Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Tanışabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Melike sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 melike cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 patice hoşgeldin demek galiba bunlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 @meliqe qanqa, linq ölmü$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ben quakelive.com da quake3 oynuyorum. Sadece UK serverında 75-80 ping alaniliyorum, almanya serverlerında bile pingim 110 dan aşağıya düşmüyor. Bağlantım 2048 adsl. Bu uydunetin 5mb sine geçersem bu ping değerleri düşer mi? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Değişmez. Hatta bir uydunet kullanıcısı olarak sana tavsiyem uydunetten uzak dur. ADSL çok başarılı demiyorum , ama emin olki Uydunetten daha iyi. Eskidenmiş uydunet'in olayı. Artık ADSL her türlü eziyor. (Fiyat / Performans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kablonun pingi her zaman daha düşük olmuştur adsl'ye göre, en azından birkaç yıl önce kablo 10 pingken adsl 30-50'ydi, aynı hız/aynı şehir. büyük ihtimal kablo halen daha iyidir ping olarak (çok yoğun kullanılan bölgeler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 valla ben kablocuyum, pingler düşük evet. bi oyuna girdiğimde türk sunucusuysa genelde en düşük ilk 3 ping'den biri ben oluyorum. yabancı sunucularda ise50-60 ping bile görebildiğim olabiliyor. ha ama şikayetlerim yok mu, var abi. Fakat şöyle de bişey var, müşteri hizmetleri gayet başarılı. problemi telefondan çözemiyorlarsa hemen ekip yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 edirnedeki ekip paso geziyor hakkaten de belediye surekli kablolarını koparttıgı icin adamlarda mesai kavramı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bende ilk kablonet kullanıcılarındandım ve zamanında son derece memnundum. Ancak Adsl pingleri iyice sapıttı ve alternatif aramaya başladım. Yok mu aylık 90 tl civarını geçmeyen ve beni yabancı serverlarında ping zulmünden kurtarabilecek bir yöntem :> @xenocide: Senin ki uydunet mi kablo mu, yoksa uydunet zaten kablonet mi karıştırdım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kablonet - > uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 janis said: Değişmez. Hatta bir uydunet kullanıcısı olarak sana tavsiyem uydunetten uzak dur. ADSL çok başarılı demiyorum , ama emin olki Uydunetten daha iyi. Eskidenmiş uydunet'in olayı. Artık ADSL her türlü eziyor. (Fiyat / Performans)yahu kabloda sınırsız 1mbit+tv 29tl iken nasıl adsl'den fiyat/performans olarak daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 simdi soyle oluyor o kullanıcısı fazla olmayan santrallerde yuklenme olmadıgı icin haliyle ping fln gayet iyi baglantı stabil kesilme,donma,yavaslama,vs. olmuyor 2 baglantıyı da uzunca bir sure kullanmıs biri olarak uydunet in yargıladıgını soylemekte bir sakınca gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 e sen de kablo daha iyi diyorsun yani? ama arkadaş adsl daha iyi demiş, ben onu soruyorum ben de yıllardır adsl kullanıyorum kabloyu sadece 10-12 yıllık arkadaşımın kullanımından biliyorum. Adsl'de hiç kopma yavaşlama gibi sorunum olmadı apartmanın telefon kutusunu değiştirdikten sonra ki bu da yaklaşık bi 5-6 yıl demek oluyor. Benim aldığım performansın daha iyisini alıyor o yıllardır kabloyla. ping konusunda her zaman daha iyi, download hızı bende max 100ken onda ~120. e fiyatı da benim kotalıya verdiğim paranın aynısı ve kotasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 uydunet adsl kadar yaygın olmadıgından su an hizmet kalitesi daha iyi bence olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 uydunetten oldukça memnunum 1 ay oldu 5mb sınırsıza geçeli , ping durumum iyi , 600 kb ile dl ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 istanbul bakirkoyde oturup kablonet kullanan varsa son bi kac aylik baglanti durumunu yazabilirmi? 1 sene once falan surekli kopuodu aksamlari baglanti rezil oluyordu falan. halen öylemi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bahçeşehirde aynı durumdaydı 1 sene evvel, benim bildiğim bizim o bölgede genel bir sorun vardı ve adamlar sorun olmadığı yönünde ısrar ediyorlardı. Ping değilde Loss inanılmaz boyutlardaydı %75 packet loss çıkıyordu. Ama 6 aydan beri bir problem yok, yani olmayan sorun çözüldü adamlara göre. Bizim Wow oynanmıyor haldeyken şimdi 100 altında ping bile alınabiliyor. Yanlız kabloda böyle sorunlar başladığında çok uzun sürüyor ve gerekli yardımıda alamıyorsunuz zira adamlar sorun olmadığında ısrar ediyorlar. Sırf bu sebep yüzünden kotalı Adsl'de var artık, çünkü sorunlardan gına gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bakırköy'de kullanıyorum, 1 sene önceye kıyaslarsak ciddi performans artışı gözlemliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu uydunet in 444 0126 numarası neden bir türlü açmıyor ? İki kere de kayıt bıraktım ayrıca geri arayın diye , dönen olmadı . Call center ları böyle çalışıyorsa , üyeliği gözden geçirmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 5mbit için utorrent ayarı yazabilecek olan var mı? Sitesindeki fazla karışık geldi, şöyle 2-3 şey değiştireyim neti üzmesin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 evdeki makinada olsam yazardım. 15 gün bekle yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 arcane said: 5mbit için utorrent ayarı yazabilecek olan var mı? Sitesindeki fazla karışık geldi, şöyle 2-3 şey değiştireyim neti üzmesin yeterli. ayar yapacak bişi yok. xx/1m yap speedguilde ayarını. daha sonra sag alt tarafdan toplam download limiti 400yap. upload 1 yap (sana kalmış) bende öyle hem youtube sorunsuz video izliyorum hem oyun oynuyorum hemde download sadece digiturkwebtv'de mac izlerken kapatıyorum downloadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar