insanity adlı programı var onu yapmalısınız bence , hiçbir ekipmana ihtiyacınız da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 p90 bende yapıyorum tam birebir olmasa da cogu programını benimseyip kendi programım yaptım sdf hergün 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Beachbody insanity neymş öyle ya gerçek mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 p90 nı deniycem hayatımın bi döneminde kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 senko said: 1.78 boyunda 100kiloyum http://cdn2.funnycorner.net/funny-pictures/5506/Man-the-harpoons.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 p90x 65.gündeyim akşam bi foto koyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben 45 gün yaptım sonra bi hastalandım arkasından sınav haftası 15 gün yapamadım bıraktım zaten sıcaklarda hiç çekilmiyor ya ramazandan sonra bi daha başlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 axedice said: senko said: 1.78 boyunda 100kiloyum http://cdn2.funnycorner.net/funny-pictures/5506/Man-the-harpoons.jpg 85 flnım abi şu an. hedef 70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Cheaz said: Abi kilo vermek icin neden agırlık ile baslıyosunuz ki , beachbody nin tamamen yağ yakmak amaclı insanity adlı programı var onu yapmalısınız bence , hiçbir ekipmana ihtiyacınız da yok insanitynin bir çok çeşiti var deluxe asylum vs. hangisini bulup uygulamayı öneriyorsun? ben şu an 14 video ve pdf dokümanlı olanı indiriyorum 12gb. doğrudur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 onların hepsini indirip hiçbirini yapmıyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hehe çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 vakti zamanında sıfır hareketsizlikten bir gazla ve bilinçsizce p90x'e atlamıştım. İlk günün bitiminden sonraki 2 gün kalkamamıştım yerimden. o nasıl zalımlıktır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lan ne zormuş fotoraf çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 selam gençler size bir soru p90ı günü gününe takip edemiyorum 3-4gün yapıp sonra boşluyorum falan hareketler zorluyor 1,78 105kgyum su anda. Acaba günde 4-5km mi yürüsem yoksa kasıp p90a mı devam etsem ne dersiniz? Bu arada ekim-kasım ayına kadar acil kilo vermem gerekiyor. Yaklaşık 10 kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 illa kilo mu verdiriyo bu program? şöyle 8 10 kilo aldırarak da kas yaptırtmaz mı zorlasak abansak yemeğe? bi de link atabilecek var mı ömden, ben p90x'i buldum bi ornitorrenk sitelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi sporların hepsi kilo almak için yapıyorsan kilo aldırır kilo vermek istiyorsan kilo verdiri. hayır matematik okumadığınıza inanmak istemiyorum p90 serisinin içinde beslenme kılvavuzu var. burada da supplement log var. ben imkanı yok kilo alamıyorum abi diyorsan ben allahın her günü yüzmeye gidiyorum ve evet güzel güzel kilo alıyorum şimdi diyebilirim. suyun dışarıya göre soğuk olmasının belli hormonları arttırdığı gibi bi düşünce var illa çok detay istiyorsan. ama işin gerçeği şu bence. 1-2saat yüzdüğünde o kadar çok yoruluyorsun ki 6 TAM öğün yiyorum. atıştırma falan değil. kahvaltı yapıyorum üstüne yulaf falan yiyorum üstüne 4-5yumurta kırıp omlet yiyorum ve ancak doyabiliyorum mesela. + protein katkısı da alıyorum. mis gibi kilolar geliyor. 55'e kadar düşmüştüm. 62.5a çıktım. daha da alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bi üstteki arkadaş ise p90 + hiit yapsın bence. hiit güzel yağ yaktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hiit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/High-intensity_interval_training şuradan okursan daha bi iyi olur youtube da videoları var. birazdan işi daha iyi bilenler de açıklarlar zaten dur kalk ile fazla yakıt yakmak gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar