vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 su konunun en basından beri söylüyorum 90 ların sonunda 11 eylülden önce tamamiyle biten terör ün amerikanın kuzey ıraka gelmesiyle ivme kazanması sonucu bunu nasıl hayla kürt halkının özgürlük mücadelesi olarak göstermeye çalışıyorsunuz ? ya hiç dayak yemedin ya sayı saymayı bilmiyorsun derler adama,80 sonrası diyarbakır ceza evini kuran da bugun iktidarda olan işbirlikçileri yetiştiren de aynı yer daha hayla neyin tartışmasını yapıyorsun,bu en az 20 senelik bir senaryoydu,tek tutundugunuz dal kürtlerin türkiye cumhuriyetinde ezilerek yaşadıgı,buna ben sadece kıçımla gülüyorum,hayır herkesi kendiniz gibi gerizekalı mı sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: 1- pkk içindeki herkes kürt değildir. sadece kürt kökenli insanları toplamazlar. Ee bütün askerler Türk mü? Bone said: 2- pkk kürt'lerin haklarını ve özgürlüklerini önemsemez. İzledikleri politika Kürtler'in hak ve özgürlükleri yönünde. Gerçek niyetleri öyledir veya farklıdır onu biz bilemeyiz, ancak fikir yürütebiliriz. Bone said: 3- pkk kürt teali cemiyeti'nin devamıdır, tek istedikleri kürdistan devleti kurup kendi hegemonyalarını sağlamaktır. 90 yıl önce yok olmuş bir cemiyetle aralarında ne gibi bir organik bağ var acaba? Olsa bile ne fark eder, Kürdistan'ı kurmak isteyen bir parti nasıl oluyor da Kürtler'e hitap etmiyor? Bone said: 4- pkk içinde bol sayıda kürt kökenli olmayan türk vatandaşı bulunur. Pardon da sen nereden biliyorsun bunu? PKK için Kürtler'den başka kim sokaklara dökülüyor, başka kim oy veriyor onlara? Bone said: 5- pkk insanları öldürürken kürt kökenli olup olmadığına bakmaz. Kendilerini destekleyen Kürtler'i pek rahatsız etmiyor gibi bu durum. Geçmişte olan o olayları unutmuş gibiler. Bone said: 6- gidip bir araştırma yapmaya kalksan pkk'nın içindeki kişilerin çoğunun kürt kökenli olmadığı bile çıkabilir. Aynı şeyi 3 kere söylemenin sebebi nedir acaba? Hadi araştırma yapıldı çıktı desen neyse ama olasılık hesabını argüman oalrak sunmak nedir? Ona bakarsan çoğu Vietnamlı da çıkabilir fiziken imkansız değil. Bone said: 7- "ben ari türk soyundayım" diye kimse diyemez, gene araştırma yapsan öyle diyenlerin bazılarının kürt kökenli oldukları çıkma ihtimali bile vardır. Ee? Bone said: 8- pkk kardeşi kardeşe vurdurtan bir örgüttür. aynı ailenin bir çocuğu pkk'dayken diğer çocuğu askerde olup birbirleriyle çatışmaya girdiği konuda örnekler olmuştur. Kore Savaşı'nda da kardeş kardeşi vurdu, Kuzey Kore Kore değil mi yani? Bone said: 9- pkk kürt örgütü değildir, kürt milliyetçiliği yapmaz, bir terör örgütüdür. Son maddelerden de belli olduğu üzere sanırım 9'a gelene kadar konuyu unuttun. PKK'nın Kürt örgütü olup olmadığını tartışıyorduk, argümanlarının da buna yönelik olması gerekiyor. Varmak istediğin noktayı kanıt olarak gösteremezsin, tartıştığımız o zaten. Bone said: 10- pkk çocuk kaçırmaları da yapmış ve bu sayede epey yeni eğitmiştir. Yani? Bone said: bonus niyetine: son zamanlarda pkk'nın suriye, iran ve ırak halkından da bol sayıda takviye birlik edindiği söyleniyor, bu konuda bir bilgim yok ama bunu da not olarak düşmüş olayım. Edinir, orada da tabanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 @vuvuzela Ahahahha çok iyi ya. Tam nickinin adamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: 4- pkk içinde bol sayıda kürt kökenli olmayan türk vatandaşı bulunur. apo türk mesela. kürtlükle alakası yok diye biliyorum. edit: annesi türktü sanırım. babası ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Babası Kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Dennis said: @vuvuzela Ahahahha çok iyi ya. Tam nickinin adamısın. eheheh sen de daha yaratıcı bir nick seçsen söyleyecek bir şeyi kalmadımı nick üzerinden saldıran bir adam oldugunu insanlar anlayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 -007- said: Bu ülke kuruluş yıllarında batıda şeriatçılardan ve güneydoğuda şeriatçı kürtlerden çok çekti. Bugün menemende şeriatçı köy yok. Terör örgütü de yok. O yüzden bölgede terör örgütü destekçilerine yapılanlar az bile. Demek ki neymiş, yılanı büyümeden başından kesmek lazımmış. Atatürk olsa destekçi mekanları haritadan silerdi, öyle terör merör kalmazdı yani. Bugün de sizin kat kat güzel bi ülkeniz olurdu. http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrt_isyanlar%C4%B1 1924-1937 arası 23 tane Kürt isyanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ee? adamda onu diyor işte vardı ama temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ne surreal bir ulke, tanim yok. Universitede Iran'li bir arkadasim vardi, bir kac dersimiz ortakti. Millet sanki cuzzamliymis gibi bakiyordu ona. Neydi sucu? Ulkesi nukleerle oynuyor, ki ortada hic bir kanit yok daha nukleer bomba yapip yapmayacagina dair. Dunya'dan kendilerini biraz izole ettiler, ne hale geldiler. Olay seriat falanda degil cunku Arap'a oyle bakmiyorlar. Siz bu fikirlerinizle, dusunculerinizle anca Kuzey Kore muamelesi gorursunuz. Bu ulkeye demokrasi, insan haklari elbisesi o kadar oturmuyor ki, basimiza bi tek Ataturk gelmis onun meyvesini yiyoruz. Yoksa gidim farkimiz yok araplardan yani. Bir adam ulkenin kaderini nasi degistirmis. Bize 3-5 ataturk daha lazim adam gibi demokrasi gelene dek. Oyle argumanlar var ki, sanirsin adam paralel evrende yasiyor. Daha cok ekmek yemek lazim, zorlamayla demokrasi geliyor bize Ataturk'un yaptigi gibi, pasif bir milletiz. Belki de o yuzden daha ic savas cikmadi ya, o yandan da iyi olmus olabilir. Yoksa bu dusuncelerle coktan ic savas cikmasi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Esnaf said: ee? adamda onu diyor işte vardı ama temizlendi Temizlendiği için mi 23 tane çıkmış? Madem temizlendi bugün niye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 iç savaş çıkmıyorsa o da yine Türk'ün kalenderliğindendir. veya umursamazlığından. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: Esnaf said: ee? adamda onu diyor işte vardı ama temizlendi Temizlendiği için mi 23 tane çıkmış? Madem temizlendi bugün niye var?37 yılından 70 lere kadar kaç tane kürt olayı var? yanılmıyorsam türkiye topraklarında ayaklanma olmuyor.ırak sınırlarında ayaklanmlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: Esnaf said: ee? adamda onu diyor işte vardı ama temizlendi Temizlendiği için mi 23 tane çıkmış? Madem temizlendi bugün niye var? Temizlendi Batıdan. Gördüğünüz gibi doğuda geniş bir bölgeye temizlemek için bir sürü harekat yapılmış, ancak 1938 itibariyle de harekatlar yalan olmuş! Ki zaten söylendiği gibi o harekatlardan sonra isyan misyan yok, varsa da ciddi azalmıştır. O harekatlardan geri kalıp müdahale edilmeyenler bugünkü terörün sebebi. Dediğim gibi bikaç sene daha yaşasaydı öyle terör falan kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bastırılması başka temizlenmesi başka şey, temizlense o mantalite yok olurdu. Ama aksine o 30larda olan olaylar bugün hala orada hatırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Aşiretler kalkmadığı sürece temizlenmez.Yarın öbürgün bir deli toprak ağasının silahlanın Antalya'yı basmaya gidiyoruz demiyeceği ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sir, hacı sen bu argümanlarla dersimi eleştirseydin, SevgiliAtatürk seni ne yapardı tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben de tahmin ediyorum, astırırdı. cumhuriyet dönemindeki insan hakkı ihlalleri hanesine de bitane daha ekleniverirdi. sizin öyle bi derdiniz yok, baksana adam batı temizlenmiş doğu kirli kalmış falan diyo. ırkçı title'ı falan verse moderasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Moderasyonda bizden. Ufak ufak TRye yayılıyoruz, Atsızlarla kolkola, aydınlık türkiyeye doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ccc üşüyoruz 007 reyis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 007 candır canandır. iyi insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 khala said: bordo bereli yüzbaşı o arkadaki. Rambo yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: ben de tahmin ediyorum, astırırdı. cumhuriyet dönemindeki insan hakkı ihlalleri hanesine de bitane daha ekleniverirdi. sizin öyle bi derdiniz yok, baksana adam batı temizlenmiş doğu kirli kalmış falan diyo. ırkçı title'ı falan verse moderasyon? Malatya merkeze bağlı İnderesi Jandarma Karakolu'na 21.30 sıralarında teröristlerce taciz ateşi açıldı. Beydağları'ndan aşağı inerek ateş açan teröristleri yakalamak için güvenlik güçleri operasyon başlattı DHA Irkçılar kürtler acı çekiyo demokrasi insan hakları!!!! Bu ülkede temizlenmesi gereken pisliklerin başında şeriatçı kürtçü terör grupları ve destekçileri var, her zaman da ilk sırada oldular. Kafası basan ezmeye çalıştı, başkaları da açılımlar yaptı. Umarım ideolojik dahil tüm destekçilerini bir an evvel sabah baskınlarıyla yaka paça yataklarından hapsihanelere götürülürken izleriz. İnsan hayatı demokrasiden terörist haklarından daha değerli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: ben de tahmin ediyorum, astırırdı. cumhuriyet dönemindeki insan hakkı ihlalleri hanesine de bitane daha ekleniverirdi. sizin öyle bi derdiniz yok, baksana adam batı temizlenmiş doğu kirli kalmış falan diyo. ırkçı title'ı falan verse moderasyon? e Kürt isyanı açısından baktığında , bunu bir sorun olarak kabul ettiğinde ve bu isyanın şeriatçı bir yanı olduğunu da göz önünde bulundurduğunda kaba bir tabir ile evet batı temiz doğu kirli. ama sen tabi kürtçü ve şeriatçı olduğun için acı verici bir tabir oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Efrasiyab said: Sir, hacı sen bu argümanlarla dersimi eleştirseydin, SevgiliAtatürk seni ne yapardı tahmin ediyorum. sir said: ben de tahmin ediyorum, astırırdı. cumhuriyet dönemindeki insan hakkı ihlalleri hanesine de bitane daha ekleniverirdi. sizin öyle bi derdiniz yok, baksana adam batı temizlenmiş doğu kirli kalmış falan diyo. ırkçı title'ı falan verse moderasyon? Güzel paslaşmışsınız. Madem konu dışına çıkıyoruz sorayım o halde. Menemen'de kör bıçakla kafa kesen adamları ne yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Son 4-5 sayfayı okudumda Sir amacın nedir neyi empoze etmeye çalışıyorsun anlamadımki bi a diyorsun bi b diyorsun sanki pkk yı sempatize ediyor gibisin nedir yani olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar