mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hermesus said: ... Gerci şu snn deki Dönem gibi ortam olsa..Hl ler falan Demi güzel günlerdi.Vasmussen flan aynı kişiler toplansa..Cok zorda ne bilem bir oyunda herhangi bir oyunda toplanılsa güzel olurdu..ütopiksel bir yaklaşım oldu... ah nerde o zamanlar :) hepimizi mmo müptelası yapan dönem
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olmaz öyle birşey artık, o zaman tek oyun vardı ve herkes bir hevesle girmişti ona. mmo'dan bıkan çok, mmo seçerken de zevkler ve beklentiler değişti. uo bugün yenilense gelse ben aynı sistemle gidip oynamam yani. oynamayı isteyecek çok kişi de muhtemelen kaldıramaz bırakır, bugün daha kolay oyunları bırakıyorlar.
paganwarrior Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yahu nerden baksanız 10 senelik mevzudur,Horselords ların kurulması ultimada :D hatirlayan olduguna da ayrıca şaştım
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 snn'nin eskilerinin çoğu pepelekçiydi zaten :)
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yeni başlıcaklar veya şu an düşük levelda olanlar var mı?
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 DNR dan bugün aldım cd yi.Fiyatı 30 milyon.Goblin Shaman ve Black Orc açıyoruz pazartesi günü Karak Norn da. Goblin shaman çok hoşuma gitti umarım ileride ezilmez :) her classtan lvl 10 a kadar kastık yanlız.Anladık ki tank healersız bi cacık olacağı yok :) Goblin Shaman konusunda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Bir kaç kişiye sordum çok iyi class,deli gibi damage vuruyor vs dediler ama güvenemedim :P
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 shaman güzeldir dmg olarakta iyi healer olarakta diğer healerlara göre çok daha eğlencelidir.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bo değilde, chosen açın isterseniz. Op bir sınıf varken, daha eziğini açmaya gerek yok sanırım?
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 shammy oynaması mükemmel zevkli eglenceli bir karakterdir gerek dps olsn gerek healer olsun guzel bufflari olan deli dolu yeşil kücük pisliktir :D tavsiye ederim t1 t2 t3 de bütün klassları kesiyordum ben hele moral1 yokmu 150 150 damage vuruop her sani adam yürüdügünde ve tekrarlanıyor imba:D yanlız oyunu ayın 7 sinden sonra kasmaya baslayın cünkü haziran 29da server transferi oldu ayın 7 sinde yapımcı firma el degiştiriyor haberiniz olsun hersey 29.daki haline döncek bilginize :D
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 guzel acıklamaların oldugu bi baslık olmus hem up lansın hem de ben de bir iki soru sorayım... wow da bayınca bunun trial ine baktım fena da degilmis die full client e gecis yapıyorum su an ancak en onemli sorun tek basıma baslıyorum bu yuzden server konusu cok onemli lvl 10 a kadar epeyce bir class denedim chaos tarafında daha mutluyum sanki (dwarflar da fena degil ama yanında savastıgın adam elf olunca insanın hevesi kacıyo :) chaos tarafında olup da yardımsever turklerin oldugu server hangisidir ?-40 lvl da gavurlarla omuzomuza savasmak eglenceli olmaz- diger sorun da class konusunda olur ama server secip insanlarla tanısmadan o mevzuya girmemek daha ii olur sanırım ... BlindArcher said: Bo değilde, chosen açın isterseniz. Op bir sınıf varken, daha eziğini açmaya gerek yok sanırım? chosen denedim de bi addon bi macro bisi lazım sanırım o auradance icin sadece onlara tıklarsan karsındakine ne vurucaksın :P
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 istediğin tuşa atıyosun o addonu mesela ben 1 e koymustum ravage spam yaparken paso aura deiştiriyodu yani ayriyetten bişeye basmana gerek yok.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Yani oyunla ilgili sorulacak ahım şahım birşey yok. Karakteri kasarken, pvp sırasında herşey öğreniliyor. Onun dışında buradada sorarsın herşeyi. Oyun içinde zaten herkez yardımcı olur. Order / dest tarafına karar verince yeniden yazarsın, nick bırakanlar olur. Chosen olayıda yanında dok arkadaş varsa iyi olur. Tek başına başlayıpda chosen açarsan, t4 e geldiğinde, senin gibi çok fazla kişi olduğunu görürsün :P. Hani karakter iyi hoş geç ölüyor eyvallahta. Eskiden köşe başlarında we (rogue) görürdüm şimdi chosen lar mesken tutmuş oraları :). Oyundaki her karakter zevkli aslında. İngilizce sorunun yoksa her karakter ile eğlenirsin. Yinede, op sınıflar ile oynamalısın kesinlikle. Mythic de class balance de birşey yok. Şunları kendine cevapladıktan sonra sınıf seçimini yap bence. İngilizce problemi var mı Hangi server (azgal - norn) Hangi taraf (order - dest) Ne oynamak istiyorsun (Tank, Melee Dps, Range Dps, Healer) sonrası kolay zaten :P.
