Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hl2 çıkıomu????

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

said:
LvL_Sabo, 09 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Release Data
Half-Life 2 VU Games 09/01/04 NA
Half-Life 2 VU Games 12/31/04 EU

doğru tarihler bunlardır efenim... bir erteleme daha olmazsa tabi

bu herifler iyice işin b.. çıkardılar ama ya ne zmandır oyuncak gibi oynuolar ayıptır[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Valve'nin dediği tuttu, "Later This Summer" gerçek oluyor!!!!

Size sıcak bir haber:
Half-Life 2, 17 Ağustosta Steam üzerinden bilgisayarınıza yüklenmeye başlayacak!!!

Yani bu demektir ki Eylül ayı içinde HL2'ye kavuşacağız.

Ayrıca Condition Zero ve Ati HL2 kuponu sahipleri 18 Ağustostan itibaren Counter-Strike: Source Beta 1'i oynayabilecekler. CS:S'nin ön-yüklemeye başlama tarihi ise 16 Ağustos.

E bütün HL2 fanlarına hayırlı uğurlu olsun :).[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

peki lathspell sence ne yapalım?
elimde bir tek orjinal hl var.
cs:cz almadım daha.
alsam mı?
ya da kurduğum steamden çekceğim hl, hem single hem multi felan olacak mı?
fiyatı ne olacak.
hatta bak, bir internet sitesinden mi satın almak daha iyi, yoksa steamden çekmek mi
ehuehueh
çok soru sordum herhalde[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Ağustos 2004 04:02 tarihinde demiş ki:
peki lathspell sence ne yapalım?
elimde bir tek orjinal hl var.
cs:cz almadım daha.
alsam mı?
ya da kurduğum steamden çekceğim hl, hem single hem multi felan olacak mı?
fiyatı ne olacak.
hatta bak, bir internet sitesinden mi satın almak daha iyi, yoksa steamden çekmek mi
ehuehueh
çok soru sordum herhalde

Eğer CS:Source'un yayınlanacak beta'sını oynamak istiyorsan CZ'ye veya HL2 kuponuna sahip olman gerekiyor. Bende kupon vardı o yüzden hem beta, hemde HL2 otomatik olarak yüklenecek bana.

CZ'yi alırsan sende CS:S Beta test'e katılabilirsin. Ama HL2'yi satın aldığın zaman CS:S'de birlikte gelecek zaten. Yani sen bilirsin.

HL2 satın alma şekillerine gelince:
1. Steam: steam üzerinden gerekli ödemeyi yapıyorsun ve oyun bilgisayarına DL ediliyor. Steam üzerinden satın alırsan kutulu versiyonundan daha ucuz olacak. DL ettikten sonra istersen bilgisayarına inen dosyaları CD'ye çekebiliyorsun ve başka bir bilgisayara steam kurup bu dosyaları içine attığında orda oynamaya devam edebiliyorsun. Ayrıca satın aldığın zaman sana oyunun bulunduğu formatlardan hangisini istediğin sorulacak. Geçen sene 3 farklı versiyon vardı.
a. Singleplayer only
b. Normal versiyon (single/multi)
c. Collectors Edition (içeriği henüz belli değil)

son aylarda A şıkkından bahsedilmiyor. Belkide vazgeçmişlerdir.
B ve C şıkkında ise CS: Source'ta dahil fakat C'de ekstra olarak ne var henüz açıklanmadı.

2. Retail Versiyon: Normal mağazalarda satılan kutulu versiyonlar. Sitelerden verdiğin siparişlerde bunlar bulunacak. Yukardaki B ve C şıkları aynen geçerli olacak.
Normal versiyonu tahminen 50 Dolar civarında olacak.
Collectors edition ise 100 dolar civarında olması bekleniyor.

Valla hangisi iyi dersen bilemicem. Bende HL2 kuponu olmasına rağmen Collector's Edition'ıda ayrıyetten alıcam :)[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

hl2 konusunda kendi resmi sitesi ya da valve'ın sitesinde bir haber yok, sadece source cs'sinden bahsedilmiş. hl2 17 ağustos'da steam'den yayınlanacak gibi birşey göremedim.. newsletter filan mı gönderdiler sana?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

valve sitesinde olmaması normal olabilir de oyunun kendi resmi sitesinde açıklama olmaması acayip, fan sitelerine açıklama yapacaksa da ilk oraya koymaları mantıklı olur. haberin ilk kısmı oyunun sitesinde mevcut ama hl2 ile ilgili kısım yok işin ilginci..

neyse, gerçekliği varsa belli başlı sitelerde haberler çıkar, hayran sitelerine pek itibar edemiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

allah allahhhhhhhh
ya haberi veren hayran sitesi değilki VALVE CEO'SU GABE NEWELL...

Haber %100 doğru. Fan siteleri %100 güvenilir. içlerinden 4'ü Valve ile birebir görüşme içindeler ve Valve'ye ters düşen, illegal, hatalı hiçbir haberi yayınlamıyorlar.

Ayrıca bugün Valve'nin Cyber Cafe programına dahil internet cafe'lerde CS:S oynanmaya başlıyor.
CS:S'nin ön-yükleme dosyası nete sızdı bile :) Yarın biri cafe'den oyuınun çalışması için gereken dosyalar yayınlanırsa herkes oynayabilecek CS:S'yi :D[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 11 Ağustos 2004 05:00 tarihinde demiş ki:
valve sitesinde olmaması normal olabilir de oyunun kendi resmi sitesinde açıklama olmaması acayip, fan sitelerine açıklama yapacaksa da ilk oraya koymaları mantıklı olur. haberin ilk kısmı oyunun sitesinde mevcut ama hl2 ile ilgili kısım yok işin ilginci..

neyse, gerçekliği varsa belli başlı sitelerde haberler çıkar, hayran sitelerine pek itibar edemiyorum..

Oyunun kendisi sitesi çok az güncellenir, haberin ilk kısmı dediğin 2 gün önce çıkmış bir haberdi. HL2 kısmı ve Tarihler bu akşam belli oldu.

Bütün fan siteleri haberi geçti.[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

haberin kaynağına bakarım, resmi kaynaksa dikkate alırım ben. gabe newell demiş yazar adam ne olacak. ama madem sen itibar ediyorsun, iyi ona da bişi dedğim yok yani.. :) ciddiyse bugün yarın belli başlı sitelerde de geçer haber, o zaman dikkate alırım..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...