Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Oyun Yeni Şans :)


Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 3-5 kişi birdaha dönmemek üzere wowu ve blizzard'ın diğer bütün oyunlarını bıraktık.Warhammeronline a bir şans vermek istiyoruz.Forumda araştırma yaptım fakat birkaç sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle mlee dps yada caster dps oynamak konusunda kararsız kaldık.Swordmaster-BW-sorceress-witch hunter-chosen classlarının pvpdeki yerini bana söylerseniz sevinirim.Her mmo da illaki bazı classlar OP oluyor.Wow da çok sıkıntı çektik.Bari bu oyunda classımız ezilmesin :) Biliyorum rvrler toplu savaşlar daha fazla fakat yinede classımın 1v1 dede güçlü olmasını istiyorum.Adam kesebilmek için illa yanımda birilerinin durmasına ihtiyaç duymamalıyım.

ikinci olarak end game nasıl onu sormak istiyorum.Yani Daocta realm rank atlayıp ona göre güçleniyorduk.Bu yüzden sürekli savaşmak inanılmaz zevk veriyordu.Warhammer'da itemlandıktan sonra oyun sıkıyormu?

En önemli sorum;Blizzard bizi wow ile pvpden soğuttuğu için, yeni başlayacağımız oyunda 15 yaşındaki isveç veletlerinin kahırını çekmeden pvp yapmak istiyoruz.Arena da partner bulma dertleri vs anlatmak istediğim.Warhammerda tek başınıza pvp yapabiliyormusunuz yoksa illa birine bağlımısınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birine değil direk olarak bir gruba bağlı olmanız gerekiyor, çünkü pvpden çok rvr vardı war'da, eğer bıraktığımdan beri ortalık alt üst olmadıysa hala da öyledir

ama benim tanıştığım oyuncular genelde aklı başında tiplerdi, bence çekinmeyin bi şans verin derim

tabi patch çekebilirseniz :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp deilde zerg vs zerg dönüyo genelde nornda

bw-sorceress single targettada aoe dede iyidir aranan karakterlerdir.sm pek tavsiye etmiyorlar dandik diyorlar ben oynamadım bilmiyorum.chosenada en iyi pvp tankı diyorlar grup buffer.wh ta rogue gibi işte wb de pek tercih edilmiyolar ama small scalede iyi iş yapıyolar.end game sıkıyomu dersen evet sıkıyo bi süre sonra tabi bu benim fikrim eglenenlerde vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wb 24 kişiden oluşur.4 partynin birleşimidir.Bw-Sorc Wb'nin en etkili classlardır.Swordmaster'ın dpsi iyidir ama wblerde pek tercih edilmezler.Aynı şekilde Witch hunterlar da wblere alınmazlar ama soloda iyidirler.Chosen Op classlardan biridir.Özellikle 1vs1lerde.Genellikle solo oynamayı seven biri olarak, istediğinizde tek başınıza da oynayabileceğiniz bir oyun warhammer .Tek başınıza oynarken bir anda karşısınıza 100lerce kişi de çıkabilir tabi:)Rvr haricinde Senaryo denilen arena tarzı yerler var.Party olarak ya da tek başınıza katılabiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Itemlar bittikten sonra oyun sıkıyor. Content eksiği var. Ama o itemların bitmesi zaten uzun süren birşey, yeni başlayan biri için dert değil.

Tek başına pvp bulursun da oyun 1v1 oyunu değil onu bilin yani. Guildsiz bir yere varılamaz. Duel yapılan yerler var, 1v1 için roam edilen yerler var ama bu demek değil ki warband seni yakalarsa üzerinden geçmeyecek.

bw/sorc en OP class. Bombing group deniyor, yanlarında chosen/kotbs wp/dok oluyor. aoeci + debuffer tank + healer.

Zealot ve Magus bir sonraki patch bufflanacak dediler. Gerçi gayet eminim Zealot mechanic OP olacağı için o şekilde live olamayacak, Magus için de pek bir fikirleri yok o yüzden o yama sittin sene gelemeyecek.

Zealot dps oynayınca şu an bile çok güçlü zaten. İyi oynayan oyuncu herşeyle iş yapar, bu kaideye göre Magus ile iş yapan epey az sayıda. Blackguard çok iyi class ama değeri bilinmiyor. Sorc / BW ne kadar güçlüyse oynaması da o kadar bayık. wow mage'in üzerine hiiiç gitmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wb içerisinde bw de slayer da tek tuş spam fazla birşey farketmiyor bence.Bw de soloda başarılı.Arsanistin videolarını izle:)
Barathrum said:

sorc/bw bayıksa ne açıcaz abi şöyle pvpde OP olup hemde bir anda dünya damage vuran :)

Tank ftw.Bu oyunda iyi gear tankla bir çok dpsi geçersi:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Chosen arkadaşımda sorcerer açıcak sanırım.Chosen ın setine bittim abi.PvP dede OP diyorsunuz daha ne istiyim :D zırh görüntüsü en güzel chosen geldi gözüme ya.Class birazda göze hitap etmeli bence :)

Şimdi esas önemli kısım hangi serverı tavsiye edersiniz onu sormayı unuttum.Bol aksiyonlu ve mümkünse pati tayfasının oynadığı bir server olsun hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BW solo olarak iyi değil. Videoya aldanmayın ki zaten orada da healbot ile geziyor. Uzaktan saydırıyorsun işte, adam yanına gelirse bittin. vs. healer desen onlar da detaunt, los ve range trickleriyle canına okur. Nukeledin nukeledin, nukeleyemedin bittin tipi bir oynanış var. Sorun o videoyu çeken vatandaşa, duellerde kaybedeceğini anlayınca ata binip kaçmıyor mu :P

Slayer warbandde yine shatter limbs + flurryden ibaret olsa da soloda rune of absorption veya deathblow buildinde spellbreaker, devastate falan var yani. Daha az monoton. Zaten AM gibi en fazla ability kullandığın DPS bile warbandde lance spame dönüyor. warband sux.

Şu oyunda en OP şey bombing ise, ikincisi de defensive moraledir. DoK oynayacak üçüncü bir arkadaş varsa sırtınız yere gelmez.

Gelecek yamada iki tarafta da karakter açılabilecek. Muhtemelen norn ile azgal birleşir. Harir'in dediği gibi Norn'da guildler daha kuvvetli. Tabii bunlar Mythic'in verdiği sözleri tutması halinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün trial indirip Chosen ve Sorcerer açtık.Oyunun oynanabilirliği çok hoşuma gitti.Aoc faciasından sonra süper geldi.Grup olarak quest yapıp chestin açılması çok iyi düşünülmüş.Mekanlar güzel atmosfer iyi.Çevrendekilerin ne spell attığını görebiliyorsun wowdaki gibi.Aradığımız bir özellikti...

Chosen ı sevdim fakat sorcerer moblara tek atarken ben two hand swordla biraz uğraşıyorum :) ileride pvp de böylemi olacak yoksa Chosen baya sağlam vuruyormu düşünmekteyim :P Umarım ayağına snare yiyip ölmeyi bekleyen bir class değildir Chosen.

Ayrıca trial serverları 3 tane north america.Orjinal oyunu bulmaya çalışıyoruz hemen söylediğiniz serverda başlayacağız.Umarım Türk guildi bulabiliriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorc dps ,Chosen tank tabi ki Sorc tek atıcak:)Ama Chosen'ın dpsi tanka göre zaten fazla.Yani şu ana kadar chosen açıp da bunun dps az diyeni görmedim.Tabi sonuçta bir tank classı olduğunu unutmayalım.Türk guildi konusunda herhangi bir guild olduğunu sanmıyorum ama çeşitli yabancı guildlerde türkler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Trial serverı diye birşey yok. Trial account diye birşey var. İstediğin serverda oynayabiliyorsun. Siz yanlışlıkla US client indirmişsiniz.



HAHAHAHA Epic Fail.Biz de diyoruz ki ''lvl 10 yapıcaz bu karakterler orjin servera nasıl geçicek''.Ozaman 0 dan yeni karakterler açıcaz.Choppa da hoşuma gitti,baya damage vuruyor sanki.Chosen-Marauder ve Choppa arasında kararsız kaldım.Hangisinde daha çok cc braker var bana anlatırmısınız.Wowdaki warrior durumlarını yaşamak istemiyorum.Arkasında dispeller olmadan nasıl cc yiyor biliyorsunuz :)

Noobluk güzel şey yaw :) oyunda target to targeti ve vurduğum damagein nasıl ''Critical hit'' yazısı yerine sadece damage i göstereceğini bulamadık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CC breaker Chosen > Choppa > Marauder şeklinde. Choppa'ın ekstra olarak mobility avantajı var.

Target to target ne bilmiyorum. Target of target ise WAR'da yok.

Damage gösterimini WSCT, tortall combat gibi addonlar ile değiştirebilirsin.



arcane said:
Zealot dps oynayınca şu an bile çok güçlü zaten

Demiştim, Mythic hemfikirmiş, DPS'i, spesifik olarak corp debuffingi ve harbingerı nerfleme hazırlığı içerisinde. Ayrıca conversion sadece 2:1 oranında olacağını için DPS output komik olacak, healing idare eder. Bu durumda insan DPS spec ile hybrid oynamak muhteşem birşey diye düşünüyor ama aslında öyle değil çünkü stance switch 30 saniye cooldowna sahip olacağı için güvenilir bir healing mümkün değil. Öte yandan bu herhangi bir şekilde live olursa bu mirrordan duel almak pek mümkün olmayacak ve vulture lord'da bu classlar vazgeçilmez olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler.Sayenizde baya bir bilgi edindim War hakkında.Chosen akar diyeyim ozaman.

Söylemek istediğim Target of targetti Arcane.Ya biraz kötü olmuş onun olmaması.Benim targetimin kimi hedefleyip saldırdığını görmek isterdim açıkçası.Chosen'la moba dalıyorum critical strike yazıyor kocaman fakat ne damage vurduğumu göremiyorum.Yanda sadece -80 falan bişiler yazıyor :) o büyük CRİTİCAL STRİKE yazısı yerine damage i büyük gösterse süper olur.Onun içinde dediğin addonu kullanıcaz sanırım.

Cuma cd yi alayım eğer aktif oynayan varsa nicklerinizi alırım.Umarım Dest oynayan vardır patiden tavsiye ettiğiniz serverda :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...