Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antivirüs

yav

Öne çıkan mesajlar

RaidenXelRu said:

vipre çünkü hepsini denedim en başarılısı bu

bu sene 4update ile cpu'yu %100e çakıvermesi kötüydü.

ama gerçekten ötekilerin çoğundan iyidir..

şimdi KAV kullanıyorum.. yılbaşında beleşe yakaladım diye

avp ota boka atlıyor fazla resimli sitelerde (engadget, fffound falan) o aralarda pause'luyorum protectionı..

onu beklersem o-hoooooo...

koruması iyi ama genel kullanım olarak ortalama bi AV bence. para ile satın alınmaz.

vipre alınır..
Sosyal ağlarda paylaş

antivirüs programı kullanmıyorum.
takılıyorum öle. diski 2 ye ayırdım c ve d diye. c de sistem var. en başta format atmıştım herşeyi kurdum tam hazır bi şekilde sonra paragon disk manager ile sistem geri yükleme noktası oluşturdum. baktım pc yavaşlıyo mu ya da virüs girdiğini mi düşünüyorum hemen çakıyorum geri yüklemeyi. hem zaman kazanıyorum hem daha temiz. hemen bayinizden isteyin
Sosyal ağlarda paylaş

avira kullanıyorum ama geçen gün norton aldım %50 indirim + 3 makinaya kadar destekliyordu deneyleim dedim 4. sürümmüş daha hızlıymış deneyip göreceğiz..

sene 2000 o zamanlar nortoın vardı en kralı nortondu o yüzden notrtonun her zaman ikinci bir şansı vardır

orçuna karşı çözümümüz yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi diye birsey yok zaten. Isini hakkiyla yapanlari var sadece. Fiyati uygun olan birini sececeksin iste.

Ben bitdefender kullaniyorum senelerdir. 40 dolara 3 makina lisansini aliyorum senelik olarak. Korudugu bilginin yaninda 40 dolar para bile degil.

Aynisini yap sen de. Bak hangileri testlerde one cikmis, sonra sec icinden birini.
Sosyal ağlarda paylaş

Avira kullanıyorum. Ücretsiz versiyonunu. Hemde, kendimi bildim bileli. Daha bugüne kadar 1 kez bile, virüs ile alakalı bilgisayarıma format atmadım. Herkezin girdiği sitelere bende giriyorum :D. Hemide böyle resimlere tıklayıp, 50 tane site dolaştıran ve sürekli reklam siteleri gezdiren yerler olduğu bile oluyor.
Sıkıştırılmış dosyalardan, ilginç exe dosyalarına kadar bir çok şeyi çalıştırdım.

Ya ben şanslıyım, yada program işe yarıyor :P. Ha zaman zaman, firewall kullandığımda oluyordu bu programın yanına. Çünkü, bazı programlarım inatla, internete bağlanıp, "ayıp ediyormuşsun sen" diyip, programı kapatacağını söylüyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de haziran 09'dan beri işte ücretsiz şeylerle geçiniyodum ama son 3-5 aydır onlardan da yok

vista kullanınca antivirüs kullanarak virüslerden korunmak istemedim sdf bilgisayar fenalaşınca format atar win7'ye geçerim dedim

ve o vakte geldim
o yüzden de topici açtım

şimdi konuda yazılanlara göre bi tanesini indircem yarın gece de format atarım inş..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...