yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 vipre çünkü hepsini denedim en başarılısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Eset 4.0 ama değiştirmeyi düşünüyorum. İşe yaramıyormuş gibi bir hisse kapılmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 RaidenXelRu said: vipre çünkü hepsini denedim en başarılısı bu bu sene 4update ile cpu'yu %100e çakıvermesi kötüydü. ama gerçekten ötekilerin çoğundan iyidir.. şimdi KAV kullanıyorum.. yılbaşında beleşe yakaladım diye avp ota boka atlıyor fazla resimli sitelerde (engadget, fffound falan) o aralarda pause'luyorum protectionı.. onu beklersem o-hoooooo... koruması iyi ama genel kullanım olarak ortalama bi AV bence. para ile satın alınmaz. vipre alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Avira Free + Comodo Firewall kullanıyorum. 2 senedir format atmadım makinaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 microsoft security essentials + windows firewall. kaspersky vardi format atmadan önce de, onu sevemedim, alisamadim. bi de bu daha az kasiyo. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 virüsler benim için antiorçun kullanıyorlar. sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 3 satır kod seni durdururmu cons! yürü be yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 eyw kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 son zamanlarda norton iyi gibi yaw, hizli yani deneyin derim 60 gunluk fln deneme veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 antivirüs programı kullanmıyorum. takılıyorum öle. diski 2 ye ayırdım c ve d diye. c de sistem var. en başta format atmıştım herşeyi kurdum tam hazır bi şekilde sonra paragon disk manager ile sistem geri yükleme noktası oluşturdum. baktım pc yavaşlıyo mu ya da virüs girdiğini mi düşünüyorum hemen çakıyorum geri yüklemeyi. hem zaman kazanıyorum hem daha temiz. hemen bayinizden isteyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 avira kullanıyorum ama geçen gün norton aldım %50 indirim + 3 makinaya kadar destekliyordu deneyleim dedim 4. sürümmüş daha hızlıymış deneyip göreceğiz.. sene 2000 o zamanlar nortoın vardı en kralı nortondu o yüzden notrtonun her zaman ikinci bir şansı vardır orçuna karşı çözümümüz yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 var abi kilitliceksin modemini al sana çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi adam modemi kitlesek "açılınben doktorum/bürokratım" diye trolleye trolleye gleiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Av-comparatives sitesinde Antivirüslerle ilgili sürekli testler yapılıp sonuçları yayınlanıyor. Buradan sonuçlara , başarım oranlarına bakılarakta bir fikir edinilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Symantech Nortonu tek geçerim her turlu viruz aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 En iyisi diye birsey yok zaten. Isini hakkiyla yapanlari var sadece. Fiyati uygun olan birini sececeksin iste. Ben bitdefender kullaniyorum senelerdir. 40 dolara 3 makina lisansini aliyorum senelik olarak. Korudugu bilginin yaninda 40 dolar para bile degil. Aynisini yap sen de. Bak hangileri testlerde one cikmis, sonra sec icinden birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Norton 360 (tu) bu arada evet parasını verdikten sonra hepsi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BEN FORMAT ATIYORUM denmemiş henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Format yararlı birşey değilde ondandır. Bilinçli kullanıcı burdaki patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Kis 2010. Veriyorum parasını hersene, mutluyum huzuruluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kaspersky PURE çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Avira kullanıyorum. Ücretsiz versiyonunu. Hemde, kendimi bildim bileli. Daha bugüne kadar 1 kez bile, virüs ile alakalı bilgisayarıma format atmadım. Herkezin girdiği sitelere bende giriyorum :D. Hemide böyle resimlere tıklayıp, 50 tane site dolaştıran ve sürekli reklam siteleri gezdiren yerler olduğu bile oluyor. Sıkıştırılmış dosyalardan, ilginç exe dosyalarına kadar bir çok şeyi çalıştırdım. Ya ben şanslıyım, yada program işe yarıyor :P. Ha zaman zaman, firewall kullandığımda oluyordu bu programın yanına. Çünkü, bazı programlarım inatla, internete bağlanıp, "ayıp ediyormuşsun sen" diyip, programı kapatacağını söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 virüs programı falan yok bende, c de sadece windows kurulu, c'ye deep freeze kurdum, d'deki herşeyi ghostla cd ye image olarak attım, bilgisayar yavaşlamaya başlayınca bi ghost, 10 dakkaya mis gibi geri geliyo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ben de haziran 09'dan beri işte ücretsiz şeylerle geçiniyodum ama son 3-5 aydır onlardan da yok vista kullanınca antivirüs kullanarak virüslerden korunmak istemedim sdf bilgisayar fenalaşınca format atar win7'ye geçerim dedim ve o vakte geldim o yüzden de topici açtım şimdi konuda yazılanlara göre bi tanesini indircem yarın gece de format atarım inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar