sostizm Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Burcu Esmersoy çok düzgün bir kadındır. Zeki - güzel - birikimli düzeyli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixnizClone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BU BİR SAVAŞ DEMEKTİR BUKADAR SÖYLÜYORUM KİM YAPTIYSA KİM BANLADIYSA ÇOK PİŞMAN OLUCAK HATAYINI YOK EDİCEM 2001 Dede AYnı şeyi yaptını SES ÇIKARTMADIM ULAN BUKADAR ESKi MEMBER A BU YAPILIRMI ? Ne AÇIKLAMA VAR NE BİŞİ VAR ! BAŞLAYACAM SİZİN GEREKSİZ HAREKETLERİNİZEDE GEREKSİZ DAVRANIŞLARINIZADA GERESİZ DENGESİZ KENDİNİ BEYENMİŞLİĞİNİZEDE !!! BURAYI YOK ETMESSEM BANADA Nix DEMESİNLER OKADAR Diyorum. Tanıyan tanır hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Rage lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 NERD RAGE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Bu tiplerden hala kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 canıms mahvet beni. 2001'de de ben banleseydim keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ilkokuldaki türkce ogretmenimin ses tonu var kadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 her ban erken bandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 burcu banletiyor bu arada terletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ahahuah fizban edit: epic typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 burcu azarladı lan beni resmen, göz yaşlarımı zor tuttum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NixnizClone123 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Çok Banlı Burcu :) istifa et nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NixnizClone122 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Yaz zaten tek Click im le 10 Tane Account Açabiliom aynı anda nİye banlıyorsunuzki.... BANA AÇIKLAMA YAPICAKSINIZ OKADAR! YOKSA ÇÖPLÜĞE ÇEVİRİRİM zaten dandik bi Capcha niz varmış hemen kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ahahaah emeğine saygı +rep reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NixnizClone122 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 2001 - 2 gibi Banladınız Beni Hepiniz Arkadaşımsınız Diye Bişi demedik şakalaştık geçti gitti ama BU sefer geçmiyecek OKADAR diyorum.... Keşke Snn de staff ken bende sizi banlasaydim yoksa öyle bişimi yaptımda intikam alıosunuZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 fizban said: burcu banletiyor bu arada terletmiyor. ahahaha olm adam SNN staffmiş yalnız. dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ya şu topic'e girip de uçurulan üyenin gizlenen mesajlarını görememek bayağı feci bir durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 boş otobüste ayakta giderden başka mesajlarda mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Yuh cevaplar bile yanlış Giuseppe Meazza stadında Lazio ile romanın oynadığnı ilk defa duydum bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Robert_Poche said: çok itici ya konuşmaları +1. tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ne kadar itici yahu bunlar reklam yaptığını mı sanıyor? her deodorant'ı denerim seçmeden elime geleni alırım ama rexona'yı almayacağım kesinleşti geri kalan hayatımda =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fizban said: ya şu topic'e girip de uçurulan üyenin gizlenen mesajlarını görememek bayağı feci bir durum ya.açayım reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nixniz said: Konuşmasına gerek yok ah uh yeah desin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 UP lomoyon şo soçmo sopon topokloro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fizban said: ya şu topic'e girip de uçurulan üyenin gizlenen mesajlarını görememek bayağı feci bir durum ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar