Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
marsilya'nın artık tek şansı kaldı o da deplasmanda spartak moskova'yı yenmek. Rusya deplasmanının ne kadar zorlu olduğunu düşünürsek, marsilya gg diyebiliriz. Zilina averaj takımı olur. Chelsea ezer geçer.
Mesaj tarihi:
manu'da valencia sakatlanmış rangers maçında. demin maçın ozet goruntulerinde izledimde adam sakatlandıktan sora yerdeki yuz ifadesi rangers lı oyuncuların hareketleri falan bi kotu oldum resmen ya. ayak bileği kırılmış adamın. 5 6 ay kadar surucekmiş donmesi.
Mesaj tarihi:
Bence mascherano dünyanın en gereksiz transferiydi barcelonaya. Adam en başta barcelona'da oynayacak bir futbolcu değil ne kadar kaliteli olursa olsun, liverpoolda sezonu 3891372923712389 tane kartla bitiren, milli takımda maradonanın yancılığını yaparak kendi mevkisindeki cambiasso, gago, banega hatta zanetti gibi bütün adamları sırayla takımdan ihraç ettirmiş bir adam. Hercules karşısında da daha barcelonayla ilk maçında kırmızı kart yemekten hakemin kıyağıyla kurtuldu zaten.

Busquets-xavi-iniesta'ya dönünce normale de döndüler.

Fabregas'ın peşinden aylarca koşturup, barcelonaya getirmek için binbir şebeklik yaptıktan sonra yine olmayınca şu felsefedeki takıma mascherano gibi bir adamı transfer etmek klubün şu altın dönemindeki en büyük hatasıdır bence.
Mesaj tarihi:
Hayır adamlar sırf Nedved'in anısına Krasic'i aldılar ya......

Bir de bizim klüpler transfer yapmayı bilmiyor deriz, hani Kaka'yı Pato'yu falan keşfetmemiş olsalar italyanlar hiç hiç bilmiyor dicem.
Mesaj tarihi:
Juve maçlarına üst mü oynamak makul yoksa rakibe mi? Juventus'un amacı ne yani? Saçamalıyorlar artık. Özeti izliyorum adam gibi oynayan Del Piero hala. Ee adam kaç yaşında seneye bırakıyorum derse ne halt etçek bu takım?
Mesaj tarihi:
Vay arkadaş, Berbatov tüketti Liverpool'u. Seviniyorum bu adamın böyle kendini bulmasına ManU'dan pek haz etmesem de.
Liverpool hakikaten çok kötü ya. Zaten kurtarıcı olarak giren adam N'gog falan, zor iş.
  • Yeni Oluştur...