Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümraniye nası gitceük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ümraniy Casper Genel Müdürlüğüne gitmem gerekiyor.Ataşehirdeyim,kadıköyden mi gidicem nasıl gidicem,hangi otobüs numarasıyla gidicem.

tam adres; fatih sultan mehmet mah,balkan caddesi,no:47 ümraniye
diye geçiyo bilenler görenler sevabına yazsın be
Mesaj tarihi:
laf sokmak için söylemiyorum da bu google mapten tam adrese bakıp sonra iett sitesinden hat öğrenmek daha iyi.

http://harita.iett.gov.tr/

hem işin garanti, hemde yanlış, eksik bilgilerle kendini alakasız yerde bulma derdi yok.
Mesaj tarihi:
yazdık oraya balkan caddesi diye bi yer gösterdi neresi olduğunu anlamadım,varsa bulan buyursun :d

real'in sitesinden baktım real market varya,orasıda aynı yerdeymiş ordan bişiler bişiler bulduk az ama giden gören varsa yazsın
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
konuyla alakasız kalcak ama ümraniye genel olarak nasıl bir semt, ne tür insanlar yaşarlar orada ? Bana orası hakkında ufak bilgiler verebilcek var mı ? 23 yıldır avrupa yakasındayım. Anadolu yakasına işim çıkmadığı sürece hiç gitmedim. Kadıköy dışında bir yer de bilmem orada ve şu günlerde oraya mecburiyetten dolayı çok yakın bir arkadaşım taşınıyor. Orası hakkında az çok bilgiler verebilcek kimseler lazım. Buraya yazarsanız çooook iyi olur.

Bir de en rahat nasıl giderim oraya ? Otobüs mü yoksa direkt vapurla filan mı geçiyim karşıya ? Sık sık gidecek gibi görünüyorum.
Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

konuyla alakasız kalcak ama ümraniye genel olarak nasıl bir semt, ne tür insanlar yaşarlar orada ? Bana orası hakkında ufak bilgiler verebilcek var mı ? 23 yıldır avrupa yakasındayım. Anadolu yakasına işim çıkmadığı sürece hiç gitmedim. Kadıköy dışında bir yer de bilmem orada ve şu günlerde oraya mecburiyetten dolayı çok yakın bir arkadaşım taşınıyor. Orası hakkında az çok bilgiler verebilcek kimseler lazım. Buraya yazarsanız çooook iyi olur.

Bir de en rahat nasıl giderim oraya ? Otobüs mü yoksa direkt vapurla filan mı geçiyim karşıya ? Sık sık gidecek gibi görünüyorum.

güvenliğin için
göz teması kurma
onlardan biriymiş gibi sanmalarını sağla dikkat çekme
cep telefonuna arabesk rap şarkısı yükle neolur ne olmaz

pop--> rap oldu
Mesaj tarihi:
gerçekten bu kadar kötü semt mi ? ümraniyenin hangi mahallesi olduğunu da henüz öğrenemedim. bugün onu öğrenirim sanırım bakalım hangi mahalledenmiş ev. herhalde avrupa yakasının bi tarla başı, esenler havası var orada vay arkadaş. darlandım yine.
Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

gerçekten bu kadar kötü semt mi ? ümraniyenin hangi mahallesi olduğunu da henüz öğrenemedim. bugün onu öğrenirim sanırım bakalım hangi mahalledenmiş ev. herhalde avrupa yakasının bi tarla başı, esenler havası var orada vay arkadaş. darlandım yine.

t.b esenler vs örnek mah. ünalan ve ümraniye savaştalar
Mesaj tarihi:
anadolu yakasında oturan arkadaşlar, ümraniye cumhuriyet mahallsine nasıl giderim ? ulaşım filan rahat mı bu mahalleye ? ben avrupa yakası edirne kapı tarafındayım şuan. buradan nasıl giderim ? birazdan iett sitesine filan bakıcam da alternatif fikirleri olan varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
bok gibi bir semt gerçekten.
bir kere orda oturanların kulaklığın icat olduğundan haberi yok herkes bangır bangır telefonu açıp müzik dinliyor.
karşının fatihinin biraz moderni. ayılıkta önde ama.

sadece tiyatro için gitmeme rağmen oraya gerekli nefretimi kazandı yani.
  • Yeni Oluştur...