Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net Yeni tarifeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınırsız 5mbit 69 tl de ondan.

ayrıca, sınırsız aboneliklerden birine üye olana ktv üyeliği 2 yıl boyunca ücretsiz. ona geçecem ben. 43 tl veriyordum 29'a inmiş olacak.
Mesaj tarihi:
hat ustunde teorik hizin hic karsilanamadigi icin musteriler cirkeflik yapmasin diye oyle bi ibare eklemisler. ben bi problem goremiyorum.

bende 54 lira 2mbit tarifesindeydim bir iki aydir, bu siralar 4 e alirim diyordum da 70 liraya 5mbit mis gibi.
Mesaj tarihi:
fizban, mevcut aboneler tarife degistirinice bedava ktv hedesinden yararlanabiliyor mu? o konuda kesin bir bilgin var mi?

zira ben zaten 54 + 17 seklinde net+tv veriyordum, 2 lira indirimle 5mbit e geciyor gibi olucam.

turksat i ve diger isp lerin son zamanlarda neler yaptiklarini dusununce gercek olamayacak kadar iyi geliyor kulaga.
Mesaj tarihi:
kampanyada yararlanabiliyor yazmıyor. başvuru sayfasında da yararlanamıyor görünüyorsun. fakat dh'taki topicte biri yararlanabildiğini yazmış.

dün aradım ama kimseye ulaşamadım çağrı merkezinde, bu akşam görürüz artık.

tv 17 mi ? abi o ne ?
Mesaj tarihi:
abi 5mb ye kadar olaninda
kesin adaletli bilmemne olqayi war
15 gb yi gectin mi hiz 512 ye dusuyodur
ona iyi bakin
hatta gerekiyosa yazili olarak anlasmayi isteyin

bi emin olunda ole ise bizde gecelim
Mesaj tarihi:
e abi bunlarda 2mb bağlantı vardı ucuz o ne oldu ?

bu olmuş ;

Mevcut aboneler yeni tarifedeki istedikleri hıza geçiş yapabilirler. Mevcut aboneler tarafından herhangi bir hıza geçiş talebi yapılmaması halinde eski tarifede abone oldukları hıza ait ücretler üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir.
Mesaj tarihi:
@Bonepart

Sitesinde öle bir şey yazmıyor. Hem olsaydı birde o tarifenin kota limitsiz olanından da koymaları onlar açısından avantajlı olurdu.O da yok. Yinede sormakta fayda var.
Mesaj tarihi:
di said:

Bunun sadece adi mi uydu net yoksa internet baglantisinin da uydu ile ilgisi var mi ?

Varsa kotu havalarda tt'den beter olmayacak mi bu ?

kablo tv üzerinden internet. 2003'ten beri kullanıyorum, hatta hiç ttnet adsl kullanmadım, dial-up'tan direk kablonete geçtim, klasik türk altyapısının verdiği geleneksel sinirler haricinde herhangi bir eksiği yok sanırsam adsl'den.
Mesaj tarihi:
uydunet said:

Mevcut herhangi bir Uydunet kampanyasında bulunan taahhütlü müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Eski tarifelerimizden faydalanan taahhütsüz Uydunet aboneleri Uydunet tarife değişikliği ile kampanyadan faydalanır.
beles ktv + uydunet kampanyası ile ilgili boyle yazıo yani bi kampanyadaysanız hali hazırda kullanamıyosunuz degilseniz kullanabiliyosunuz eski kullanıcılar olarak da
Mesaj tarihi:
Mathias said:

Mevcut aboneler yeni tarifedeki istedikleri hıza geçiş yapabilirler. Mevcut aboneler tarafından herhangi bir hıza geçiş talebi yapılmaması halinde eski tarifede abone oldukları hıza ait ücretler üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir.

vay anasını. illa yeni tarifiye geçtiğimizi söylemek gerekiyor demek ki.
Mesaj tarihi:
benim hızım hala düşmediği için ttnet'in üstüne tanımıyorum şu anda ama interneti sınırlı az kullananlar için kablonet çok ucuz olmuş ki yanında kablonet hediyesi de yeni eve çıkan öğrencileri aciyip cezbeder.
  • Yeni Oluştur...