Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkari'de saldırı: 8 şehit 14 yaralı

vuvuzela

Öne çıkan mesajlar

3 aylık askeri Hakkari'de en uç karakola koyan zihniyette burda suçludur bence. Adam çatışma çıktığında silaha kurşun koyamaz o heyecan ile. Bu kadar anlamsız bir askeri düzen de olamaz. 2 3 aylık asker adamı koy sınıra, ondan sonra güvenlik bekle. En baştan yanlış bu durum en baştan...
Sosyal ağlarda paylaş

Şehit olan, dağdaki karakola 250 PKK militanıyla savaşması için gönderilmiş mehmetçikten biri:

http://img37.imageshack.us/img37/4715/yelken.png

Takdir sizin.

Dağ başında, her yönden saldırıya açık, -5 saatte- ulaşımı olmayan bir yere gecekondu misali karakolu kur

İçine 19-23 yaşlarında, 15 günlük asker çocukları doldur.

250 PKK'lı 100 kilo ağırlığındaki uçaksavarları -gizlice- taşısın katırlarla günlerce,

Kardeşlerimiz şehit olsunlar,

Bir daha aynı şekilde şehit olsunlar,

Bir daha aynı şekilde şehit olsunlar,

ve bunu sorgulamayalım?
Sosyal ağlarda paylaş

Hala neden doguya acemi asker gonderilir aklim almiyor ya, yeminle almiyor yani.

Muz cumhuriyetiyiz anasini satayim, kocaman ulkeyiz 5000 capulcunun kamplarini bulup yokedemiyoruz. Yabanci hicbir ajansa terorist bile dedirtemiyoruz PKKlilara, rebel diyorlar. Orgutun baskani elimizde, adam hala hapisten orgut yonetiyor, idam edemiyoruz. Anasini satayim Kandil'e cikip yerle bir nasil edemiyor bu ulke biz nasil aciz bir ulkeyiz ya.

BDP li bir serefsiz cikmis bos testi dolu testi zart zurt konusmus bi de Hurriyet'e bakin. Ya bu adam nasil hala disarida gezebiliyor? PKK nedir o bile belli degil, amacini bile aciklayamayan bir orgut. Once marxistti, sonra kurt devleti oldu, sonra kurt haklari oldu, simdi ne oldugu belli degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aslında bu adam nasıl dışardasından tut ağır askeri operasyonlara kadar denedik ama maalesef BDP'li herifin dediği gibi bir sonuç elde edlimiyor hapse atmakla vs. çünkü arkasında beslendiği sosyal sorunlar var. Yoksa ayda 100 PKK'lı ölüyor sanırım bahar ve yaz aylarında ama değişen bir şey yok bunun sonu 30 senede gelmedi ve gelmeyecek. Öldürmekle bir yere varılamayacak. Bunu artık anlamamız lazım. Gerçi açılım dedik resmen hükümet bayağı riske girip tavizler verdi ama adamların derdi demek bu da değil.

Tek cevap kalıyor İsrail / ABD maşası bir terörist grup işte bunlar ayrıca wikiden bak milyar dolara yakın gelirleri var. Eminim biritmek istemeyecek bir sürü kişi var ve o kişiler durdukça bitmeyecek gibi göürnüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Asker siyasetle birlikte hareket ederse olur. Biri kampları basıyor biri dağdan gelene kapı açıyor. Biri sınır ötesi yapalım diyor, biri açılıma devam diyor. Adamların siyasi kanadı mecliste, elebaşını bulup getiriyorsun ama ceza veremiyorsun. Bunun sonu mutlaka gelir ama desteğin politikada ve siyasette güçlü olmaktan geçer. Evet efendim sepet efendimle olmadı bugüne kadar 40 senedir AB'ye girmeye çalışıyoruz, 40 senedir terör bitmiyor. Siyasette ciddi ve uygun adım atılarak terör yok edilir ama kimsenin bir tarafında değil. Adam diyor ki bedel ödemeye razıyız, hangi bedeli ödedin ki bugüne kadar, ödendiyse sen mi ödedin, anca aldın kazandın, gemicik aldın, medical parkı aldın dünyadaki en zengin 10 başkan arasına girdin, ne ödedin de bugüne kadar bedel ödemeye hazırız diye demeç veriyorsun yav.
Sosyal ağlarda paylaş

92deki gibi bir k.ırak operasyonu yaparsın olay çözülür istihbaratta ergenekonla uğraşacağına büyükşehirlerdeki pkk destekçilerini dinlesin sanki bilmiyorlarmış gibi, şehirlerde onları tutuklasınlar yada yoketsinler biter gider ama bunları yapmak için amerika maşası olmayan bir lider lazım maalesef oda bu ülkede zor.imralıdaki köpeğin koğuşunun metrekaresini klimasını konuşan yalaka medya olduğu sürecede dahada zorlaşır boşa konuşuyoruz birkaç gün sonra yine şehit haberleri alacaz 3-5 kükrer lanetleriz cenazeler ağıtlar falan bitti gitti neymiş açılım süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten bazılarınızı anlamak mümkün değil. O kadar saçma bakış açılarıyla okuyosunuz ki basmıyor kafanız. Bana göre de onlar bağımsızlık mücadelesi vermiyor terörist eylem yapıyor. Ama onlara göre onlar bağımsızlık mücadelesi veriyor. Bastı mı şimdi?
Doğuda çatışmaya katılan kürtlerin çoğu oralı değil kuzey ırak'tan gelen insanlar. Ve evet evinden dağa çıkan insanlar da doğuda savaşmaya gitmiş oluyor.
not: Engin Alan bordo bereli değil emekli askerdir.
Ergenekon'a gelirsek:
Turhan Çömez kimdir? Şuan nerededir?
Bedrettin Dalan kimdir? Şuan nerededir?
Örnekleri arttırabilirim...
Gelelim saçmalamalarına...
Boyama kitabı falan değil sayısız dökümandan tutuklanan ve askeri yargı tarafından dahi suçlu bulunan adamlar boyama kitapları yüzünden tutuklandılar.
Veli Küçük tertemiz bir insandır, Doğu Perinçek ile dostlukları çok eskilere dayanır, keza Doğu Perinçek'in de Abdullah Öcalan ile olan dostlukları gibi.

Şimdi bütün bunları geçtim, gerçekten böyle 3 yaşındaki çocuk gibi cümleleri kesip kesip ayar vermeye çalışmak yerine bir kez şöyle adam gibi okuyup adam gibi cevap vermeyi denedin mi hayatında?

Ayrıca her fırsatta hükümete sataşmak marifet mi sayılıyor anlamadım ki sanki düne kadar yoktu PKK hep AKP gelince ortaya çıktılar onlar olmasa böyle bi sorunumuz yoktu 35000'den fazla insan canı sıkılıp birbirlerini öldürmüşlerdi.

Dip Not: Apo'yu yakalayanları gözünüzde büyütmeyin, paketleyip teslim etti işte o dönemde sevmediğiniz amerika bizimkiler de gidip uçakla alıp geldiler,sanki dağdan topladık da marifet gibi söylüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Yazık yahu besle büyüt askere yolla,hayvanlar tarafından öldürülsün.

15 günlük asker oğlumun orada ne işi var diye ağlıyor bir şehit babası. 30 yıldır bu şerefsizlerle çatışıyoruz hala nasıl bu kadar basitce şehit veriyoruz anlamıyorum.

Bizim ordu kendinden başka herkesin işini çok iyi biliyor.

başbakan yollamıştır 15 günlük çocuğu neden askere laf ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz :( :( :( :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

Operasyonda değil karakolda vuruldu gençler.

Bunun gibi yüzlerce karakol var. Profesyonel askerlik sistemi olmadığı için buraya üzülerek söylüyorum birilerinin gönderilmesi zorunlu. (Bu gidecek olan bende olabilirim)

Aynı her seferinde AKP ye yüklenmeye çalışanlar gibi sizde her seferinde askeriyeye yüklenmeye çalışıyorsunuz.

Böyle yer gidersiniz birbirinizi önümüzdeki 10 sene.

Türkiye hiç bir gelecek vaad etmiyor zaten bunları gördükçe daha iyi anlaşılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyorum çiziyorum. hükümete, genelkurmaya, pkk a dtp saydırıyorum yazdıklarımda. sonra bakmışım kopmuşum iyice . 4-5 kere yazdım sildim. özet geçicem şimdi.

hükümete 1 , dtp ye 2, pkk a 3 , muhalefete 4, genelkurmaya 5, istihbarata 6, amerikaya 7, kuzey ırak yerel yönetimine 8, barzaniye 9 bu böyle gider.

not: lütfen karakolların varlığına, karakolların dağlarda kurulmasına laf etmeyin. bunların olmaması gibi bi durum söz konusu değil. kim koruyacak sınır köylü mü ? karakolların durumunu, ekipmanlarını, teçhizatlarını eleştirin ama varlığını eleştirmeyin çok anlamsız. dağları traş edip dümdüz arazi yapacak halimiz yok, sınırı iç anadoluya çekecek halimiz yok. e karakol dediğin haliyle ulaşımın olduğu yere kurulmalı o yüzden tepeden görülen yerlere konulması son derece normal. dağın zirvesine koyup bulutları mı korusun. kuşlar mı mühimmat sevkiyatı yapsın. tabi karakollar, birlikler mümkün olduğunda düz bi alana kurulacak ve bu karakolları koruması gereken hakim tepelere koruma noktaları inşa edilecek. karakolun amacı kendini korumak değil sınırı ve hakimiyeti altında olan bölgeleri korumaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Operasyonda değil karakolda vuruldu gençler.

Bunun gibi yüzlerce karakol var. Profesyonel askerlik sistemi olmadığı için buraya üzülerek söylüyorum birilerinin gönderilmesi zorunlu. (Bu gidecek olan bende olabilirim)

Aynı her seferinde AKP ye yüklenmeye çalışanlar gibi sizde her seferinde askeriyeye yüklenmeye çalışıyorsunuz.

Böyle yer gidersiniz birbirinizi önümüzdeki 10 sene.

Türkiye hiç bir gelecek vaad etmiyor zaten bunları gördükçe daha iyi anlaşılıyor.

Şaka mı yapıyorsun? Operasyonla dağdaki karakolun ne farkı var?
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

Giovanni said:

PKK lehine halk desteğine ne diyor 'dava' değil diyen arkadaşlar?

pascalnouman said:

puppet

ben anlamadım biri aydınlatırsa yani bone un yazdığını söylemeye çalışmadılar umarım

o bolgede pekekeye yardim eden halkin cogu korku ile sindirilip yardim etmek zorunda birakilan insanlar dagda gezenlerin cogu da ayni yontemle pasifize edilmis olup dusunme yetileri ellerinden alinmistir bu yuzden kukla demistim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...