EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce satın aldığım çok az kullanılmış psp'mi satıyorum. Cihaz tamamen temiz ve sorunsuzdur. PSP Slim 2004 Siyah Versiyonu 5.00 (custom değil). Kutusu var. 2 tane kitapçığı var. Orijinal şarj kablosu var. Orijinal usb kablosu var. 4GB Sony Memory Stick Pro Duo var. Basit ama kullanışlı bir kılıfı var. Fiyat 250 TL'dir. Bu konudan veya özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Basit ama kullanışlıyı biraz açar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Kayıt Tarihi: 02/06/2010 19:34 troll istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Nick : EsHqUiYa gtfo Sen okumayı sökerken burda yazıyodum ben cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 o zaman yeni hesap açıp delikanlı ayağına takılmana gerek yok. Git başka yerde yap ukalalıklarını. Konu günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BalikEkmek3Lira said: Basit ama kullanışlıyı biraz açar mısın Bunda birşey yok ki? Oyun koymak için yeri var mı? Kumaş mı? Deri mi? Plastik mi? Hiçbir şey söylememişsin, dayılanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 oyun koymak için yer olsa o şey kılıf değil çanta olur. basit dediğim şeyin de deri çıkma ihtimali yok zaten. mesaj yazmış olayım diye mesaj yazılmasın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Benim minik Nintendo DS kılıfında iki oyun kartuşluk yer var kapağının içinde. Niye olmasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 olabilir ama pspde zaten kartuş koymak gibi bir olay yok. kılıfın ek özellikleri olsaydı başlıkta açıklardım. ilgilenilmediği halde soru sorulması olayı çok ciddiyetsiz geliyo o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Satıcı burda "almayanı dövüyolar" taktiği ile satış yaptığını belirtmiş. Birazdan dövebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hmm peki. boşçular forumunda vakit öldürüyoruz ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ürünün modeli, durumu, aparatları, hatta firmware versiyonuna kadar yazılan ilanda "hepsini boşver de kılıf nasıl kılıf şimdi" diye amaçsızlığı tartışılmaz bir soru sorulursa, bunu soran da 100 küsür postunun tamamı millete sataşmaktan ibaret ergen feykin biriyse, insan doğal olarak sinirlenir. Bu gözle de bakın biraz bence. Gerçekten ilgilenen adamın en son bakacağı şey kılıftır zaten, keçi derisinden el dokumasıyla imal edilmiş altın yaldızlı kılıf mı olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İlan açmayı öğrensin sonra gelsin bilağder. Bende arabamı satıyorum KM : iyi durumda Araba Durumu : kullanışlı az yakıyor motoru ortalama büyüklükte modelide güzel Yazıyım nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BalikEkmek3Lira Yörünge Dışı takılmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar