goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 allah kahretsin hepsi tuttu marsilya tutmadı ya. o kadar bastırıp tırıçka gol yediler bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 marsilya'nın artık tek şansı kaldı o da deplasmanda spartak moskova'yı yenmek. Rusya deplasmanının ne kadar zorlu olduğunu düşünürsek, marsilya gg diyebiliriz. Zilina averaj takımı olur. Chelsea ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 hatta oynayın bence şimdiden spartak moskova'nın grup ikinciliği oranı hala yüksek iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 manu'da valencia sakatlanmış rangers maçında. demin maçın ozet goruntulerinde izledimde adam sakatlandıktan sora yerdeki yuz ifadesi rangers lı oyuncuların hareketleri falan bi kotu oldum resmen ya. ayak bileği kırılmış adamın. 5 6 ay kadar surucekmiş donmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 barca'nın ilk golünde xavi'nin asisti .... robot bence o. spikerde bilgisayar oyununda oynar gibi filan dedi. oyunda bile öyle pas atamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yoo atıyosun. ben atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi xavi nin yeteneği kadar, takımca çok çalışıyorlar o pozisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bence mascherano dünyanın en gereksiz transferiydi barcelonaya. Adam en başta barcelona'da oynayacak bir futbolcu değil ne kadar kaliteli olursa olsun, liverpoolda sezonu 3891372923712389 tane kartla bitiren, milli takımda maradonanın yancılığını yaparak kendi mevkisindeki cambiasso, gago, banega hatta zanetti gibi bütün adamları sırayla takımdan ihraç ettirmiş bir adam. Hercules karşısında da daha barcelonayla ilk maçında kırmızı kart yemekten hakemin kıyağıyla kurtuldu zaten. Busquets-xavi-iniesta'ya dönünce normale de döndüler. Fabregas'ın peşinden aylarca koşturup, barcelonaya getirmek için binbir şebeklik yaptıktan sonra yine olmayınca şu felsefedeki takıma mascherano gibi bir adamı transfer etmek klubün şu altın dönemindeki en büyük hatasıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sene sonunda fabregas gelir, mascherano da gider bence. Barcelona bu tek yıllık transferleri çok yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 43' Juventus [0 - 2] Lech Poznan donermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 alkmaar beni yatırırsa çocuğumu keserim oh beee attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Odeon said: 43' Juventus [0 - 2] Lech Poznan donermi ? dondu. 76' Juventus [3 - 2] Lech Poznan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Odeon said: Odeon said: 43' Juventus [0 - 2] Lech Poznan donermi ? dondu. 76' Juventus [3 - 2] Lech Poznan :)o 3-3 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Karpaty kendi evinde Dortmund'a 2-0 yenik durumdan 3-2 yapmış sonra 87, 90 da yemiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hxtG1q3M0lY bu adam futbolu bırakmasın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://i56.tinypic.com/afc76s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Hayır adamlar sırf Nedved'in anısına Krasic'i aldılar ya...... Bir de bizim klüpler transfer yapmayı bilmiyor deriz, hani Kaka'yı Pato'yu falan keşfetmemiş olsalar italyanlar hiç hiç bilmiyor dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Juve maçlarına üst mü oynamak makul yoksa rakibe mi? Juventus'un amacı ne yani? Saçamalıyorlar artık. Özeti izliyorum adam gibi oynayan Del Piero hala. Ee adam kaç yaşında seneye bırakıyorum derse ne halt etçek bu takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Vay arkadaş, Berbatov tüketti Liverpool'u. Seviniyorum bu adamın böyle kendini bulmasına ManU'dan pek haz etmesem de. Liverpool hakikaten çok kötü ya. Zaten kurtarıcı olarak giren adam N'gog falan, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 2-1 oldu gerrard pen. şu güzelim maçlar şifreli ya, digiturk'ün de abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 manu-pool nefis maç oluyor açın izleyin bir şekilde edit: ahah dedim ben gerrard 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 pardon lan bi an gerrard'ı hesap etmemişim. 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 herif kız gibi kaçtı ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 fletcher hahaha. o değil manu 2 haftadır 2 fark yaptığı maçları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar