Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 IM WEST HAM TILL I DIE IM WEST HAM TILL I DIE I KNOW AND YES IM SURE IM WEST HAM TILL I DIE. I'm forever blowing bubbles pretty bubbles in the air they fly so high they reach the sky and like my dreams they fade and die fortune's always hiding I've looked everywhere IM FOREVER BLOWING BUBBLES PRETTY BUBBLES IN THE AIR UNITED UNITED GSH gazı aldım şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Khelben said: IM WEST HAM TILL I DIE IM WEST HAM TILL I DIE I KNOW AND YES IM SURE IM WEST HAM TILL I DIE. I'm forever blowing bubbles pretty bubbles in the air they fly so high they reach the sky and like my dreams they fade and die fortune's always hiding I've looked everywhere IM FOREVER BLOWING BUBBLES PRETTY BUBBLES IN THE AIR UNITED UNITED GSH gazı aldım şu anda. Seyicilerde fena , karlı havada soyunmuşlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ulan iyiki bi green street holigans izlediniz. o film olmasa napıcaktı acaba yurdumun gençleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 pardon bobby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 juve patladı, a.madrid de son maça kaldı elenme ihtimali yüksek :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 lech poznan ya sezon başında ölüm grubuna düştü demiştik, şansları yok demiştik. Adamlar lider çıkacak o gruptan, Juve'yi yendiler, M.City'i yendiler ... Helal BABS diyorum başka birşey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 mokoko said: ulan iyiki bi green street holigans izlediniz. o film olmasa napıcaktı acaba yurdumun gençleri. ahahah bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 atletico zaa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 DarKRideR said: lech poznan ya sezon başında ölüm grubuna düştü demiştik, şansları yok demiştik. Adamlar lider çıkacak o gruptan, Juve'yi yendiler, M.City'i yendiler ... Helal BABS diyorum başka birşey diyemiyorum juve maçları berabere degilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dün yendiler juveyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 1-1 bitti maç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hozceri said: DarKRideR said: lech poznan ya sezon başında ölüm grubuna düştü demiştik, şansları yok demiştik. Adamlar lider çıkacak o gruptan, Juve'yi yendiler, M.City'i yendiler ... Helal BABS diyorum başka birşey diyemiyorum juve maçları berabere degilmiydi ? evet ya şimdi baktım, dün ben maçı izlemeyi bıraktıktan sonra gol olmuş maçta sadfas berabere bitmiş. Olsun adamlar lider çıkacak büyük ihtimal, Juve'ye bakar gerçi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 City 10 Poznan 8 Juve 5 Salzburg 2 eee juve elenmiş :( atletico da elenicek bence. ama en çok getafe ye üzüldüm. istiyodum adamlar çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 DoubleW said: 1-1 bitti maç sanırımahah ben de son skora bakınca öyle bitti sandım, son 10 dakka atmış juve bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Holy said: Nerde ne kadar sorunlu adam var, hepsi Arjantin'den çıkıyor arkadaş. Niye bu kadar nankörler bu adamlar kendi yeteneklerine karşı? Maradona, Ortega, Tevez vb. Tabi bunların yanında Batigol, Crespo gibi süper kişiliğe sahip adamlar da var ama onları tenzih ediyorum. Messi'yi katmadım daha bebe olduğu için. Ortega'yı hiç sorma ya yazık o yeteneğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Khelben said: City 10 Poznan 8 Juve 5 Salzburg 2 eee juve elenmiş :( atletico da elenicek bence. ama en çok getafe ye üzüldüm. istiyodum adamlar çıksın. eğer yamulmuyorsam son maç Juve-City, Salzburg-Poznan Juve bir sürpriz yapar mı acaba :) ayrıca ikili averajda da poznan çakıyordu, berabere bile kalsa City, Juve karşısında yine Poznan kazandığı şekilde lider oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 juve pek umursamaz bence.adamlar fazlalık olarak görüyordur uefayı.city de zaten kadrosuyla kazandı maçları.pek bişi oynamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 DarKRideR said: Khelben said: City 10 Poznan 8 Juve 5 Salzburg 2 eee juve elenmiş :( atletico da elenicek bence. ama en çok getafe ye üzüldüm. istiyodum adamlar çıksın. eğer yamulmuyorsam son maç Juve-City, Salzburg-Poznan Juve bir sürpriz yapar mı acaba :) ayrıca ikili averajda da poznan çakıyordu, berabere bile kalsa City, Juve karşısında yine Poznan kazandığı şekilde lider oluyor. kendi teorini kendi yazında kendin çürütmüşsün haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi ben kafamda herşeyi poznan, juve'yi yendi diye yapmıştım. Berabere kalmışlar, işte o zaman bir üzüntü çöktü üstüme ASDSADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şurda hiç za yazmadım ama benitez'e yazmak istiyorum hahahaha ÇOK KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖRSÜN SALAK HERİF hahaha Lazio'da geçen sene düşme potasındayken, bu sene şampiyonluğa oynuyor. Ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahah ne güzel bi fotoğraftır şu http://media1.ntvspor.net/C/I/88/city3_UEDMT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Manu maçı niye postponed acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 arsenal maçının spikeri söyledi, hava koşulları yüzündenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 messi sen insanmisin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar