oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 puyol kankasi cagirmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 edit :kaza oldu silsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tamam sildim sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sampdoria ilk maçtada güzel oynadı 2. maçtada ama tecrübe kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 rapid wien aston villa'yı eledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi Juventus'ta hala Del Piero gol atıyor. HALA AMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 süper city gene ellere almış. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Man. City yenilince zevk alıyorum baya nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 city satılmadan önce çok sempati duyardım. baya severdim ama satıldıktan sonra iğrenmeye başladım. manchini gelince bide of of of bu arada benitez hız kesmeden yoluna devam ediyor. moratti bu sene çıldırıcak bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 inter berabere kalmadı mı bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gol bilem atamadı hemde. 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hız kesmeden devam ediyor deyince olumlu anlamda söyledin sanmıştım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://twitpic.com/2kh9lu ahaha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ntvspor said: Alman Birinci Futbol Ligi takımlarından Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Dortmund taraftarlarını, 19 Eylül'de deplasmanda FC Schalke 04'de karşı oynayacakları lig maçını boykot etmeye davet etti. Klopp, Bild ve Express gazetelerinde yer alan haberlerde, Schalke kulübünün, Dortmund'la oynayacağı karşılaşma için maç biletlerinin fiyatlarını yüzde 50 oranında artırmasına tepki göstererek, taraftarlarının Klaas-Jan Huntelaar'i (Schalke'nin 14 milyon euro transfer ettiği Hollandalı oyuncu) finanse etmemek için maça gitmeyi istememelerini doğru bulduğunu söyledi. Borussia Dortmund Kulübü Başkanı Hans-Joachim Watzke de boykotu desteklediğini belirtti. Schalke-Borussia Dortmund derbisini yaklaşık 4 bin Dortmund'lu taraftarın boykot edeceğinin tahmin edildiği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 son dakikaya 3-1 önde giren Man Utd, Everton'un 90+1 ve 90+2'deki golleriyle 3-3 berabere kalmış, sırf son 2'dk'yı bile olsa izlemek lazım şu maçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 city dünyanın en kötü takımı. haahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 city takım bile değil :P allah onları kahretsin :P FCB 0 - 2 HER diyor bu yeni çıkan hercules mi? fcb de barcelona olmasın sakın dk 84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sezonun süprizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Rewendor said: son dakikaya 3-1 önde giren Man Utd, Everton'un 90+1 ve 90+2'deki golleriyle 3-3 berabere kalmış, sırf son 2'dk'yı bile olsa izlemek lazım şu maçta :) abi bu manu-everton maçları nedir böyle yahu. 2004 yılındaki everton-manu maçı da "bu maça yürek dayanmaz" kategorisine girecek maçtı. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/3447465.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Oh içimin yağları eridi Barca kıvranırken. + rep Hercules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 barca maci bitti realin maci basladi. 5 tane sallarlar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Iyi olmus barcaya cakmalari iyice baymislardi beni zaten cheat kullanir gibi oynuyolardi :D Birileri de caksin bunlara arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 herculeste trezeguet var lan :P drenteyide almışlar.barca çok kaçırdı ama fena takım değilmiş hercules beğendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar