Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infamous 2

mani

Öne çıkan mesajlar

Şimdi geldim partiden, yani rezalet diyemeyecem ama çok kötüydü.

Hani Killzone 3 partisini göz önüne aldığında cidden çok başarısızdı. Yönetim değişikliğinin bariz etkisi olmuş organizasyona, gerçi Killzone 3'ün etkinlik olanakları ile inFamous 2 bir değil ama olsun,

bir kere 8'de başlanacak organizasyon dediler, sahneye 9.30'dan sonra çıktılar. 15 dakika konuşma yapıldı sonra dağılın oyun oynayın dediler resmen, onun da ardından 10.30 gibi gecenin sonu diye çekiliş yapıp 5 infamous 2 dağıttılar.

Killzone 3 partisinde olduğu gibi yine bir tane hediye oyunu kaptım asdfsd. Orası sevindirici olsa da genel olarak kötüydü. Oyun pek içime sinmedi bir kere,

15 dakikalık konuşma dediğim kısımda ise yeni Sony Türkiye başganı işte geçmiş yıllar, şuan ki pazarlama olayları, gelecek planları vs. anlattı.

Konuşmanın en dikkat çekici kısmıyda orasıydı zaten, 2009 yılından günümüze Sony'nin bütün dünya da konsol satışlarında -4 gerilediği, oyun satışlarında ise %8 gelişme kat ettiği söylendi. Ardından Türkiye'deki Sony gelişimini anlattılar ve 2009 yılından itibaren konsol satışlarında %48, oyun satışlarında ise %90 gelişme kat ettiğimiz söylendi. Bunun önümüzdeki dönemlerde daha da ilerletilmesi bekleniyor vs.

Lakin infamous 2'nin reklam ve fiyatlandırma olayını da anlattılar, pek satacağını da sanmıyorum. 120 sabit fiyattan satışa sunuyorlar. 3 versiyon olacak çıkacak ve asıl kaliteli CE'si 300TL olacak. O CE'de ise Cole'un çantasından, çizgi romana kadar harika bir içerik bulunuyor ama sanmıyorum ben alacağımı asdfd

Böyle işte, birde çok tatlı beyazlar içinde bir kız vardı. Gece boyunca kesiştik, pasifliğimden gidip birşeyler yapamadım ama çok tatlıydı.

Benim için böyle boş bir geceydi işte
Sosyal ağlarda paylaş

killzone 3'e başvurmuştuk seçilmiştik, birde biz biraz orada konuşmuş vs. güzel geçmişti diyelim. bu sefer yine başvurduk lakin isimler vs. hata olmuştu, ondan sonra fark ettiğimiz üzere zaten biz direk davetli olarak liste de varmışız. Zaten söylemişlerdi Killzone 3 partisinde bundan sonrakilere direk davetlisiniz diye.

Bakalım işte önümüzde Resistance 3 ve Uncharted 3 partileri var. Onlara da direk giderim.

Davet dönemini vs. kaçırmak istemiyorsanız da Playstation Türkiye'nin Facebook sayfasında duyuruyorlar başvuru geyiklerini, oradan bir soru cevaplayıp gidebilirsiniz.

Bu arada üstte yazdım mı hatırlamıyorum da infamous 2 için 60 davetliden 22'si geldi sadece, haklısın yani lathspell asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyunu oynuyorum şimdi, Oyunun mekaniklerini beğendim. Ama hata yaptıkları şey ana karakter Cole.

Karakter çok dallama, düz ve kasıntı. Kasıntı olmasından dolayı oyuncu kendi ile özdeşleştiremiyor Cole'u. İyi yada kötü taraf seçimi oyuncuya bırakılmış ama iyi olsanda aynı mal ses tonu devam ediyor. Onun yerine yeni yetme genç bir karakter, mesela yeni Peter Parker tarzında olsa, güçlerini öğrendikçe, güçlendikçe bizimle birlikte heyecanlansa falan o zaman bu marka patlama yapardı işte. Böyle pek becerisi olmayan ama başına gelen bu olayla öğrenen ve güçlenen, karşısında ona fazla değer vermeyen sevdiği bir kız, baltaya sap olamadı diye çocuğa bakmıyor, ama oyun değiştikçe güçlenen ve gelişen karakterle olaylarda gelişiyor tabi. Al sana klasik ve her zaman işe yarayan formül. Sadece karakter elektrikli.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinciyi oynadım bitirdim, oyun güzel, ilkinden pek farkı yok, grafikler çok az gelişmiş, ekstra eklenen pek birşey yok.

ama oyun güzel sonuç olarak. eşek kadar dünya, çizgisel olmayan oynanış, hikaye anlatımı güzel, göndermeler güzel, oyun zevkli ama 80/100'ü geçmez puanım.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada yeni patronun tam bir mal olduğunu da söylemedim üstteki postta,

mesela dün tnaıştığımız bir adam Türk PS3 kullanıcılarının sayımını yapabilmek için bir yöntem söyledi adama,

Hani şimdi sayım Türkiye'de satılan bandrollü ürünler üzerinden yapılıyor. Doğal olarak spotlar, hatta shopto'dan vs. alınan oyunlar bile sayılmıyor. Ülkede PS3 oyununu oynayan 1000 kişi varsa 10 falan gözüküyor diyelim.

Dedi ki arkadaş adama, işte Türkçe dil seçeneği olan oyunlarda bu dilde oynayan adamlar ya da en az bir kere bu dili seçen kişiler zaten PSN'e bağlandığında belirleniyor. Bunların rakamlarını saysınlar, tutsunlar ve gerçek kitle üzerinden reklam yapılsın. Almanya ve İngiltere'de bu tip bir sistem kullanılıyormuş mesela,

Adam siz yurt dışı satışlarını, spotçuları desteklediğiniz için böyle diyorsunuz. Bizim sistem iyidir falan diye çocuğu hafiften tersledi. Sonra başka yöne doğru kayıldı.

Orada zaten gıcık kaptık, Killzone 3 partisinde Özgür Kirazcı'dan tutun diğer isimlere kadar herkes dakikalarca insan gibi, herkesin fikirlerini defterlere not ederek insanlarla muhabbet ederken bu sefer böyle birşey olması ...

zaten bir olaylar var ki sadece bu eleman gelmişti lansmana, geçen parti de PS Türkiye'de çalışan herkes parti de bulunuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gelecek ikisine de gidecem de bilmiyorum, abi 10TL'lik fark nedir falan diyen olabilir de cidden çok şey ifade ediyor aslında, fiyatlara baktım bende şimdi de

Hani Türkçe dil seçeneği var ve satışlarda %98'lik artış var diye resmen "10TL daha koyalım, nasılsa satarız yine kâr artar" mantığı yerleşmiş adamlara gördüğüm kadarıyla,

yani cidden çok kötü ya bilmiyorum, bunlar Vita'yi falan da 1000TL'den sokarlar piyasaya
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Vita konusunda umudum yok zaten çok baba koyacaklar... karî tabiki :D Bu fiyat için ise "döviz kurlarının değişmesi" falan filan diyorlar. Killzone 3 çıktığı vakit ile bu vakit arasında dövizler hangi ülkede böyle oynamış bilmiyorum ama. Spotçular iyidir. Sektör gelişecek diye 120 liraya Final Fantasy XII Platinium satan adamlara para yedirilmez (En son gördüğümde öyleydi belki düşürmüşlerdir tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...