ajmet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Uydunet limitli ve limitsiz tarifelerde yeni düzenlemeler yapmış fiyatlar hakikaten çok şekilli olmuş. uydunet tarifeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 şu -e kadar olayını anlamadım gitti. 4 mbit sınırsız kullanıyorum uydunet'in, 75 lira falandı ücreti galiba unuttum. niye şimdi bunlardan birine geçeyimki fiyatlar yine yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sınırsız 5mbit 69 tl de ondan. ayrıca, sınırsız aboneliklerden birine üye olana ktv üyeliği 2 yıl boyunca ücretsiz. ona geçecem ben. 43 tl veriyordum 29'a inmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ama 5 mbit'e kadar diyor onu anlamıyorum ben. 5 mbit ile "kadar" arasındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hat ustunde teorik hizin hic karsilanamadigi icin musteriler cirkeflik yapmasin diye oyle bi ibare eklemisler. ben bi problem goremiyorum. bende 54 lira 2mbit tarifesindeydim bir iki aydir, bu siralar 4 e alirim diyordum da 70 liraya 5mbit mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 aha ilk defa farkettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 fizban, mevcut aboneler tarife degistirinice bedava ktv hedesinden yararlanabiliyor mu? o konuda kesin bir bilgin var mi? zira ben zaten 54 + 17 seklinde net+tv veriyordum, 2 lira indirimle 5mbit e geciyor gibi olucam. turksat i ve diger isp lerin son zamanlarda neler yaptiklarini dusununce gercek olamayacak kadar iyi geliyor kulaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kampanyada yararlanabiliyor yazmıyor. başvuru sayfasında da yararlanamıyor görünüyorsun. fakat dh'taki topicte biri yararlanabildiğini yazmış. dün aradım ama kimseye ulaşamadım çağrı merkezinde, bu akşam görürüz artık. tv 17 mi ? abi o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 17 degil mi ? =P otomatik odemeye bagladigim icin hicbir faturami bilmiyorum =] bu arada taahhut muhabbeti var http://www.uydunet.net/kablotvbedava.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi 5mb ye kadar olaninda kesin adaletli bilmemne olqayi war 15 gb yi gectin mi hiz 512 ye dusuyodur ona iyi bakin hatta gerekiyosa yazili olarak anlasmayi isteyin bi emin olunda ole ise bizde gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 e abi bunlarda 2mb bağlantı vardı ucuz o ne oldu ? bu olmuş ; Mevcut aboneler yeni tarifedeki istedikleri hıza geçiş yapabilirler. Mevcut aboneler tarafından herhangi bir hıza geçiş talebi yapılmaması halinde eski tarifede abone oldukları hıza ait ücretler üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 @Bonepart Sitesinde öle bir şey yazmıyor. Hem olsaydı birde o tarifenin kota limitsiz olanından da koymaları onlar açısından avantajlı olurdu.O da yok. Yinede sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 @Bonepart hiz dusme olayi yok hangi tarife ise tum ay o hizi kullaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bunun sadece adi mi uydu net yoksa internet baglantisinin da uydu ile ilgisi var mi ? Varsa kotu havalarda tt'den beter olmayacak mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bildigin kablonet. turksat coax uzerinden sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 @kharon, taahhüt çok dert değil. "çıkarsan kaç ay kablo tv kullanmışsan o kadar ücret ödersin" diyor. e zaten ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 di said: Bunun sadece adi mi uydu net yoksa internet baglantisinin da uydu ile ilgisi var mi ? Varsa kotu havalarda tt'den beter olmayacak mi bu ? kablo tv üzerinden internet. 2003'ten beri kullanıyorum, hatta hiç ttnet adsl kullanmadım, dial-up'tan direk kablonete geçtim, klasik türk altyapısının verdiği geleneksel sinirler haricinde herhangi bir eksiği yok sanırsam adsl'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 uydunet said: Mevcut herhangi bir Uydunet kampanyasında bulunan taahhütlü müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar. Eski tarifelerimizden faydalanan taahhütsüz Uydunet aboneleri Uydunet tarife değişikliği ile kampanyadan faydalanır. beles ktv + uydunet kampanyası ile ilgili boyle yazıo yani bi kampanyadaysanız hali hazırda kullanamıyosunuz degilseniz kullanabiliyosunuz eski kullanıcılar olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Valla 80 küsür ödüyordum 4mbit'e, geçtim 69+2YTL de static ip için 71'e düştü hemde 5mbit. Bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mathias said: Mevcut aboneler yeni tarifedeki istedikleri hıza geçiş yapabilirler. Mevcut aboneler tarafından herhangi bir hıza geçiş talebi yapılmaması halinde eski tarifede abone oldukları hıza ait ücretler üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. vay anasını. illa yeni tarifiye geçtiğimizi söylemek gerekiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 TTNet ile karsilastirma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 benim hızım hala düşmediği için ttnet'in üstüne tanımıyorum şu anda ama interneti sınırlı az kullananlar için kablonet çok ucuz olmuş ki yanında kablonet hediyesi de yeni eve çıkan öğrencileri aciyip cezbeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vdsl2 ler ne kadar ekonomik aslında. 15gb limiti falan varmıdır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ne hediyesi varmış kablonetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vdsl2'lerde limit yok ancak şehirin içinde olmanız lazım: taksim, şişli, gayrettepe vs. her yerde yok, var diyolarsa da 16mbit alamayabiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar