Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Doom 3 te antialiasingi açtığım zaman etraf bulanıyor ve görüntü kalitesizleşiyor bu normalmi? Sistemim P4 3ghz 1024mb ram fx5600 - 256mb[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 normalde antialiasing, tırtıklı kenarları düzeltmek içindir. p4 2.0, 512mb ram 128mb geforce 4 ti 4800se var elimde, ultra'da 4xAA yaptığımda hiç problem görmedim. Tabii, oyunda fps düşüyor o ayrı.. sen, directx 9.0c ve ekran kartının son driverlarını yükle.. belki düzelir.[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 görüntünün tam tersine kalitesinin artması gerek, istersen başka oyunlarda da dene anti-aliasing, neye benzediğini görmüş ol.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 9.0 c yi ve 61. bilmemkaç ekran kartı driverı indirdim düzeldi[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Sam, 10 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki: görüntünün tam tersine kalitesinin artması gerek, istersen başka oyunlarda da dene anti-aliasing, neye benzediğini görmüş ol.. :) owww... sam naptın.... abi bu resmen şu demek; doom3'te AA olması gerektiği gibi çalışmıyor, doom 3'ü yapamamışlar olmamış, başka oyunlarda deneyip görebilirsin ama doom'da deneme sonuç alamazsın, doom krokunç değil (tamam sonuncu benim hayal gücüm :p) naptın sam naaptın....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ağustos 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol yok ben bone'un mesajının biraz da yönlendirmesiyle (tam yol geri tornistan!) arkadaşın aa'in neye benziyor olabileceği konusunda fazla fikri olmadığı hissiyatına kapıldım. çekmiş hedeleri düzeltmiş nihayetinde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Başlıcam şimdi sizin doom3 çekişmenize ha, sonunda indirticeksiniz sonra yorum yaptırtacaksınız bana. Doom'u zaten hiç sevmedim. Kesinlikle sevmicem 3'ü de. Sağlam hikayesi olmayan yaratıklı fps leri sevmiorum napim. Max Payne rules. Şu AA olayına gelince, doom3 yeni oyun olduğu için ekran kartının eski version driverları ile uyumsuzluk olmuştur. Yenileri yükleyince düzelmesinin sebebi budur. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Ağustos 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 cat, for the creation of a new world, you must die! *!battoujutsu çeker*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 te antialiasing sorunsalı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 9.0 c yi ve 61. bilmemkaç ekran kartı driverı indirdim düzeldi[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Sam, 10 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki: görüntünün tam tersine kalitesinin artması gerek, istersen başka oyunlarda da dene anti-aliasing, neye benzediğini görmüş ol.. :) owww... sam naptın.... abi bu resmen şu demek; doom3'te AA olması gerektiği gibi çalışmıyor, doom 3'ü yapamamışlar olmamış, başka oyunlarda deneyip görebilirsin ama doom'da deneme sonuç alamazsın, doom krokunç değil (tamam sonuncu benim hayal gücüm :p) naptın sam naaptın....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ağustos 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol yok ben bone'un mesajının biraz da yönlendirmesiyle (tam yol geri tornistan!) arkadaşın aa'in neye benziyor olabileceği konusunda fazla fikri olmadığı hissiyatına kapıldım. çekmiş hedeleri düzeltmiş nihayetinde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Başlıcam şimdi sizin doom3 çekişmenize ha, sonunda indirticeksiniz sonra yorum yaptırtacaksınız bana. Doom'u zaten hiç sevmedim. Kesinlikle sevmicem 3'ü de. Sağlam hikayesi olmayan yaratıklı fps leri sevmiorum napim. Max Payne rules. Şu AA olayına gelince, doom3 yeni oyun olduğu için ekran kartının eski version driverları ile uyumsuzluk olmuştur. Yenileri yükleyince düzelmesinin sebebi budur. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Ağustos 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 cat, for the creation of a new world, you must die! *!battoujutsu çeker*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 te antialiasing sorunsalı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Başlıcam şimdi sizin doom3 çekişmenize ha, sonunda indirticeksiniz sonra yorum yaptırtacaksınız bana. Doom'u zaten hiç sevmedim. Kesinlikle sevmicem 3'ü de. Sağlam hikayesi olmayan yaratıklı fps leri sevmiorum napim. Max Payne rules. Şu AA olayına gelince, doom3 yeni oyun olduğu için ekran kartının eski version driverları ile uyumsuzluk olmuştur. Yenileri yükleyince düzelmesinin sebebi budur. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Ağustos 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 cat, for the creation of a new world, you must die! *!battoujutsu çeker*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 te antialiasing sorunsalı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar