Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft.com'a baglanamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazi donanim kombinasyonlarinda ADSL ile wireless ustunden baglaniyorsan ve baglanti tipin santralin ile uymuyorsa birbiri ile alakasiz siteleri acmakta sorun yasayabiliyorsun.

DNS gibi sorunlardan degilse kablo ile deneyebilirsin. Kablo ile sorunun cozuluyorsa ADSL ayarlarindaki baglanti tipini degistirmen sorununu temelli olarak cozebilir.

Saka gibi gorunse de yasadim bu sorunu, evet.
Mesaj tarihi:
Kablodan kastim cat kablo, protokolden kastim da modem ayarlarinda bulunan PPPoE/PPPoA kismi. Lakin sadece wireless ile yasadigim bir sorundu bu benim. Seni enteres etmiyor su durumda.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

wireless bebeler icin, cat9 kablo var

Lol, onun içinmi ben WoW da Ethernet ile 200 alırken Wireless ile 90 ping alıyorum :P Modem aynı ve bilgisayarın dibinde.

Onboard ethernet bağlantıları oyunlarda randıman vermio. Çipine göre değişir tabi.
Mesaj tarihi:
coookk uzun zaman once windows xp varken bendede aynı sorun vardı.Sadece microsoft.com a giremiyordum.Hatırladıgım kadarıyla virüs/trojan/spy gibi bişey windowsdun host dosyasınımı editlemişti oyle bişey olmustu,hatta tüm virüsleri silmeme ragmen yinede acamıyordum microsoft.com u.
o Günden sonra vista ve windows 7 kullandım.
Mesaj tarihi:
bende coook uzun zamnıdr giremiyorum ama, zaten girmediğim için pekte gıy gıy.

win7 kurdum simdi gittima aldıum geldim,cok garip hissediyorum
Mesaj tarihi:
bende xp den direk 7 ye geçmiş bulunmaktayım. başta bilgisayar kullanmayı bilmiyomuşum gibi gelsede şimdi çok kullanışlı olduğunu farkettim daha 2. haftam
ve gayet tatmin edici.
gayet akıcı hızlı. sadece açılırken daha yavaş açılıyor.
  • Yeni Oluştur...