Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 valla acılmıyo.. sp3 cekicem cekemiyorum böyle kitlendim kaldım varmı bu sorunu yasıyan baska kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bende açılıo valla. Hatta böle sarımtrak iğrenç bi theme ile açıldı kapattım hemen. Alışık değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ie ile ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bazi donanim kombinasyonlarinda ADSL ile wireless ustunden baglaniyorsan ve baglanti tipin santralin ile uymuyorsa birbiri ile alakasiz siteleri acmakta sorun yasayabiliyorsun. DNS gibi sorunlardan degilse kablo ile deneyebilirsin. Kablo ile sorunun cozuluyorsa ADSL ayarlarindaki baglanti tipini degistirmen sorununu temelli olarak cozebilir. Saka gibi gorunse de yasadim bu sorunu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ie le denedim, dns li dnssiz denedim, kablodan kastın ne anlamadım. bağlantı tipinden kastın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Modem ile bilgisayar arasında ethernet kablosumu var ? yoksa Wireless(Kablosuz) mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 wireless bebeler icin, cat9 kablo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Cuce said: wireless bebeler icin, cat9 kablo var lol cookie temizlesene diycem de alakasız kaçacak. ktunnel.com üzerinden bağlanmayı denesene oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 proxyle bağlanabiliyorum ama o zamanda dl edemiyorum dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Kablodan kastim cat kablo, protokolden kastim da modem ayarlarinda bulunan PPPoE/PPPoA kismi. Lakin sadece wireless ile yasadigim bir sorundu bu benim. Seni enteres etmiyor su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alla alla cözemedim bi türlü, tesekkürler yardımlar icin. win7'e gecme zamanı gelmis demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tracert microsoft.com ile konsoldan trace edip nerede takildigina baktin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Cuce said: wireless bebeler icin, cat9 kablo var Lol, onun içinmi ben WoW da Ethernet ile 200 alırken Wireless ile 90 ping alıyorum :P Modem aynı ve bilgisayarın dibinde. Onboard ethernet bağlantıları oyunlarda randıman vermio. Çipine göre değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kablon kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 coookk uzun zaman once windows xp varken bendede aynı sorun vardı.Sadece microsoft.com a giremiyordum.Hatırladıgım kadarıyla virüs/trojan/spy gibi bişey windowsdun host dosyasınımı editlemişti oyle bişey olmustu,hatta tüm virüsleri silmeme ragmen yinede acamıyordum microsoft.com u. o Günden sonra vista ve windows 7 kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bende coook uzun zamnıdr giremiyorum ama, zaten girmediğim için pekte gıy gıy. win7 kurdum simdi gittima aldıum geldim,cok garip hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alısırsın cuce. zevkli geliyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 up tusunu bulamaıdm windows explorerda acı cekiyorum acıkcası su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 winxp'den vista kullanmadan 7'ye geçtiysen öyle olmuştur. backspace'e bas up tuşu yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 backspace tamam o xpdede vardı zaten ama, tus yok yahu.. ie 7 le geziyosun directorylerde. kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bende xp den direk 7 ye geçmiş bulunmaktayım. başta bilgisayar kullanmayı bilmiyomuşum gibi gelsede şimdi çok kullanışlı olduğunu farkettim daha 2. haftam ve gayet tatmin edici. gayet akıcı hızlı. sadece açılırken daha yavaş açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 windows 7 manager programını tavsiye ederim. Baya bir adam ediyor vindovs 7 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar