Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 koticik (typo'mun manidar olduğu farkettim birden, forumumuzun yeni benzetmesi olsun) soygunculuk emellerine alet ediyorsa elbette onları da eleştiririm. burada oyunlarına yönelik bir eleştiri getirmekten özellikle kaçınıyorum konunun maddi yönü gölgede kalmasın diye. bunun tek istisnası ise "en iyi şirket, en iyi oyunlar, biz öyle dedik diye" dendiği zamanlar. o bakımdan ısrarlı hedef kaydırma girişimlerinin bir temeli yok, tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 . vazgectim, silebilirsiniz bu postu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yazdın bir kere, artık geri dönüşün yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ömrün boyunca o yazdığın postun ağırlığını hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ehehe sam bos konusarak herkesi bu konudan yildirmis galiba. herif wot spam ultisi acti, troll resistance'lar yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 420 lira ediyor oyunun tamami, aral 3 senede fiyatlari sisirmesse tabi http://www.sable-pro.net/WHERE_IS_YOUR_GOD_NOW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 mum konuyla ilgili sözün varsa buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 activision oyunlarının standart fiyatı 120 TL diyordum, adamlar yine kendilerini aşmayı başararak 140TL yaptılar bir oyunun fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar