Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JoyGame .NET ve Front-End Web Developer ilani

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir arkadasim rica etti, var midir bu tip yetenekleri olan, yonlendirebilecegin kimse diye ama yakin cevremde mevcut degil ne yazikki.

.NET developer ve front-end web developer ariyorlar. Yetenekleri uyan kimse vardir belki diyerekten buraya da yazmak istedim.

http://www.joygame.com/tr/ik adresinden hem istenene goz atabilir hem de iletisime gecebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Once orada yazan nitelikleri saglasinlar da ondan sonra konusurlar maasi.

Ha cok yeteneklilerse, cok super adamlarsa kasmasinlar onceden maas falan ogrenmeye, zamanla teklifler gelir kendilerine zaten. Ama yoksa boyle birsey bi zahmet adam gibi CV'lerine istedikleri maas araligini yazip basvursunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ha cok yeteneklilerse, cok super adamlarsa kasmasinlar onceden maas falan ogrenmeye, zamanla teklifler gelir kendilerine zaten. Ama yoksa boyle birsey bi zahmet adam gibi CV'lerine istedikleri maas araligini yazip basvursunlar.

O ilk ilandaki koşullara göre 4 yıl o işlerle uğraşan kişi zaten süper adamlar oluyo ki otomatik olarak... Ve en az hatta süper minimum az ücret olarak 2000tl'dir isteyeceği maaş :/ 4 yıl deneyim küçümsenecek bişi değil.
O yüzden merak ettim bu joygame kazanıyomu o kadar diye :

De dediğin gibi belli olmaz çeşit çeşit adamlar var :/
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Atar yapmaya gerek yok. Hadi işverenler nasılsa piyasada adam çok diye rahat rahat eşşek yerine koyabiliyorlar da, size ne olur ki?

İlk ilanı okudum, bu sektorden biri olrak ilanda benim gözüme batan tek şey "gece gündüz ofisten evden çalıştırırız" kısmı.

Önereceğim adamlar zaten bir yerlerde çalışıyorlar, size iş teklifi yapın demiyorum, madem kurumun içindensiniz, tahmini olarak önerilecek maaşı bilirsiniz diyorum. Bunu anlamak çok mu zor? Sanki di efendiyi arayıp, microsoftun yeni ceosunu seç demişler, adamdaki havaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun yapımcısı kimliğimizi Jamia Online ile başlattık. Şu an Açık Beta'sına devam ediyoruz. Fakat daha emekleme döneminde olan bir firmayız. İstenen iş alanları, hem bize dağıtımını sağladığımız oyunlarda destek verecek hem de gelecek planladığımız oyun yapımı tarafında bizimle hareket edecek kişiler olmasını planlıyoruz.

IT ekibinde şu an Eczacıbaşı, Koç ve benzeri kurumlara teknik destek vermiş kişiler mevcut ve altyapımızı da tamamen onlar hazırlıyor. Wolfteam, Son Destan, Rakion oyunlarımız aktif olarak sadece Türkiye'de 10.000'in üzerinde oyuncuya ulaşıyor her gün. Bu durumda bize de haliyle biraz destek gerekiyor ve bu boşluklarda IT tarafından doldurulmak isteniyor. Joygame'in üye sayısının da 800.000'i geçtiğini düşünürsek iş yükü ağırlaşıyor, ağırlaştıkça da yoğunluk çıkıyor.

Eğer linkteki işlere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, CV'nizi yollayın, arkadaşlar mutlaka değerlendirecektir. Türkiye'nin kendi sermayesiyle kurulan ve büyüyen 3 4 oyun şirketinden birinde çalışın. Daha önümüzde çok yolumuz var :). Karşılar mı bunlar diye düşünmeyin, fazlasını da bulacağınızdan emin olabilirsiniz :).
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

di said:

Atar yapmaya gerek yok. Hadi işverenler nasılsa piyasada adam çok diye rahat rahat eşşek yerine koyabiliyorlar da, size ne olur ki?

İlk ilanı okudum, bu sektorden biri olrak ilanda benim gözüme batan tek şey "gece gündüz ofisten evden çalıştırırız" kısmı.

Önereceğim adamlar zaten bir yerlerde çalışıyorlar, size iş teklifi yapın demiyorum, madem kurumun içindensiniz, tahmini olarak önerilecek maaşı bilirsiniz diyorum. Bunu anlamak çok mu zor? Sanki di efendiyi arayıp, microsoftun yeni ceosunu seç demişler, adamdaki havaya bak.

Herseyin bir uslubu var. Gelip sorarken adam gibi "nedir maasi asagi yukari?" demek yerine "maas neymis bosuna vakit kaybetmesinler" dersen alirsin ayari oturursun pek tabi yerine.

Su isten zerre kadar anliyor olsan adamina gore maas verilecegini de bilirsin. Kimisine 1000 lira verirler kimisine 5000 lira. Seni tanimadan nereden bilsin adam ? Gorusmeye gitmeden, sen kendini tanitip islerini gostermeden nereden bilsin ederin nedir ? Sen ya da arkadaslarin kilimcinin kor oglusunuz su anda.

Simdi kalkip "tahmini dedik" tavirlarina gireceginden pesinen soyleyeyim, o da adamina gore. Neleri yapabildigin degil, ne yaptigin ve o anda yapabileceklerin onemli. Gelecek vaadedip vaadetmedigin onemli.

Bana gore "maas neymis" diye pesinen soran adam gelecek vaadeden adam degildir onu da belirteyim. Zira her ne kadar 4 senelik deneyimi olsa bile -ki yere serilemeyecek olsa da goklere cikarilacak bir deneyim degil- ogrenecegi cok sey vardir o adamin. Girecegi is yerinin kendisine ne katacagi aldigi maastan daha on planda olmalidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce isyanlardaydım "bu ne herkes 591 sene iş tecrübesi arar olmuş" diyerek, ama sonra farkettim ki yazı şöyleymiş:

said:
Joygame Senior .Net Developer aramaktadır.

Aklımın almadığı olaylardan biri bu iş tecrübesi davası. Herkes iş tecrübesi olan adam aradıkça yeni mezunların ne gibi bi şansı olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kac ek yapayim bu arada. Olay netlessin.

Ali zaten firmayi tanitmis. O kisma girmeme gerek yok. Onun disinda ilan bana firmadan bir arkadasim tarafindan yollandi. Kimseyi bulmak zorunda degilim bu adamlara. Belki birinizin ihtiyaci olur diye koydum buraya. Isinize yariyorsa ne ala, yaramiyorsa baltalamayin bosuna.

Basvurdugunuzda beni taniyor olmaniz bir arti olmayacaktir. Ihtiyaci karsiliyorsaniz tamamdir, degilse degildir. Kendilerinin bilecegi is. Etkim yoktur, olmasi gereken de budur.

.NET developer ilani kivaminda ama digeri icin biraz fazla sey istiyorlar bence. Yine de imkansiz degil. Bir kisinin sahip olabilecegi, alakali seyler. Kalkip PHP, ASP, JAVA, MSSQL, MYSQL, ORACLE yazmamislar en azindan. Uyuyorsaniz tanima basvurun, kacirmayin diyebiliyorum sadece. Benim tanidigim kisiler kafa dengi kisiler. Digerleri de eksik degildir. Rahat edersiniz.

Bu arada genel olarak piyasa tahminim seniyor developer icin 2500-4000 TL yonunde. Ama tekrar diyorum, adamina gore inanilmaz degiskendir haberiniz olsun. Kalkip sartlari sagliyorum diye 4000 lira verirler demeyin oturdugunuz yerden. Zira -ornek olarak uzmanliginizin .NET icin oldugunu dusunursek- sizi benden ayiran tek sey sizin isi cok daha hizli daha metodik sekilde yapacak olmaniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Önce isyanlardaydım "bu ne herkes 591 sene iş tecrübesi arar olmuş" diyerek, ama sonra farkettim ki yazı şöyleymiş:

said:
Joygame Senior .Net Developer aramaktadır.

Aklımın almadığı olaylardan biri bu iş tecrübesi davası. Herkes iş tecrübesi olan adam aradıkça yeni mezunların ne gibi bi şansı olabilir?

Abi Istanbul'daysaniz imkansiz degil o olay. Cok basit hatta. Ciddi anlamda sikinti yasiyorsaniz oturup konusalim ayri bir konuda ya da ozel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

aktiftablet said:

di said:

Herseyin bir uslubu var. Gelip sorarken adam gibi "nedir maasi asagi yukari?" demek yerine "maas neymis bosuna vakit kaybetmesinler" dersen alirsin ayari oturursun pek tabi yerine.

Su isten zerre kadar anliyor olsan adamina gore maas verilecegini de bilirsin. Kimisine 1000 lira verirler kimisine 5000 lira. Seni tanimadan nereden bilsin adam ? Gorusmeye gitmeden, sen kendini tanitip islerini gostermeden nereden bilsin ederin nedir ? Sen ya da arkadaslarin kilimcinin kor oglusunuz su anda.

Simdi kalkip "tahmini dedik" tavirlarina gireceginden pesinen soyleyeyim, o da adamina gore. Neleri yapabildigin degil, ne yaptigin ve o anda yapabileceklerin onemli. Gelecek vaadedip vaadetmedigin onemli.

Bana gore "maas neymis" diye pesinen soran adam gelecek vaadeden adam degildir onu da belirteyim. Zira her ne kadar 4 senelik deneyimi olsa bile -ki yere serilemeyecek olsa da goklere cikarilacak bir deneyim degil- ogrenecegi cok sey vardir o adamin. Girecegi is yerinin kendisine ne katacagi aldigi maastan daha on planda olmalidir.

Vakit kaybından kastım gereksiz iş görüşmesiydi, bunu açıklayayım önce.

Ayrıca bir pozisyon için 1000TL - 5000 TL gibi bir maaş aralığı da görülmüş şey değil. Nası bi adam aradığın belliyse önereceğin maaş da aşağı yukarı bellidir. Aynı işi yapan, aynı yeterlilikte iki adamı aynı pozisyonda birine 5000 diğerine 1000tl verip yan yana çalıştıramazsın.

Kaf dağında piyasa nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de tamamen aynı işi yapan aynı kapasite ve yeterlilikte adam bir şirkette asgari ücret alıp başka bir şirkette 5000 TL alabiliyor. Sorduğum sorunun gayet normal olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum falan diyebilirdin, tecrübeli olduğundan olsa gerek süper ayar verdin, bi de aşağıladın aklın sıra..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben boyle sorulmaz diyorum, sen sorunun normal oldugunu dusunuyorum diyorsun.

Buyumekte olan ve iyi egitimli eleman icin maddi sikintisi bulunmayan firmalarin iyi firsatlari kacirmadigini bir cok kez gordum. Ayni sekilde inanilmaz iyi mulakatlar gecirip, inanilmaz iyi isler cikarmis ama firma icinde hic bir halt yapamayip 2 ayda is birakan tipleri de gordum. Sen gormediysen o senin eksigin. Yazilanlarin yalan oldugu anlamina gelmiyor.

Bir de oyle maas araligi mi olurmus deyip, biri asgari ucret aliyor digeri 5000 lira aliyor demek de supermis. Yine de "atma recep din kardesiyiz" demiyorum. Vardir bi bildigin lakin alginin vanasini biraz acman lazim. Yanlis okuyup, yanlis anliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

İşe ihtiyacın olan biri için hiçbir iş görüşmesi gereksiz değildir, eğer çağrıldıysa. Gidip bakılır, konuşulur, karşılıklı, bir taraf tatmin olmadıysa iş olmaz. Türkiye'nin sayılı oyun firmalarından birisiyiz, herkes bizle çalışmak ister biz en kralız gibi bir durumumuz da yok, iş ilanı var ortada, ihtiyacı olan, işleri karşılayabileceğini düşünen, keyifli bir ortamda, oyun firmasında çalışmak isteyen kişilere açık bir fırsat. Gerilmeye gerek yok :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...