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BlindArcher said: İngilizce problemi var mı Hangi server (azgal - norn) Hangi taraf (order - dest) Ne oynamak istiyorsun (Tank, Melee Dps, Range Dps, Healer) sonrası kolay zaten :P. ingilizce karnımı doyuracak kadar var server icin yardım bekliyorum dest range dps healer olabilir (shaman uygun gibi duruyo simidlik ama hadi bakalım) ama asıl sorun hala su tek basıma oynamak zorunda kalmamak icin (ve turklerle oynaması daha zevkli oldugu icin) bizden birilerinin oldugu bi yer lazım (her yerde turk var da yardımseveri lazım bana : )
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Herkez yardım severdir bu oyunda ya. Öyle şımarık adama pek denk gelmezsin. Hani aşırı soru soran birisi değilsen, benide friend listene ekleyebilirsin (Bir yandan diğer 2 arkadaşa oyunu anlatıyor olacağımdan, dışardan gelen fazla soruyla baş edemeyebilirim. Nedeni bu yani aşırı soru derken yanlış anlama) Bir arkadaşım oyuna başladı ve oyunu eğlenerek öğrensin diyede pl çekmedim. Yanına bir karakter açtıp 20-24 arası takılıyoruz. Kullandığım nick Optum. Bunlar dışındada şu karakterler ile gündüzleri girip, akşam için pot, talisman vs hazırladığım oluyor Blindarcher ve Nokta. Bence en temizi, yeni başladım felan diyen arkadaşlara pm at bi görüş. Oyun saatleriniz uyuyorsa onların yanına bir karakter açıp takıl. Neden böyle arkadaş eksikliği hissetiğine gelince, oyunda x2 kat xp veren bir yer var. Bu xp yide, 36 level adama verir gibi verdiğinden, herkez arkadaşını veya alt karakterini oraya çekiyor, 4 günde 40 yapıyor. Bu yüzden düşük tierlerde pvp ile kasmaya çalışan pek türk bulamayabilirsin. Ancak senin gibi yeni başlayanlardan hoş bir grup çıkartırsın buda eğlenceli olur. Diğer türlü adam bulsan bile, guildleri main karakterleri ile çağırabileceklerinden, alt karakterleriyle oyun saatleri dengesiz olur.
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hangi serverda ve hangi taraftasın ? *bu arada blindarcher benim en eski uo nicklerimdendir :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bu nick, wow da bir arkadaşımın hesabında bir arkadaşı tarafından açtığı hunter karakterden kalma. Hani nick kalmadığından yazdım :P. Şimdi gelipte bana ismim onur ve ben oyum dersen gülerim :P. Biraz fazla karakter açıp denediğimden tüm nickleri tüketmiş gözü olmayan bir okçu açıp, nick i kullanmıştım. Ben, Karak Norn da Dest tarafında oynuyorum. Oyuna başlayan tanıştığın/tanışacağın arkadaşın olursa, level 40 guilde invite atabilirm. Sohbet edebileceğiniz ortam olur. Guild imkanlarındanda istediğiniz gibi yararlanırsınız. Alt karakterler guildde zaten. Pve yapacağınız zaman, bayrak felan kullanırsınız daha rahat edersiniz. 20 ye kadar %45 hızlı koşabilirsiniz fealn gibi.. Edit: Lan, sleeper onur diye birşey hatırladım :P. 10ur hatta :D. Edit 2 : eğer oysan daha bomba birşey söyleyeceğim :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 :p. hasan onayladı o olduğunu yazdıktan sonra :p. Oyuna başlayanların isimleride "Hasan ile gökhan" (bomba dediğimde bu yani. Birbirinizden habersiz, aynı anda oyuna başlıyorsunuz :P ) Neyse karakterini açınca pm atarsın oyundan. Nokta dayım şuan 2sc yapıp çıkacam.
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 gg :P ben daha patch indiriyorum formattan sora guc ayarlarını degistirmemisim gece bıraktıgım patch 30 dk sora hdd kapanınca yalan olmus :P girince bulurum seni
Absurt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Enver bırak bu işleri tovlda gevur squiqlerle boss kesiyoruz yoksun diye :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Squigden adammı olur ya :D. Chosen açtım, arkadaşların yanına. 36 olduk bile. Staggera doyuracam order ı :P
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 squig güzel class valla hele son patchte daha ii olcak gibi ptste dene bence
Öne çıkan mesajlar