Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 var mı? Ben amatör olarak uğraşıyorum özel olarak soğanlı bitkiler ile. Eğer varsa bu başlıkta bitkiler ile alakalı bilgi alışverişi falan yapalım ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bu işin sonu weeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 biri vardı blog falan tutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Doğduğumdan beri ister istemez uğraşır durumdayım. Soruları çok cevaplayabilirmiyim bilmiyorum da yardımcı olmaya çalışırım merakı olan varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben ciceklerle ugrasiyorum bi. bahceyle ugrasamam ama karincalari sevmiyorum, nefret ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ya geçen bahar bulduğum yabani bi lale türünün soğanını nereye gömdüğümü bulamıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 kadınlar bir çiçek ise ben bahçıvanım kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o zaman... http://www.youtube.com/watch?v=csD397HEYpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yada http://www.arronburton.com/userimages/gardener17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 çiçekçi dükkanımız var :D nası yardımcı olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 vaniLLe said: no. bana mı no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 16 günde 436 msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 vaniLLe said: ben ciceklerle ugrasiyorum bi. bahceyle ugrasamam ama karincalari sevmiyorum, nefret ediorum. ya sus alaman koylusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 inandım abi paticike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BonePART said: vaniLLe said: ben ciceklerle ugrasiyorum bi. bahceyle ugrasamam ama karincalari sevmiyorum, nefret ediorum. ya sus alaman koylusu gördü ve arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 annemle babam kafa dağıtmak için bahçeyle uğraşıyorlar uzun zamandır. bir kısımda çiçekler var bir kısmda domates-biber onlarla uğraşıyorlar, ağacımız var birkaç tane. cidden bolca emek istiyor bu işler, hoşlanmayan biri için işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi çim bakımı bitiriyor bence.fena bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Çim bakımını çok büyütüyorlar bence. Başta tembellik etmeyip doğru düzgün bir tohum ekilir, sulaması ve ilaçlaması da düzenli yapılırsa çok dert olan bir şey değil. Bir de düzenli biçilmesi kalıyor ki bunu da ne kadar sık yaparsan o kadar rahat oluyor. Bizim bahçede 4-5 senelik ağaçlar vardı bir sürü, geçen sene amcam çim ilacını ağaçlara yapınca kendini kurtarabilen 1-2 tanesi oldu :( Bir çoğunu yeniden dikmek zorunda kaldık. Çok kötü bir durum, dikkat etmek lazım bu tür şeylere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ya çimin etrafında zeytin ağaçları vesaire var.zeytinlerini döküyor,bilirsiniz zeytin ağacıda sürekli sararan yapraklarını döker,e çimede o zeytindir falan asitini koyunca delikler falan oluşuyor.biçmek önemli değil ya spor oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bahçeden ziyade evde balkonda lime/limon ve çilek yetiştiriciliği ile başlmak istiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Minyatür meyveler var, onları araştırabilirsin. Mandilnamsı birşey vardı bizde, baya da hoş duruyor. Çime zarar veren ağaçlar varsa yapacak çok bir şey yok malesef. Mesela çam ağaçlarının altında da sağlıklı çim yetiştirmek pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 beyler bayanlar ben çiğdem(crocus) koleksiyonu yapıyorum. tabi doğal türleri toplamaya çalışıyorum. şimdilik eskişehirde 3 tür bulabildim diğer şehirlerden var mı hiç dikkat eden gören bilen çiğdemi temel olarak sonbahar veya ilkbaharda açan bir bitki. genelde ilk önce çiçek tomurcugunu gösteriyo daha sonra yaprakları çıkıyo. yazları yok oluyo kuruyarak. edit: bu koydugum resim crocus sativus yani safran olarak bilinen tür. ama doğal bir tür değil, tohum da tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BonePART said: vaniLLe said: ben ciceklerle ugrasiyorum bi. bahceyle ugrasamam ama karincalari sevmiyorum, nefret ediorum. ya sus alaman koylusu ya kes untermensch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bizim peder bahçeye ekiyo sürekli bişiler çiçekler cartlar curtlar ııy hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar