Valeron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Arkadaşlar Ümraniy Casper Genel Müdürlüğüne gitmem gerekiyor.Ataşehirdeyim,kadıköyden mi gidicem nasıl gidicem,hangi otobüs numarasıyla gidicem. tam adres; fatih sultan mehmet mah,balkan caddesi,no:47 ümraniye diye geçiyo bilenler görenler sevabına yazsın be
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 iett'nin böyle bi hizmeti var sanırım. Nelere binmen gerektiğini listeliyor olması lazım.
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 laf sokmak için söylemiyorum da bu google mapten tam adrese bakıp sonra iett sitesinden hat öğrenmek daha iyi. http://harita.iett.gov.tr/ hem işin garanti, hemde yanlış, eksik bilgilerle kendini alakasız yerde bulma derdi yok.
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yazdık oraya balkan caddesi diye bi yer gösterdi neresi olduğunu anlamadım,varsa bulan buyursun :d real'in sitesinden baktım real market varya,orasıda aynı yerdeymiş ordan bişiler bişiler bulduk az ama giden gören varsa yazsın
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 real market'e gideceksen kadıköyden 14b'ye bin. çok yakın biryerde indiriyor, inince 5 dakika yürürsün en fazla.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 konuyla alakasız kalcak ama ümraniye genel olarak nasıl bir semt, ne tür insanlar yaşarlar orada ? Bana orası hakkında ufak bilgiler verebilcek var mı ? 23 yıldır avrupa yakasındayım. Anadolu yakasına işim çıkmadığı sürece hiç gitmedim. Kadıköy dışında bir yer de bilmem orada ve şu günlerde oraya mecburiyetten dolayı çok yakın bir arkadaşım taşınıyor. Orası hakkında az çok bilgiler verebilcek kimseler lazım. Buraya yazarsanız çooook iyi olur. Bir de en rahat nasıl giderim oraya ? Otobüs mü yoksa direkt vapurla filan mı geçiyim karşıya ? Sık sık gidecek gibi görünüyorum.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Xtreme_Chill said: konuyla alakasız kalcak ama ümraniye genel olarak nasıl bir semt, ne tür insanlar yaşarlar orada ? Bana orası hakkında ufak bilgiler verebilcek var mı ? 23 yıldır avrupa yakasındayım. Anadolu yakasına işim çıkmadığı sürece hiç gitmedim. Kadıköy dışında bir yer de bilmem orada ve şu günlerde oraya mecburiyetten dolayı çok yakın bir arkadaşım taşınıyor. Orası hakkında az çok bilgiler verebilcek kimseler lazım. Buraya yazarsanız çooook iyi olur. Bir de en rahat nasıl giderim oraya ? Otobüs mü yoksa direkt vapurla filan mı geçiyim karşıya ? Sık sık gidecek gibi görünüyorum. güvenliğin için göz teması kurma onlardan biriymiş gibi sanmalarını sağla dikkat çekme cep telefonuna arabesk rap şarkısı yükle neolur ne olmaz pop--> rap oldu
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ümraniye abi.biri sana o.ç dese eyvallah abi sagol demek lazım
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Tem üstünde bir Casper binası var o mu acaba? Ümraniye girişini geçtikten hemen sonra glaiba.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gerçekten bu kadar kötü semt mi ? ümraniyenin hangi mahallesi olduğunu da henüz öğrenemedim. bugün onu öğrenirim sanırım bakalım hangi mahalledenmiş ev. herhalde avrupa yakasının bi tarla başı, esenler havası var orada vay arkadaş. darlandım yine.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Casper binası 2. köprü yolunda giderken, ümraniye girişine gelmeden sağ tarafta görürsün. Ümraniye = Forbidden Zone
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Xtreme_Chill said: gerçekten bu kadar kötü semt mi ? ümraniyenin hangi mahallesi olduğunu da henüz öğrenemedim. bugün onu öğrenirim sanırım bakalım hangi mahalledenmiş ev. herhalde avrupa yakasının bi tarla başı, esenler havası var orada vay arkadaş. darlandım yine. t.b esenler vs örnek mah. ünalan ve ümraniye savaştalar
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 anadolu yakasında oturan arkadaşlar, ümraniye cumhuriyet mahallsine nasıl giderim ? ulaşım filan rahat mı bu mahalleye ? ben avrupa yakası edirne kapı tarafındayım şuan. buradan nasıl giderim ? birazdan iett sitesine filan bakıcam da alternatif fikirleri olan varsa sevinirim.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kadıköyden otobüs ya da minibüs var mı bu mahalleye ? Adres : Umraniye / cumhuriyet mahallesi diye geçiyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kadıköyde ümraniye minibüsleri var, onlara sor bence.
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 arkadaşın sana gelsin daha iyi :) umraniyede agaoglunun siteleri disinda hic gitme biyere. istanbul efsanelerindeki umraniye geldi aklıma..
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi, ne semtmiş böyle internette 1 tane doğru düzgün şey bulamadım. kime sorsam, nereye baksam hep kötü hep kötü.
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bok gibi bir semt gerçekten. bir kere orda oturanların kulaklığın icat olduğundan haberi yok herkes bangır bangır telefonu açıp müzik dinliyor. karşının fatihinin biraz moderni. ayılıkta önde ama. sadece tiyatro için gitmeme rağmen oraya gerekli nefretimi kazandı yani.
Öne çıkan mesajlar